prag putin indoit ...
![]() ![]() ![]() |
prag putin indoit ...
mariancd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|||
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Cred că asta vine de la suspensiile un pic cam moi... Dar trebuie să te obișnuiești cu ea și ai să vezi că nu mai atingi gropile...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si crezi ca daca se obisnuieste cu masina, devin suspensiile mai tari
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Hi! Hi!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Yap
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
in "soapta am pasit" si eu ca doar stiam despre ce este vorba, dar balansul masinii nu poti sa-l opresti, iar asta a fost suficient ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE in \"soapta am pasit\" si eu ca doar stiam despre ce este vorba, dar balansul masinii nu poti sa-l opresti, iar asta a fost suficient ... incearca si tu sa contrabalansezi forta centrifuga .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
....mai bine te duci la service dai o spagutza si-ti pui amortizoare de DSN (din acelea cu gaz)..SI eu cred k va fi mai bine (parerea mea)!
|
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE in \"soapta am pasit\" si eu ca doar stiam despre ce este vorba, dar balansul masinii nu poti sa-l opresti, iar asta a fost suficient ... incearca si tu sa contrabalansezi forta centrifuga .... ![]() ![]() ![]() ![]() ...... cu forta centripeta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:13 |