Nr. americane, neomologate
![]() ![]() ![]() |
Nr. americane, neomologate
309 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Completeaza matale profilul, sa stim si noi de unde esti.Poate te putem ajuta.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Imitatii de placute americane de inmatriculare, sau imitatii cu placute de strazi in NY, etc...we gaseau pe la magazinele cu suveniruri /prostioare /surprize ... tin minte ca am vazut sigur intr-un mall asa ceva dar destul de demult.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Ciprian Damboianu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 June 04 From: Portland, Oregon, USA ![]() |
QUOTE(Ake @ 11 Mar 2005, 20:36) Imitatii de placute americane de inmatriculare, sau imitatii cu placute de strazi in NY, etc...we gaseau pe la magazinele cu suveniruri /prostioare /surprize ... tin minte ca am vazut sigur intr-un mall asa ceva dar destul de demult. Numere personalizate, mai greu de gasit, chiar si aici in State. Pentru ca omul plateste in general $20 mai mult decit un nr normal, este al lui. Deci il muta de pe o masina pe alta. Altfel, exista citeva pagini de web, care vind nr. americane (cam 40euro/bucata - cam scump zic eu). Se pot procura si de aici de la cimitirele de masini, pentru ca de obicei numerele se topesc odata cu masina. Un numar foarte haios este cel din provincia canadiana Northern Territories - in forma de urs polar! |
--------------------
Ford
Taurus & E 250
- TAG 553, SL 51640 Interesat de America si tot ce inseamna ea din punct de vedere automobilistic?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 23:09 |