ciudatenie word, incercati
![]() ![]() ![]() |
ciudatenie word, incercati
alinushy |
![]() ![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Cine afla are 1 mil de dolari de la Microsoft(pe bune) asa ca...
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce misto, a mai descoperit cineva pc-ul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
A mai fost ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Aia cu un milion de dolari era la faza ca nu poti crea un director lpt(n)..., unde (n) este o cifra. Da' na, chiar daca nu stii ca ala e denumire rezervata pentru portul de imprimanta tot poti folosi Google...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
alinushy, cauta in google "easter eggs". Nu, nu ouale de Pasti.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Deci:
1. deschidem notepad 2. scriem "mama mea are dacia" (fara ghilimele) 3. salvam sub un nume (i.e. test.txt). 4. inchidem si redeschidem. Bau! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Am facut ce-a zis BlaueCorsa si mi-a aparut asta: "慭慭洠慥愠敲搠捡慩" (fara ghilimele)
![]() ![]() P.S. Nu stiu sigur daca chiar inseamna "mama mea are dacia"! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 2 Apr 2009, 18:52 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
alinushy |
![]()
|
tata are dacia 慴慴愠敲搠捡慩
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
era o chestie ca daca scri united 93 in word si selectezi un anumit font, de genul celor cu simboluri, iti apar niste simboluri infatisand un avion si 2 turnuri, adica exact ce trebuia sa se intample pe 11 septembrie 2001 cu respectivul avion. dar nu mai stiu exact ce font, si mi se pare ca merge doar in word 2003
This post has been edited by slider2: 2 Apr 2009, 20:12 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
asta cu avionul este interesant...a incercat cineva? merge?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am gasit faza cu avionul. se scrie Q33 NY (acesta fiind indicativul unuia dintre cele 2 avioane care au lovit turnurile) in orice versiune de word, se selecteaza un font mai mare (eu am incercat cu 48), iar ca tipul fondului selectati windings. si o sa aveti o mica surpriza...
de asemenea mai e faza ai cu folderul denumit CON, AUX, PRN, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, LPT1, LPT2, LPT3. dar aici am inteles ca nu se poate din cauza biosului, adica el foloseste aceste denumire nu stiu pentru ce... apoi faza cu "bush hid the facts" scris tot in notepad (fara ghilimele), salvat inchis si surprize la redeschidere. iar in word tastati =rand(200,99) |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si cam toate sunt "desfiintate" daca cautati pe google.
In legatura cu folderele exista metode sa fie create, dar nu pot fi folosite |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 2 Apr 2009, 23:56) am gasit faza cu avionul. se scrie Q33 NY (acesta fiind indicativul unuia dintre cele 2 avioane care au lovit turnurile) in orice versiune de word, se selecteaza un font mai mare (eu am incercat cu 48), iar ca tipul fondului selectati windings. si o sa aveti o mica surpriza... supriza majora e ca niciunul din cele 4 avioane nu a avut acest indicativ ![]() primul a fost N334AA http://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_Flight_11 al 2-lea N612UA http://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_175 ala din pentagon N644AA http://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_Flight_77 si ala de pe camp N591UA http://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93 asa ca ![]() ![]() This post has been edited by Ov: 3 Apr 2009, 09:02 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
io folosesc open office, e free si nu trebuie sa platesc...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 2 Apr 2009, 18:31) Deci: 1. deschidem notepad 2. scriem "mama mea are dacia" (fara ghilimele) 3. salvam sub un nume (i.e. test.txt). 4. inchidem si redeschidem. Bau! daca scri "Dacia" in loc de "dacia" (adica corect!) nu e nici o schimbare ![]() This post has been edited by SSilent: 3 Apr 2009, 09:36 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Ov @ 3 Apr 2009, 09:00) supriza majora e ca niciunul din cele 4 avioane nu a avut acest indicativ ![]() primul a fost N334AA http://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_Flight_11 al 2-lea N612UA http://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_175 ala din pentagon N644AA http://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_Flight_77 si ala de pe camp N591UA http://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93 asa ca ![]() ![]() In US inmatricularea avioanelor incepe cu N si numai cu N, deci nici vorba de Q33NY sau alte bazaconii. Cat despre easter eggs se gasesc o gramada, in tot felul de programe. Pana si in IDE-ul Delphi gaseai asa ceva. Notepadul din cate stiu eu are ceva probleme cand treci din UTF-8 in ASCII sau invers. Ma rog, ceva de genul; nu mai stau acum sa sap pe google. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De indicative de zbor ati auzit?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bine Marty, "indicative de zbor".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
deci clar! Bill Gates e in spatele atentatelor!!!
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
neah, ca astea au fost introduse dupa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
slider2 |
![]()
|
@Ov si illusion, chestia aia asa am gasit-o pe net, nu am inventat-o eu, deci......
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
marksman |
![]()
|
Si eu am fost unul dintre cei care a muscat-o cand circula intr-o veselie pe mail.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
slider2 |
![]()
|
eu nu m-am gandit ca face parte din vreo teorie a conspiratiei, ci ca este doar o coincidenta..
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:57 |