Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
extasy_myhay |
![]()
|
||
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bara spate are un pret cam de 200 spre 220 lei noi, in functie de magazin
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc mult. Din pacate este mult peste posibilitatile mele in momentul de fata. Deci voi circula cu bara zgariata o vreme
![]() Ai idee la reprezentanta cat costa? This post has been edited by Iulikk: 5 Apr 2010, 20:19 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
iulikk cred ca as rade enorm de tine sa schimbi TOATA BARA pentru zgarietura aia , dute fa'ti un spray dupa codul ulorii pui ziar perfect rotund pe zgarietura si pe alaturi extrem de mult sa nu sara si nu o sa se mai vada nimic
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
Motoras pas cu pas de producator, ansamblat in Mexic, 58 de lei in Iasi. Exista si la ~30, nu stiu daca acelasi producator insa, nu era pe stoc.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
motoras pas cu pas de origine este fff scump si rar se gaseste separat...la Pitesti se gasesc din alea turcesti la 30 lei...original de firma VDO se gasesc impreuna cu corpul clapeta la 650 lei
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce am venit de la cumparaturi de piese pentru revizia de 90.000 ...
Am fost in Pantelimon, pe langa Autocom Glob .. - discuri de frana de origine: 130 Lei / buc. - saboti Fermit: 120 Lei / setul - placute de origine: 88 Lei - burduf planetara dr. (langa roata) de origine cu tot cu vaselina si colier: 34 Lei - filtru de polen: 28 Lei - bucse bara stabilizatoare: 12 Lei - sigurante placuta de frana: 1 Leu / buc. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
sharkky poti pune o poza cu discurile de frana de origine???
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Discurile au o folie albastra si sunt in cutia albastra Dacia / Renault ...
Am vorbit cu un prieten de la Cobalcescu si a confirmat ca sunt cele originale, ei folosindu-le pe aceleasi ... |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
stele88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 26 July 09 ![]() |
salut stie cineva cat costa o caseta de directie ( fara servo ) cu nu stiu ce in laterale am uitat cum s-a exprimat mecanicul , sau daca este posibila reparatia ei ?
![]() |
--------------------
dacia
solentza
2005
|
|
adybady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 April 10 ![]() |
Salut
Unde pot gasi conductele de inalta presiune si joasa presiune de la servodirectie si la ce preturi ? A pocnit intai cea de joasa presiune, momentan bandajata dar acum a pocnit si cea de inalta presiune chiar langa pompa. This post has been edited by adybady: 11 Apr 2010, 22:02 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
de unde esti...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adybady |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Toba intermediara (toba mica) Solenza Euro 2, fabricatie ROMCAT BORLA -- 125 de lei
Toba finala de origine cu holograma and shit -- 175 de lei. Colier prindere catalizator -- 10 lei Niste romburi de sustinere toba (nu stiu cum le zice) -- 2 lei bucata. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Colier prindere catalizator- 8 lei , 2 tampoane evacuare 4 lei, preturi de Resita.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ramsen @ 6 Apr 2010, 16:12) motoras pas cu pas de origine este fff scump si rar se gaseste separat...la Pitesti se gasesc din alea turcesti la 30 lei...original de firma VDO se gasesc impreuna cu corpul clapeta la 650 lei Sper ca n-am creat vreo confuzie, cand am zis "de producator" m-am referit la un ASAM mexican sau ceva de genul, nu la piesa de origine. Asa se mai obisnuieste sa se spuna prin magazine. Pretul de 60 lei e justificat de faptul ca-i de logan cica... |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Azi schimbat farul dreapta 150 lei (origine)
suport proiector 25 lei |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ai dat mult pe far. In Mangalia e 100 de lei la dealeru' Dacia.
Ulei Elf 75w80 API GL5 -- 30 de lei litru. 4 litri Ulei Igol + filtru ulei tot Igol (un fel de oferta) -- 100 lei |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sharkky |
![]()
|
Cilindru frana spate original, 135 Lei ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
135
![]() |
--------------------
D
S
|
|
sharkky |
![]()
|
Din pacate era singura optiune sambata cand am facut revizia si cam singurul magazin din zona (Hala Traian)
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
adybady |
![]()
|
QUOTE(adybady @ 11 Apr 2010, 21:49) Salut Unde pot gasi conductele de inalta presiune si joasa presiune de la servodirectie si la ce preturi ? A pocnit intai cea de joasa presiune, momentan bandajata dar acum a pocnit si cea de inalta presiune chiar langa pompa. Am gasit conductele la auto-rocko Timisoara : tub inalta presiune = 380 ron tub joasa presiune = 200 ron Poate gaseam mai ieftin dar pe net n-am gasit alta oferta si era ff urgent. |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
|
|
Emid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 May 08 ![]() |
Grup GMV fara AC 400 RON. Apusului/Militari
Are cineva ideie unde pot gasi mai ieftin??? |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa in metamorfoza..... 2005
- B XX UOW
|
|
shake |
![]()
|
cred ca e cel mai scump magazin din bucuresti.
incearca la autogara pe colt vizavi de AGIP. ( adica mai sus de respectivul magazin la care ai fost ) sau pe barsanesti fix una inainte de strada cu respectivele magazine depe colt , mergi in capat si e un centru de dezmembrari |
--------------------
D
S
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Emid @ 23 Apr 2010, 23:19) sau la mine moca ![]() ![]() ![]() si ca sa fiu si eu ontopic colenctie suport radiator 39 lei la acelasi magazir apusului/militari (era singulul deschis) tot aici colectie oringuri AC tot 39 lei, arcurile care se monteaza la placutele de frana (cica de origine) 3 lei/buc This post has been edited by extasy_myhay: 25 Apr 2010, 22:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
Un pret pentru bieleta antirasturnare originala. cele de srl sunt bune de ceva?
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Originala in autovit este 150 lei. Eu am luat saptamana trecuta de asam la 55. Sa vad cat o sa tina.
This post has been edited by anecula_08: 27 Apr 2010, 12:53 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Iulikk |
![]()
|
Stergator de 18 inch (45 de cm) Valeo - 25 de lei setu'. Si cele de 19 inch au acelasi pret.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
brici_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 July 08 ![]() |
Amortizor spate - 100 lei
Amortizor fata - 110 lei Mentionez ca sunt Bilsten. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:40 |