se fac angajari in Politie, din surse externe,min 18ani,1.75,bac
![]() ![]() ![]() |
se fac angajari in Politie, din surse externe,min 18ani,1.75,bac
magelan_explorer |
![]()
|
||
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|||
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Cu specificatia ca se pare ca locurile nu sint pentru oras, ci in afara lui, pe la sate si comune. Informatia nu e din sursa oficiala, ci ca tot omu`, de la cunostinte din interior.
This post has been edited by brvictors: 4 Apr 2009, 09:46 |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sursa ta e foarte gresita.. sunt la BUCURESTI
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
angajeaza la circulatie?
Ca m-as baga si eu ![]() This post has been edited by Mr_Devil83: 4 Apr 2009, 14:40 |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se spune asa: 1200 posturi de agenți de poliție pentru structurile de ordine și siguranță publică. Si pana la angajare trebuie sa treci printr-o gramada de probe medicale si fizice care sunt eliminatorii. Nu mai punem la socoteala proba scrisa si interviul. Concursul se desfasoara intre 27.04. – 15.05.2009.
This post has been edited by cristio_79: 4 Apr 2009, 14:49 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Angajari la stat la panda cu radarul se fac? Ca as vrea si eu sa-mi fac o casa vara asta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Minim 1.75 la bac, sau cum ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu, la IQ.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Bac si 1.75 inaltime.Cam greu
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 Apr 2009, 18:59) Mereu au cerut prea multe de la candidatii dar ce mai conteaza ca multi de la rutiera nici sa scrie nu au habar ![]() S-o crezi tu. Nu stiu cati scriitori din lumea asta au scris atat cat o face un politist in PV si declaratii. Ca pe PV-urile scrise mai ales de politaii braileni ![]() Oricum, inainte de aspectul material, trebuie sa te intrebi daca intr-adevar iti va place sa fii injurat si sa fii privit cu ochi rai. Cine a lucrat vreodata pe un post de relatii cu clientii intelege mai bine la ce ma refer. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Apr 2009, 09:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
din auzite, la fel ca anu trecut, ce-i drept au fost mai putine locuri in judete, dar marea majoritata n-a trecut nici de interviu. locurile erau pentru putzoii lu tata` care vroiau sa fie organe !
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Adica fii cu pile care doar sau prezentat si erau angajati ?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai sunt cateva conditii care nu sunt scrise acolo, sau au fost emise ,,intentionat":
Sa ai cunostinte puternice (eventual unchi, matusi, sau orice ruda de gradul 2,3) deja incadrate la militie sau ceva mai multi bani de dat (a se citi > 10.000e) pentru incadrare. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
si in cat timp scoti 10000 de euro , LA CIRCULATIE?
Am io un sentiment ca e cel mai rentabil. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Sa vedeti ce frumos este sa treci de toate probele si te trezesti respins la interviu... Poate doar la unii privati sau la multinationale se mai angajeaza pe merite, in rest, la tot ce inseamna stat iti trebuie, dupa caz: intrari politice, bani, pile...
"Copii nimanui" au sansa sa intre atunci cand sunt locuri multe si nu le pot aranja ei chiar pe toate. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-mi depun CV-ul! Da' aplic pentru postul de Ministru.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Urasc armata, urasc militia si militenii... dar mi-ar placea sa fiu gabor pe motocicleta
![]() 6 Apr 2009, 10:41: QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Apr 2009, 08:38) S-o crezi tu. Nu stiu cati scriitori din lumea asta au scris atat cat o face un politist in PV si declaratii. Ca pe PV-urile scrise mai ales de politaii braileni ![]() Oricum, inainte de aspectul material, trebuie sa te intrebi daca intr-adevar iti va place sa fii injurat si sa fii privit cu ochi rai. Cine a lucrat vreodata pe un post de relatii cu clientii intelege mai bine la ce ma refer. Bai frate, mi-am adus aminte de o faza. Am fost la aeroport mai multe masini, sa-l asteptam pe unu'. Venea de pe vas, din america... Nu erau parcarile alea hoate pe atunci, toti parcau pe langa bordura. Si erau doi martalogi de gabori, dar nu de circulatie... puneau amenzi. Si tocmai ce ajunsesera la masina mea si a inca unuia. Nu exagerez, dar i-a luat cam 20 de minute de amenda, in total 40 de minute. Alaiul plecase de mult, au ajuns acasa si noi nu plecasem. Bineinteles ca procesu' verbal era completat cu litere mari de tipar... Am ramas interzis... This post has been edited by vis-a-vis: 6 Apr 2009, 10:41 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
gabor cu logan tunat ma, cu radar
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan am si acasa, nu-mi place
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
b. test scris, pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului;
asta ce cuprinde mai exact, ca la bibliografie pe site e alb ![]() nu de alta dar m-ar bate un gand, daca tot sunt 70 de locuri pentru Bacau.. ![]() This post has been edited by Alexu7: 6 Apr 2009, 12:17 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Te duci la sediul IJP si te interesezi. Trebuie sa fie afisat ceva sau mergi la resurse umane.
In principiu, trebuie sa stii niste legi, legate de statutul politistului si alte chestii de genul acesta. Dar pana la examenul scris, trebuie sa treci de examenele medicale si testarea sportiva. Fiecare proba in parte este eliminatorie si au niste baremuri stricte pe care daca le depasesti, esti eliminat. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
M-as baga si eu la Bacau.
![]() Numa' sa nu patesc ca in bancu' ala cu blondele. Care? Cum care? Pai ce se intampla cand pleaca toate blondele din Romania in Bulgaria? Creste coeficientul de inteligenta al ambelor tari ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() militiaaaaaaaaa !!!! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Ma refeream la baremurile prevazute pentru probele sportive. Pe acelea daca le depasesti, esti eliminat.
Pentru probele scrise si pentru interviu, nota minima este 7. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Foarte greu de gasit perioada de "examinare" si pasii pe care tre sai urmezi sa te inscri.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 6 Apr 2009, 17:42) pe care tre sai urmezi sa te inscri. Oau, deja ai luat trei sferturi din examen! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:32 |