Profil anvelope, de care sa aleg?
![]() ![]() ![]() |
Profil anvelope, de care sa aleg?
iulic' |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) pictigar_hitris487061.jpg ( Size: 10.34k ) Number of downloads: 521 pictigar_sigura47601.jpg ( Size: 21.01k ) Number of downloads: 451 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|||
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Al doilea. Un profil asimetric asigura o mai buna silentiozitate la rulare. Acum depinde si ce marca sunt cele doua.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
se spune ca alea asimetrice ar fi mai indicate deoarece suprafata de rulare are portiuni pentru rulaj pe conditii de ploaie, de noroi, pe langa rulajul in conditii normale. dar cum a spus si crising conteaza foarte mult si marca anvelopelor. daca vrei anvelope bune in general orienteaza-te spre dunlop, goodyear, michelin, pirelli, bfgoodrich, toyo, yokohama, kumho, continental, bridgestone, (nu neaparat in ordinea asta).
This post has been edited by slider2: 24 Mar 2009, 12:32 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
iulic' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
Anvelopele sunt marca TIGAR, sper sa fie mai bune decat vechile kormoran pe care le-am folosit 50000 de km si nu renuntam la ele daca nu se deformau.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
iti recomand ceva mai bun. vezi ca dimensiunea anvelopelor pentru logan este foarte des intalnita, si au preturi destul de bune. cauta pe google, sigur vei gasi o oferta buna. sau incearca chiar pe forum la sectiunea anunturi, sunt cativa furnizori de anvelope noi.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
incearca un pirelli p6000 - au pret rezonabil
|
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Alegand numai dintre cele prezentate, zic sa alegi a doua anvelopa.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
slider2 |
![]()
|
vezi ca la selgros e la oferta goodyear gt3 (profil asemanator cu anvelopa din prima poza) la 215 ron/bucata. daca vei cauta pe net s-ar putea sa gasesti ceva modele din cele enumerate de mine mai sus si pe la 190 ron/bucata.
ca o alternativa mai ieftina incearca firestone, fulda, semperit. din astea ultimele, a avut tata pe fata (de fapt inca le mai are, dar acum masina e incaltata cu anvelope de iarna). pentru un mers normal s-au descurcat bine, chiar si pe ploaie, dar nu au viata lunga, mai ales comparat cu michelin-uri energy care au tinut 65.000km pe fata si 80.000km pe spate. si mai aveau ceva carne, dar imbatranise cauciucul, pentru ca aveau un pic peste 4 ani, si au fost folosite continuu, fie vara fie iarna. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Dar despre profilul in "V" al unor anvelope ce parere aveti? exista si pt dimensiunile 185/65 R 15?
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am profil in V 225/45/17... Sunt ZGOMOTOASE, asta concluzionez eu la astea in V si consumul creste cu 5%, aprox.
Au aderenta f. OK vara, pe curbe in schimb. Modelul e Goodyear Eagle F1. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mad_voly @ 30 Mar 2009, 12:26) Vredestein Hi-Trac! Le am pe masina de ~ 1 an si pana acum sunt multumit de ele. Efectul de acvaplanare e redus simtitor si franarea e foarte buna in conditiile de asfalt umed. LE: nu am sesizat nici o crestere de consum This post has been edited by BoboM: 2 Apr 2009, 22:37 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:37 |