GMV defect, Titlu vechi: salutare
![]() ![]() ![]() |
GMV defect, Titlu vechi: salutare
mishu_ah |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 7 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 clima
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Un GMV nou costa 170 lei cand am schimbat eu (modelul fara aer conditionat; cel pentru aer conditionat e mai mare si mai scump, are si un grup de rezistente pe el).
La mine au declipsat o mufa si au desfacut 4 suruburi pentru a-l schimba, mi-a parut rau ca nu am facut eu operatia... La cele cu aer este diferit sistemul de prindere, si este mai greu accesul (mult mai putin loc de manevra din cauza compresorului de AC si al pompei de servo + conductele aferente). Electromotorul este prins cu pop-nituri de cadrul de sustinere. Nu a fost conceput pentru a fi demontat (ma rog, cu cazna reusesti), si exista mari sanse sa nu il poti pune la loc (asta daca nu rupi ceva cand il desfaci). |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
prima oara poate sa incerce la un service auto sa vada daca se poate face GMV de pe masina daca nu merge facut atunci te duci si cumperi unu nou. Sigur e ceva scurt in el sau sa ars o bobina sau poate ca sa gripat rulmentii si nu poate sa il invarta
This post has been edited by Nec: 7 Apr 2009, 01:10 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
GMV se poate curata, incearca sa-i dai cu spay degripant in el iar dupa o perioada sa il pui pe direct la baterie. Asta e o solutie de moment. De obicei se gripeaza de la apa. Ca sa-l cureti cum trebuie trebuie desfacut motorul de la GMV bucati. Se poate monta si un GMV de logan care sunt mult mai rezistente si totodata fac o racire mult mai buna.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Cand s-a ajuns la situatia asta,nu prea mai e nimic de facut decat sa inlocuiesti.Am patit la fel,solutia fiind schimbarea cu unul nou.Eu mi-am luat din targ de la tarabe unul nou,am dat pe el 125 de ron,acum cateva luni.Ca sa iei un GMV de logan e crima,costa de 3 ori mai mult,dar e acelasi lucru,nu cred ca raceste mai bine cel de logan.Adaptari se pot face,daca ai ceva cunostinte tehnice,iei unul de supernova(care e mai ieftin),scoti de pe el motorul,shimbi acest motor pe cadrul GMV de la solenza si merge.Trebuie sa folosesti elicea de la solenza,cea de supernova nu e la fel si nu merge bine pe cadrul de GMV de la solenza.Dar presupune multa munca,pricepere si sa ai ceva scule si nu stii daca rezultatul va fi satisfacator.De schimbat e foarte usor(asta daca ai varianta fara aer conditionat),se desfac 4 suruburi,se declipseaza mufa si cam asta e tot.Toata operatiunea dureaza 10-15 minute.
This post has been edited by BoomPunk: 7 Apr 2009, 13:50 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
mishu_ah |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 7 August 08 ![]() |
ms pt sfaturi baieti, am gasit solutia, unul de la dezmembrari si gata, merge perfect, nu se potrivea elicie cred ca era de logan de merge oricum, oricum sper sa nu patesc si eu pt ca am si AC si cum mi-ati zis e mai complicat
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:38 |