Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
marcykone |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|||
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
stie cineva vreun centru de dezmembrari in bucuresti ? sau pe langa ( centura )
pe unde am fost am gasit doar dacii 13xx , aro , oltcit si 2-3 nove ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
asa am vazut si eu intamplator in vitan de asam 50 lei.deci nu se merita de srl?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Se plangeau baietii de pe aria SuperNova ca tin putin, ia uite: bieleta de SRL, alta bieleta de SRL...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
Stie cineva cam ce pret au senzorul de presiune atmosferica si senzorul de temperatura aer?
Multumesc. |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
cind am fost la simpotrans sa verific jocul culbutorilor, nenea ala care a desfacut capacul mi-a zis ceva de o garnitura. am zis ca, daca e nevoie, sa o schimbe. da' inainte l-am intrebat, si bine am facut, ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
la magazinul dacia de pe mihai bravu e 130 de lei garnitura capac culbutori.e o garnitura metalica.eu am cumparat o de pe strada Maica Domnului,sector 2,e undeva langa o pizzerie un magazin-Fetesti Com parca cu piese auto.am dat 15 lei pe garnitura aia.e la fel ca la logan.vezi sa dai cu silicon rosu pentru etanseizare
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 7 Jun 2010, 12:54) nu stiu cum este la altii dar la mine nu arata asa |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ah nu, nu ma refeream la forma. poza aia este exemplificativa. ma refeream daca e buna ca fabricant si pret...
iar etansanti...am gasit...loctite... ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
garnitura tre sa fie metalica.se gaseste usor.are o forma regulata-e dreptunghi.iar de etansat ,ti am zis,un tub de silicon rosu,8 lei in obor,nu are moarte.eu am reglat culbutorii tot la simpotrans,si am venit cu garnitura mea.dar idiotii aia nu au dat nici cu loctiete nici cu silicon,si e zona putin umeda de ulei.cand o sa am timp dau si eu capacul de la culbutori jos si dau cu silicon.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da, asa am facut si eu: dupa patania de mai sus, inainte sa remonteze capacul si vechea garnitura, l-am intrebat pe acelasi nenea daca nu da cumva cu pasta rosie, etansant, ceva...a facut ochii mari si nu a raspuns nimic decit ca daca o pune la loc pe cea veche or sa apara mici scapari de ulei...
o sa trec prin obor - unde, mai exact ? - in piata de vechituri, de la fosta fabrica stela ? - sa caut pasta rosie...mai imi trebuie cheie pentru suruburi...torx de 50...eu am ceva da' micut...aia aveau ditamai cheile tubulare...cu biti si altele... This post has been edited by george_scala_2004: 8 Jun 2010, 07:06 |
--------------------
...
...
...
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
hai george ca ai zis cu pasta rosie zi si tu silicon rosu sau negru il gasesti la magazinele dacia din pantelimon 9 lei bucata.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
la piata de scule din obor,de langa kaufland colentina.gasesti si torx acolo
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
daca tot puneti silicon de etansare ce rost mai are sa schimbati garnitura( ea este facuta sa etanseze asa cum este)
si ca sa nu fiu OFF TOPIC piulitele rapide de la scut motor sunt 3 la leu in targ vitan la fel si suruburile aferente |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- B XX HWO
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
doar ce am scris ca am schimbat garnitura fara sa dau cu silicon si se prelige uleiul
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
greuceanux |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 October 06 ![]() |
Stie cineva care ar fi acum preturile pentru un decodor UCE plus capetele de cheie?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- tm20nfs
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
QUOTE(rratzoiusexos @ 8 Jun 2010, 13:03) avand in vedere ca este capac de aluminiu, nu se strange la inatmplare, suruburile se strang intr-o anumita ordine si egal eu am umblat pana acum de trei ori la la capac si nu imi da ulei |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- B XX HWO
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
ce parere aveti despre urmatoarele pompe de apa Graff,Ruville,Klaxcar?care se merita cumparata?cea de origine e dubla ca pret.va multumesc
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Discuri de frana Klaxcar 2X60 lei
De pe str. Dumbravei, Pitesti |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si placute frina fermit la 35 lei setul...din astea sa folosesti la disc klaxcar...de unde le-ai cumparat de la Creatza?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Da, de acolo
![]() Fermit am luat, multam de sfat! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
brici_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 July 08 ![]() |
Rulment penroata din spate 40 lei. Este romanesc, fabricat la Alexandria.
Cel de origine era 93 lei. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
ciprian272002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 December 09 ![]() |
cumpar caseta directie servo solenza stie cineva unde pot gasi cel mai bun pret la mana a doua? pierd lichid de servo si se pare ca pe la semering caseta, se scurge..solutia scimbarea casetei..
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e cineva pe forum care schimba simmeringurile.
nu e nevoie sa cumperi o caseta noua doar pt simmeringuri. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
andri1940 |
![]()
|
Cauciucuri 2X First Stop Tour 165 70 R13, cu montaj inclus- 246 lei
Reglat directie (geometrie)- la IATSA Stefanesti- 75 lei This post has been edited by andri1940: 17 Jul 2010, 21:33 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce anvelope sunt alea?
![]() Filtru aer Mann 32 de lei. This post has been edited by Iulikk: 17 Jul 2010, 21:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cu 130-140/buc gaseai Fulda care au iesit pe primele locuri in testele ADAC, nu no-name-urile alea.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
unde se gasesc?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Vezi pe net. Sunt site-uri care pentru 4 gume comandate iti ofera si transport gratuit.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:08 |