Ce boxe aveti in usi ?
![]() ![]() ![]() |
Ce boxe aveti in usi ?
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE auzi sefu' da' nu mai are omu voie sa glumeasca?! hop se gaseste cate unul care se ataca...
Pai bine mai, bobo, gluma ca gluma, dar... ce boxe ai in usi? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
nu m-am atacat, iar legatura cu elefantii am facut`o asa ca mi`a venit...
ce dreaq de urechi sa ai ca sai dopuri ca la sampanie decat daca esti elefant... comparatia tine la vin, nu si la BR unde sunt d`acord cu tine... si ca sa te convingi ca nu sunt un cacanar snob joi dau o BR, Balea ![]() nu sunt adeptul Top, ca de multe ori prin topuri se mai strecoara si surogate... si data tot trebuie sa suporti sau sa consumi ceva, sa fie bun.. stiu de gluma dar asta cu mortal kombatu` si cu caftitul chiar n`am inteles-o, da unde si pana unde? d`n cate stiu eu nu am nik de`mpartzat cu Bobo, ca n`avem bunici comuni sa ne rupem pa f`o mostenire, si nici cu altcineva... sanatate |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
As avea si eu o rugaminte..... Din cite se vede, Mortal Kombat nu a prins la public.... Puteti instala un Conter Strike 1.5 ??? Cred ca ne-am rezolva divergentele intr-un mod mult mai placut!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MBZ |
![]()
|
io propun ca joi daca ne intalnim sa ne facem un program sa rupem cu bataia(daca tot e de cafteala) pe rand primarii de sector si terminam cu Basescu, dupa care o loam de la cap...
ca toti avem de suferit de pe urma lor... p.s. parii ii aduc eu, transmiteti ce masura si grosime vreti fiecare sanatate |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
The FIRST rule of the Fight Club is : DO NOT TALK ABOUT FIGHT CLUB!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE The FIRST rule of the Fight Club is : DO NOT TALK ABOUT FIGHT CLUB!
![]() misto ... ia zi mai brad pitt unde e clubul? ai gasit vre-un subsol, ceva? venim la tine? cate camere ai? ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE io propun ca joi daca ne intalnim sa ne facem un program sa rupem cu bataia(daca tot e de cafteala) pe rand primarii de sector si terminam cu Basescu, dupa care o loam de la cap...
ca toti avem de suferit de pe urma lor... p.s. parii ii aduc eu, transmiteti ce masura si grosime vreti fiecare sanatate primarii ca desert, politistii ca aperitiv, felul 1 si 2, hehe... |
-------------------- |
|
MBZ |
![]()
|
QUOTE primarii ca desert, politistii ca aperitiv, felul 1 si 2, hehe... bai nene, tu crezi ca io am fabrica de cherestea? primarii sunt 7, politia cata frunza si iarba si capul tare ca piatra... nu mai ma combin....sa veniti cu parii vostrii.. ![]() |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
QUOTE QUOTE primarii ca desert, politistii ca aperitiv, felul 1 si 2, hehe... bai nene, tu crezi ca io am fabrica de cherestea? primarii sunt 7, politia cata frunza si iarba si capul tare ca piatra... nu mai ma combin....sa veniti cu parii vostrii.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Gataaa...le-am schimbat (boxele).
Pioneer TS-H107 pe fatza (10 cm, 25W DIN, 120W RMS): 2.306.000 Pioneer TS-H467 pe spate (10x15 cm, 25W DIN, 120W RMS): 2.351.000 Capacele pe fatza merg tot alea vechi (cele noi n-au avut capace) Pe spate, la fel, s-au potrivit la fix. E alta viatza intr-adevar fatza de cartoanele de origine. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Ovidiu Lixandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut ieri in Carrefour Sony Xplod (rotunde) de 4" si 20W DIN, la 980000. Nu erau puse la bancul ala de proba si nu am putut sa le aud. Stie cineva ceva de Xplod-uri?
|
-------------------- A sinner's mind is a sanctum -
|
|
niccos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 May 03 ![]() |
QUOTE Gataaa...le-am schimbat (boxele).
Pioneer TS-H107 pe fatza (10 cm, 25W DIN, 120W RMS): 2.306.000 Pioneer TS-H467 pe spate (10x15 cm, 25W DIN, 120W RMS): 2.351.000 Capacele pe fatza merg tot alea vechi (cele noi n-au avut capace) Pe spate, la fel, s-au potrivit la fix. E alta viatza intr-adevar fatza de cartoanele de origine. De unde le-ai luat ? |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am vazut ieri in Carrefour Sony Xplod (rotunde) de 4\" si 20W DIN, la 980000. Nu erau puse la bancul ala de proba si nu am putut sa le aud. Stie cineva ceva de Xplod-uri? faza cu Xlodurile este ca sunt de CCCCCCCCC si CCCCCCC mai bine nu. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
xplode = pocnitori.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
QUOTE Gataaa...le-am schimbat (boxele).
Pioneer TS-H107 pe fatza (10 cm, 25W DIN, 120W RMS): 2.306.000 Pioneer TS-H467 pe spate (10x15 cm, 25W DIN, 120W RMS): 2.351.000 Capacele pe fatza merg tot alea vechi (cele noi n-au avut capace) Pe spate, la fel, s-au potrivit la fix. E alta viatza intr-adevar fatza de cartoanele de origine. Cat de bine se aud difuzoarele de pe spate. Este atat de mare diferenta? Totusi sunt destul de mici ca si dimensiune. Eu mi-am pus pe fata niste DLS de 10 cm care dau excelent pe medii inalte. Pe spate n-as vrea sa pun mai mari decat sunt, ca sa nu mai tai placa. In concluzie, crezi ca difuzoarele pe care le-ai ales merita? |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bai ce am uitat aseara sa vad.... unde aveti bozele spate amplasate la solenza? pe usi sau ca la sn???
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
In spate, in portbagaj
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE ]In spate, in portbagaj ![]() Nu, nu sint pe chestia aia care se ridica odata cu hayonul ci sint plasate in stinga si in dreapta pe niste suporti gri deschis. Oricum, se vad firele si daca te uiti un pic pe dedesubt, vezi si ca difuzoarele sint romanesti. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
AlexV |
![]()
|
dam, trebuia sa studiez o solenza ieri seara dar ca b.......l am uitat. aveti idee de cat sunt acele boxe, diametrul intre suruburi, ma intereseaza. multumesc mult.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cipcos, sa stii ca se aud bine pe spate, au "volum". Acum, parerea mea e ca masina e construita de asa natura (spatiul interior) ca spatele se aude mai tare ca fatza, fiindca si cu astea noi si cu pocnitorile de origine, impresia mea este ca spatele se aude mai tare. Poti regla din balans.
AlexV, pe spate sunt boxe de 4"x 6" (10x15 cm), ovale, dimensiuni DIN. N-am masurat distanta cu rigla, insa cel care mi le-a montat mi-a zis ca daca alegi boxe de 10x15 standard (deci cf. DIN) se potrivesc gaurile exact. Problema e ca nu poti sa pui boxe care vin cu capace din fabrica, fiindca trebuie sa tai suportii de plastic gri laterali sub care stau boxele originale. Niccos, eu le-am luat din Iasi acum 2 saptamini, de la un magazin de electronice (am uitat numele). |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Marty |
![]()
|
Din BALANS reglezi stinga/dreapta. Din FADER reglezi fata/spate! Apropos, cass/cd-urile de pe SLZ au fader, ca eu l-am vindut pe cd prea repede ca sa pot sa-mi dau seama de ceva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Cassurile au. Se regleaza intrind in meniuri cu butonul din dreapta iar reglajul se face cu butonul din stinga. Ce-ti spun este din amintiri, pentru ca am umblat o singura data la el, cu cartea in mina, in luna mai cind am luat masina, l-am aranjat si de atunci n-am mai butonat nimic.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
RCD-ul de pe scala nu permite reglarea boxelor fata/spate, ci numai stanga/dreapta fata si stanga/dreapta spate.Bai da ce namile de boxe am!!! am scos in seara asta capacul boxei din portiera si surpriza:boxele mele aveau diametru de 6-7cm
![]() ![]() Peste un an cand masina va fi si a mea voi cumpara boxe clarion de 15cm ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Radio-cassul e bun. Nu am nimic de zis. Si duap parerea mea se aude si destul de bine in masina. Acum sa fim seriosi, daca nu vrei sa faci concert in masina si nu vrei ca o strada intreaga pen unde treci cu masina sa auda muzica pe care tu o asculti in masina, atunci chiar si boxele puse din constructie sunt suficiente.
Apropo de radio - trage cu dintii de semnal. ![]() |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
QUOTE RCD-ul de pe scala nu permite reglarea boxelor fata/spate, ci numai stanga/dreapta fata si stanga/dreapta spate.Bai da ce namile de boxe am!!! .... Sa nu mai spui la nimeni traznaia asta. B - vine de la Balance (stanga/dreapta) F - vine de la Fader (spate/fata) P.S. Vezi ca poti sa editezi mesajul postat. |
-------------------- |
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
pt cipcos
:cry: ups,stiam ca l-am facut o data sa mearga numai in spate da crezusem ca s-a dereglat ceva mersi pt sfat |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE Bai da ce namile de boxe am!!! am scos in seara asta capacul boxei din portiera si surpriza:boxele mele aveau diametru de 6-7cm Boxele din portierele fata sunt de fix 10 cm. |
-------------------- |
|
KpK1 |
![]()
|
QUOTE(\"alexnet\") Boxele din portierele fata sunt de fix 10 cm. le-am masurat azi,au 10cm !!!!!!!! ![]() am avut o berlina din 96 cu boxe de 14cm dar se auzea mult mai prost. pana la urma nu stiu de ce se plange atata lume de calitatea sunetului,avand in vedere ca in usi avem niste boxisoare. acum ca am aflat dimensiunea reala am inceput sa cred ca sunt f bune pt dimensiunea lor ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Boxe, boxe, tot vorbim de boxe, dar ce ne facem ca daca a plouat afara si ai hayonul plin cu apa, te duci la porbagaj, il deschizi si surpriza..... Apa ajunge in difuzoarele din spate. Asa ca stie cineva cum se poate rezolva problema asta?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:44 |