Dotari optionale anti-flatulenta
![]() ![]() ![]() |
Dotari optionale anti-flatulenta
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poti visa nulul absolut?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Băi-lexus multe nu intelegi tu, da' te bagi ca musca intre poponetele calului...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(tazzSN @ 3 Apr 2009, 23:47) am si eu o intrebare....in SN-u meu am un radiocass AUDIOLA...daca ii pun eu frumos un modulator fm salvez banii de un cd player??merita pus?se pupa bn cu radiocasetofonu...mentionez ca am si niste boxe uriase in usi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma , oare nu ar fi si asta o solutie? va montati boxe uriase in usile fata , astfel incit sa nu se mai poata inchide geamurile. ![]() ![]() in felul acesta habitaclul va fi aerisit in permanenta , si puteti asculta si muzica in conditii optime. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
.... si sa auda pitipoancele.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa auda....?
Azi am constatat ca aerul circula tare ciudat la mine in masina, practic daca deschizi geamul se face mai mult zgomot decat curent. Nu stiu cum taie aerul caroseria, dar inauntru nu prea intra. Mai multa treaba iese daca deschid trapa. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Semne de folosit in situatiile mai sus prezentate:
3303518320_27ace1c1ac.jpgzoom_FM2778.jpg zoom_FM2820.jpgzoom_FM2819.jpg Butonul special pentru anuntarea parturilor: 01aa093.jpg QUOTE FART ALARM BUTTON Get your flatulence out in a harmless way, push button, and you'll hear a voice along with farting. Several different announcements. Keep in your car, on your desk or anyplace you need some release. Includes double sided tape for mounting. Lights up when pressed. This Fart Alarm button is 3” in diameter and 2” tall. Requires 2 AAA batteries (included). For Adults Only. BUTONUL ALARMA DE BASINA Meteorismul într-un mod inofensiv, apasa butonul și veți auzi o voce, împreună cu partul. Mai multe anunțuri diferite. Păstrați-l în mașină, la birou sau oriunde ai nevoie de eliberari. Include banda dublu adeziva de montare. Lumineaza când e presat. Acest buton alarmă de bășina este de 3 ", în diametru și 2" inalt. Necesita 2 baterii AAA (incluse). Numai pentru adulti. |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma taie vantul.
Masina taie vantul. Deci masina ma taie pe mine.... ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
Wtf!? Parca are salamastra la dosnic!!!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia ce mai e?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
Mi-a scapat! E.. echivalentul naval al câlților. Un fel de impletitura imbibata cu seu care se folosea la iesirea axului port-elica prin tubul etambou pentru a etansa si tot odata a lasa axul sa se roteasca. Nu se mai foloseste!
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:03 |