Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
Poky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|||
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
ansamblu pompa alimentare solenza 649lei la mag. com auto de pe Bd. Iuliu Maniu intersectie cu str. Apusului manopera 150lei (pentru ca nu masina avea gura de vizitare la rezarvor, daca aveam cica era 100lei)
This post has been edited by extasy_myhay: 20 Dec 2010, 15:36 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa stiu si eu cat m-ar costa un hayon nou si o capota ...
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Capota era asta vara ~470 de lei... noua, de origine.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ca o indrept pe asta,plus vopsitul etc ies la 700 de lei ,asa mi-au zis la cobalcescu...
prefer sa iau una noua..balamale noi si la hayon sunt interesat ca sub cheder se "mananca" ,mi-au zis ca sa bag silicon,altceva n-are..in fine ms |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
laur82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 18 January 09 ![]() |
Salut! Am si eu cateva intrebari in legatura cu niste piese (am avut un mic accident)
-masca fata. -proiector (unul este intreg) -radiator deocamdata doar astea la o prima impresie...urmeaza sa-mi spuna mecanicul mai amanuntit. Multumesc frumos! |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala/2004
- DB-82
|
|
teryro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 25 February 05 ![]() |
Preturi din Vitan pentru revizia de 60.000 km :
Filtru aer Mann C2672/1 25 RON Filtru Polen original DACIA 20 RON Ulei 3l ELF Evolution SXR 5w40 105 RON Filtru ulei original 30 RON Bujii originale, set de 4 buc (2 electrozi de Logan) - 70 ron Curea AC originala 45 RON Curea Transmise PowerGRIP 120 RON Total 415 RON A mai ramas sa cumpar lichid frana + lichid racire. This post has been edited by teryro: 29 Dec 2010, 15:08 |
--------------------
Dacia
Solenza
aug 2004 Europa cu AC Prima mea masina Solenza EUROPA cu A/C si imbunatatiri
|
|
laur82 |
![]()
|
Cat costa un radiator de racire de pe o solenta 1.4. MPI cu aer conditionat? K la un dealer Dacia Renault mi-au cerut 930 RON
![]() ![]() 29 Dec 2010, 16:12: Stiti daca se potrivesc si radiatoarele de logan 1.4. Mpi cu aer? This post has been edited by laur82: 29 Dec 2010, 16:12 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala/2004
- DB-82
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
din cite stiu eu nu se potrivesc...o sa ma interesez cita costa pe la mine un radiator racire modelul pentru aer conditionat
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
laur82 |
![]()
|
Stiti cumva ce altfel de proiectoare se potrivesc pe solenza? K cele originale e 255 ron/buc. Unele mai bunicele de pe piata auto care ar fi? Dar sa se potriveasca pe solenza. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala/2004
- DB-82
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cauta SH... sigur vei gasi mai ieftine. Mi se pare un pret absurd de mare pentru un kkt rodund si un bec.... Ca o parere: incearca sa te axezi spre valeo pentru ca... cu timpul proiectorul "no-name" se va matui si nu va lumina bine.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Cat costa un radiator de racire de pe o solenta 1.4. MPI cu aer conditionat? K la un dealer Dacia Renault mi-au cerut 930 RON huh.gif ohmy.gif
29 Dec 2010, 16:12: Stiti daca se potrivesc si radiatoarele de logan 1.4. Mpi cu aer? Nu va luati neaparat radiator de origine. Merg bine si cele de Polonia. Prin 2008, cel de origine era vreo 700lei, iar cel de Polonia, 150. Evident, am luat de Polonia. Merge super ok si azi. Deci.... This post has been edited by ostilu84: 3 Jan 2011, 09:05 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu am fost cu treaba pe la mioveni si am gasit radiatoru de apa la 107 lei si in Constanta era 290 lei accelas radiator de import
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Oalele spate stie cineva cat mai costa?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
abc |
![]()
|
in bucuresti 1600 lei..cu tot cu manopera
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
1600 cu tot cu manopera?ce inseamna asta?piesele cu tot cu montat?sau ce?mi se pare mare pretul pt schimbat oalele spate,vopsit si ce mai e pe acolo.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
abc |
![]()
|
stiu..l=am intrebat pe inginerul ala ce e.la cobalcescu sector 6 ..vreau sa-mi schimb si eu oalele pe spate..si face ..cam vreo 1600 de lei ...cu totu.
![]() ![]() era sa cad din picioare..eu nu le mai schimb,o sa decupez cat mai mult,tratez cu ceva metalul si apoi sudez o bucata de tabla si gata.. |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
dar voi le-ati gasit sa le cumparati?din cate stiu nu prea se gasesc.eu am cautat in toamna de am dat in balbaieli ,si nu le-am gasit.si acum tot ruginite sunt.le schimb la vara.sunt din bucuresti.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
ostilu84 |
![]()
|
Am intrebat astazi in Dragasani, la dealer si fiecare oala spate este circa 135 lei, cu tva. M-am mai linistit, credeam ca sunt mult mai mult.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
ilie71c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 19 November 10 From: POJORATA ,SUCEAVA, BUCOVINA ![]() |
tobe de inox pt solenza, oare pe unde se gasesc,m ar interesa tot traseul
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Pitesti la Pilot Power Tuning...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca ati completa cu totii LOCATIA la PROFIL, cu siguranta ati fi indrumati mai bine. Degeaba va spune spre exemplu ramsen, sa mergeti la pitesti daca voi sunteti din satu mare, iasi, timisoara, etc.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ionutiulia |
![]()
|
sal ostiulu84.in dragasani la care magazin ai intrebat?cel din rahova la intrare spra targ?sau la magazinele spre tigani in jos ,spre scoala de jandarmi?eu sunt de langa dragasani, la 25 km dar lucrez in buc.as trimite pa cineva sa mi le cumpere ca vreau sa le schim si eu la vara.multam
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 6 Jan 2011, 08:50) Daca ati completa cu totii LOCATIA la PROFIL, cu siguranta ati fi indrumati mai bine. Degeaba va spune spre exemplu ramsen, sa mergeti la pitesti daca voi sunteti din satu mare, iasi, timisoara, etc. ![]() eu i-am raspuns ca nu am stiut de unde este el... This post has been edited by ramsen: 6 Jan 2011, 17:04 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
fatul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 31 December 10 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva de unde pot sa iau o capota sh din bucuresti,ca una noua am vz ca e destul de scumpa???
This post has been edited by fatul: 7 Jan 2011, 20:32 |
--------------------
solenza
solenza
2004
|
|
ostilu84 |
![]()
|
QUOTE sal ostiulu84.in dragasani la care magazin ai intrebat?cel din rahova la intrare spra targ?sau la magazinele spre tigani in jos ,spre scoala de jandarmi?eu sunt de langa dragasani, la 25 km dar lucrez in buc.as trimite pa cineva sa mi le cumpere ca vreau sa le schim si eu la vara.multam In Dragasani, la Grig auto. La reprezentanta. This post has been edited by ostilu84: 8 Jan 2011, 09:37 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
sorcer |
![]()
|
Kamikaze Group: Members Posts: 234 Joined: 2 September 05 From: Petrosani ![]() |
am cumparat azi contact de solenza 120lei , mi se pare enorm , un contact de berlina e 30-40 lei nu inteleg asta de solenza ce are special :|
|
--------------------
mazda
626 , vw t2 , renault master , dacia solenza
1986-2003
- -----
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
in vitan filtru aer pt solenza -original,renault---15 lei la patura
tulumba de servofrana pt solenza de origine(asa zicea nenea ala) --240 lei |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
alexynho90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 January 11 From: Bucuresti ![]() |
spuneti mi si mie va rog care stiti cat ma costa un repartitor de solenza si unde il gasesc in bucuresti...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
ionutiulia |
![]()
|
se gaseste la magazinele de pe muntii carpati bucuresti sector 5 pe langa piata rahova sau la nesty service la magazin la aparatorii patriei spre i.m.g.b
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 20:53 |