Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
shade4free |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
||
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() Mersi mult. Se pare ca tu ma cunosti, dar eu nu ![]() Ca sa fiu ontopic: Am luat oloi Elf 10w40 cu 27 de lei litrul si filtru de oloi Mann cu 17 lei. This post has been edited by Iulikk: 14 Sep 2011, 19:59 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
cablu ambreiaj solenza : -origine: 50 ron
import: 20 ron pe str dumbravei, pitesti |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o seara cand am plecat cu solenza se auzea esapamentul ingrozitor. M-am uitat sub ea sa vad care este problema ( asta daca nu cumva mi-a schimbat careva motorul de 1.4 cu un 2.0 turbo) si am vazut ca trebuie schimbata toba intermediara... care ati schimbat? Ce magazine recomandati? Cineva mi-a zis ca au preturi ok pe Pantelimon, Morarilor.
|
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
eu am intrebat cam acum o luna prin brasov si de origine era la 150-160 de lei,iar de conex la 90 de lei.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
NU LUATI CONEX. Au cu totul alte dimensiuni... eu am finala originala (Cowel scrie pe ea, sau ceva de genu) si intermediara romcat borla... asta borla abia a pus-o meacanicu si chiar si asa nu a reusit sa o prinda cum trebuie, inca mai atinge uneori.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Eu am pe masina din 2008 intermediara+finala Stelco.La montaj s-au potrivit bine,nu ating nicaieri, iar dupa 3 ani si jumatate se prezinta foarte bine.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu recomand Stelco ...
Mai e putin si se fac 2 ani de cand am pus tot traseul la ei. Dau cu mana pe finala si tot noua pare. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Stelco am gasit si eu pe Pantelimon, 96 lei intermediara, maine ma duc sa o iau.
Multam pentru sfaturi... |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
am rezolvat problema tobelor.am fost la stelco in bucuresti si le-am montat acolo-intermediara si finala cost total cu tot cu manopera 220 lei.
intermediara 80 lei finala 70 lei manopera 65 lei un colier de la inbinarea finalei cu intermediara 5 lei eu sunt multumit depreturi.acum sa vedem cat tin. |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Salutare! Am schimbat azi:
- Capat bara dreapta; 34 lei. - Rotula ( dreapta/stanga); 2x40 lei. - Bucsi brat inferior( set de cate 2 dreapta/stanga); 2x16 lei. - Verificare saboti frana spate( inca se prezinta foarte foarte bine. km : 106000). Nu ma gandesc ca o sa fie nevoie sa ii schimb curand. - Curatat tamburi; - Reglat repartitor. - Manopera 60 lei la un prieten. Piesele sunt de topoloveni cu inscriptie, iar preturile sunt din Zalau. Urmeaza la primavara : amortizoare, ambreiaj si cat de curand o revizie la motor avand ca scop curatarea senzorilor, a clapetei de acceleratie si a motorasului pas cu pas. In urma operatiunilor de astazi, o sa fie nevoie sa fac directia iar, si fiind sambata nu e deschis nici un atelier de genul in zona, dar imbunatatirile sunt mari, la capitolul directie. This post has been edited by AdiZ: 19 Nov 2011, 14:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
gabitzu' |
![]()
|
QUOTE(alexandrusiri @ 18 Nov 2011, 16:40) am rezolvat problema tobelor.am fost la stelco in bucuresti si le-am montat acolo-intermediara si finala cost total cu tot cu manopera 220 lei. intermediara 80 lei finala 70 lei manopera 65 lei un colier de la inbinarea finalei cu intermediara 5 lei eu sunt multumit depreturi.acum sa vedem cat tin. Unde e asta? Ca vreau si eu sa ma duc ca nu am apucat sa o cumpar...si m-am gandit mai bine si iau si finala...sa fie totul nou ![]() |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru o interventie mica, am luat urmatoarele:
- bieleta directie completa, cu burduf, de origine: 75 Lei - rulment spate WBF: 45 Lei Au fost cumparate din targul Vitan. This post has been edited by sharkky: 2 Dec 2011, 19:37 |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
as vrea telescoape de hayon, noi. se mai gasesc? la ce pret bucata? o sa merg si la magazin sa vad, cand am timp. motivul pt care vreau, e ca daca leg etajera aia ce vine peste portbagaj, de hayon, cateodata imi trage hayonul in jos, deci nu mai tin asa bine telescoapele
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Acum o vreo doua luni le-am schimbat si eu,imi cadea deja hayonul in cap,am gasit cu vreo 23 lei bucata daca mai tin minte,le-am schimbat si acum cand deschid hayonul tre sa tin de el sa nu il arunce peste masina.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
a.frytz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 16 March 11 From: Sighisoara ![]() |
se gasesc exact cu 23 lei, le-am schimbat de 2 saptamani...
|
--------------------
dacia solenza
confort
2003
- MS 12 ... [URL=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/539170_399496010114328_1840411957_n.jpg]My Webpage[/URL]
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
tot stelco recomand si eu
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ma prieteni... nu v-o spun in nume de rau... dar sunt atatia care vand consumabile la bursa. E chiar atat de greu sa dati un mesaj?
PS: În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. Asta scrie jos ![]() This post has been edited by Iulikk: 15 Dec 2011, 20:26 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Oloi Aral Blue Tronic, la bidon de 1 litru: 30 de lei. Filtru de oloi Mann (pe cutie nu mai scrie w75/3), are alt cod... 23 de lei. Schimb deulei la vulcanizare: 10 lei
![]() EDIT: oloiu e 10w40. Bec H4 Hella: 14 lei setul... Despre becuri: sunt foarte multumit de ele. Bat ca si Philips +30 care costa dublu. This post has been edited by Iulikk: 25 Dec 2011, 14:25 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
ieri s'a intamplat nefericitul in intersectie la cora lujerului sa franez de la 110 la 0 ( ca s'a pus rosu ) dupa ce sa oprit masina am dat 10 cm in fata si poc poc poc ... cand deschid usa... 3 bucati placute de frana pe jos
![]() ![]() Set Fermit 42 RON De uzina avea la 98 RON ( nu am intrebat ce firma erau ) cand am auzit pretu am fugit. ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
S-a marit limita de viteza in localitate la 110? Ma mir cum de nu ai accelerat pana pe la 130. Tine-o tot asa.
PS placute originale sau de uzina, cum vrei tu sa le spui, gasesti si la 40, insa trebuie sa sti unde sa cauti. PS cu senzor! This post has been edited by Maskatu: 29 Dec 2011, 08:36 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
O fi inteles ca primeste bonus 7000 Lei daca depaseste cu 60 km/ora viteza maxima legala.
![]() Placute Ferodo FSL 114, cu senzor, 36 lei la Auto-Dacia str. Victoria, Tg-jiu. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Ulei Mobil1 5W40 (belgian) - nu cel pe care scrie Made in Turkey sau Made EU, de se gaseste prin hypermarketuri (acolo costa in jur de 40 lei), am gasit cu 32 lei/l, la Valvoline Plus.
Filtru de origine 24 lei, zona Delfinariu (Constanta). |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Iulikk |
![]()
|
Si Valvoline Plus asta unde e?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
@Maskatu si gygyscafes , nu-mi spuneti voi mie ca voi nu ati depasit niciodata viteza IN BUCURESTI ... ca nu va crede nimeni
20 Ron Spray Carb Cleaner ( am de gand sa curat mpp'u din nou ) 25 Ron Filtru aer eurofil ( cat sa trec iarna cu el ) |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
nicooshoank |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 January 12 ![]() |
telescoape spate solenza!!! preturi si magazine recomandate din bucuresti va rog! multumesc
This post has been edited by nicooshoank: 5 Jan 2012, 23:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala MPI
|
|
Python |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 January 12 ![]() |
Salut , am schimbat ieri urmatoarele piese :
-Planetara stanga (polonia) 300 ron -Cap de bara 50 ron -Filtru aer 45 ron -Filtru ulei 50 ron -Ulei 5L Aral 90 ron -Rulment intinzator (ceva de genul) servo-directie 40 ron -Claxon 2 goarne tip scoica +releu + cabluri + papuci 25 ron (se aude destul de serios ) -Furtun de evacuare de la filtrul de are 150 ron Manopera a costat 200 ron , toate acestea fiind facute ieri , iar astazi mai m-au usurat : - Geometri rotii 80 ron (jante aliaj ) - Echilibrare rotii 70 ron (4 rotii ) Succes si solenze cat mai bune ![]() This post has been edited by Python: 12 Jan 2012, 12:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
- B 20 FCD
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ce filtru de ulei ai luat cu 50 de lei?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristi_pan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 October 11 ![]() |
Buna,
Stiti de unde pot sa imi comand o rola intinzatoare la cureaua de accesori, am o solenza rapsodie din 2004 fara AC si second daca ar fi...la mine s-a forfecat rola pe rulment si degeaba schimb rulmentul ca are joc Caut de ceva vreme si nu gasesc sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu informati de unde sa iau |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004 Rapsodie
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:34 |