Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
buntom |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|||
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 27 Jul 2012, 20:40) Macara electrica stanga: 110 lei. Habar nu am ce producator. Se schimba foarte usor, s-a potrivit la fix, nu a treuit sa dau gauri, sa folosesc soricei de plastic sau alte nebunii. In 30 de minute am schimbat-o singur, in parcare ![]() Era frumos daca specificai si ce magazin, locatie etc. ![]() This post has been edited by extasy_myhay: 29 Jul 2012, 22:45 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mda... sunt un idiot, stiu. Din graba am uitat sa specific detaliile importante. Deci, reiau postul de mai sus:
Mara electrica stanga pentru dacia solenza - 110 lei la magazinul de Piese auto de la Casa de Cultura din Constanta. Producator habar nu am... nu scria nimic nici pe punga si nici pe produs, dar cred ca este Conex. S-a potrivit perfect. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
pivot lemforder - 52 ron /buc
(Cumparat de pe epiesa.ro) IMG206.jpg ( Size: 566.35k ) Number of downloads: 1703 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
QUOTE(wind @ 30 Jul 2012, 18:16) pivot lemforder - 52 ron /buc (Cumparat de pe epiesa.ro) IMG206.jpg ( Size: 566.35k ) Number of downloads: 1703 recomand pivotii Lemforder. am montati pe masina di primavara. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ai cumva idee, pretul pe site pt discurile de frana este pt un set sau pt o bucata?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Divv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 April 10 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine cutie de viteza Dacia Solenza 1.4 2005 in buc
|
--------------------
Dacia
Nova
1997
|
|
ionik_e4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 17 February 11 From: Constanta ![]() |
Deflectoare aer (paravanturi) Solenza/Supernova/Nova,de calitate,chiar se potrivesc perfect pe Solenza-65RON in Mangalia
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
- CT 11 KTC
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
a pus cineva pe masina pivoti de directie delphi ??
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
achizitionat ieri rulment(de origine) fata solenza- 90 ron
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
dani.alex92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 April 12 ![]() |
Achizitionat rulment de origine la 70 de lei din Mioveni, pivot la 30 de lei de topoloveni.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
supertorr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 14 October 11 From: Targoviste ![]() |
achizitionat placute Ferodo SL FSL 114 - 35 lei
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005 CONFORT [B][COLOR=blue]Dacia Solenza 1.4MPI Confort 2005[/COLOR][/B]
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
placutele de dacia 1410 merg pe solenza?
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
supertorr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 14 October 11 From: Targoviste ![]() |
Am auzit ca merg placutele de dacia la solenza...numai ca nu stiu daca se merita improvizatia...personal nu am incercat si nici in viior nu o voi face.sal
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005 CONFORT [B][COLOR=blue]Dacia Solenza 1.4MPI Confort 2005[/COLOR][/B]
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Ce improvizeaza? Daca se potrivesc in portetrier si nu au joc mare, foloseste-le.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Ulei Cutie Viteze Elf 75W80, 30 lei, un magazin aproape de intersectia cu Mihai Bravu.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
alex_DNK |
![]()
|
s-a produs neprevzutul
![]() |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
idonagothar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 September 11 From: Galati ![]() |
Acum aproximativ o luna am schimbat urmatoarele(preturile au ramas neschimbate, m-am interesat recent):
- Amortizor spate solenza de uzina - 135 lei - Toba detenta Conex Iasi (nu aveau Borla) - 115 lei - Toba finala Borla Romcat - 165 lei (am prins-o pe ultima ![]() - Colier toba - 3.50 lei - Colier toba (cel din fata, aproximativ sub scaunele fata, ca pozitionare) - 9 lei - Pompa frana (nu am gasit de origine.. ) AUTONOVA Satu Mare - 149 lei (functioneaza foarte ok) - Paravanturi - 42 lei - Tampoane capota/portbagaj - 3.5 lei bucata - Echilibror(telescop) hayon - 22 lei - Echilibror(telescop) hayon de uzina - 115 lei Piesele le-am gasit noi, la "Popescu", in intersectia de la ultimul leu, in Galati. This post has been edited by idonagothar: 30 Aug 2012, 16:31 |
--------------------
Dacia
Solenza CLIMA 1.4 MPI
2004
- GL-XX-XXX
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
-tampon hidroelastic cel pe partea dreapta 110 roni ETS
-motoras pas cu pas 49 roni,nu stiu de cine este facut,nu scrie nimic pe el, nici pe cutie.Mie imi trebuia doar capul magazinul dacia de la casa de cultura constanta |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
QUOTE(idonagothar @ 30 Aug 2012, 16:28) Acum aproximativ o luna am schimbat urmatoarele(preturile au ramas neschimbate, m-am interesat recent): - Amortizor spate solenza de uzina - 135 lei - Toba detenta Conex Iasi (nu aveau Borla) - 115 lei - Toba finala Borla Romcat - 165 lei (am prins-o pe ultima ![]() - Colier toba - 3.50 lei - Colier toba (cel din fata, aproximativ sub scaunele fata, ca pozitionare) - 9 lei - Pompa frana (nu am gasit de origine.. ) AUTONOVA Satu Mare - 149 lei (functioneaza foarte ok) - Paravanturi - 42 lei - Tampoane capota/portbagaj - 3.5 lei bucata - Echilibror(telescop) hayon - 22 lei - Echilibror(telescop) hayon de uzina - 115 lei Piesele le-am gasit noi, la "Popescu", in intersectia de la ultimul leu, in Galati. salut. vad ca esti din galati. de unde ai luat toba finala borla. si eu caut de mult |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
idonagothar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 September 11 From: Galati ![]() |
@suchea Am luat toba finala de la Chimano Impex, la "Popescu"... dar era ultima pe care o mai aveau pe stoc.. au spus ca au avut doar doua anul asta, dar stau prost cu vanzarea lor, pentru ca sunt cam scumpe. E din inox, nu e sport, e pur si simplu toba originala a masinii. Aveau si de conex iasi, dar nu sunt bune, se duc repede, si nu se merita. Din pacate.. toba detenta nu am gasit-o tot borla, si am luat una de conex iasi. Vezi ca magazinul e fix acolo, in centru, inainte de chestia aia unde scrie DACIA. In fata magazinului sunt cauciucuri, cutii cu paravanturi, si baterii. E un tip mai in varsta, la intrare, pe acolo.. intreaba-l pe el, poate are.. Il cheama d-l Tudor, sau ceva de genul. Daca nu e pe acolo(are un halat albastru, ca sa il recunosti mai usor), intra in magazin, si intreaba de tobe, poate ai noroc si au mai adus.
|
--------------------
Dacia
Solenza CLIMA 1.4 MPI
2004
- GL-XX-XXX
|
|
suchea |
![]()
|
Cand faci referire la postul imediat anterior, nu mai da citat!
am inteles. stiu magazinul. daca tot esti din galati d c nu vii la intalnirea celor cu loganclub? This post has been edited by Maskatu: 1 Sep 2012, 02:42 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
idonagothar |
![]()
|
- Far solenza Elba - 200 lei (O_o)
- Cablu ambreiaj Solenza 1.4MPI - 35 lei - Corp semnalizare Solenza (probabil turcesc) - 19 lei Mentionez ca aceste piese le-am gasit la acelasi magazin, la "Popescu", in Galati. OFF: @suchea: Astept pana s-o deschide vreun SolenzaClub ![]() Scuze de off-topic. |
--------------------
Dacia
Solenza CLIMA 1.4 MPI
2004
- GL-XX-XXX
|
|
suchea |
![]()
|
chiar nu se tine cont ca ai logan sau SN/ Solenza, baietii chiar sunt ok. mai schimbam o parere, facem un gratar. chiar nu ai ce pierde.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
baterie rombat tornada 50 Ah (se gaseste sub denumirea "champion") - 185 ron - selgros
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
Ma interesa coduri ceva pentru saboti frana si cilindrii receptori mai buni pt SLZ, gen ferodo.
Schimbat: -discuri frana FERODO DDF1521 -230lei -placute frana FERODO Premier FDB 114- 120lei This post has been edited by AdyTirla: 5 Sep 2012, 21:35 |
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
120 lei fdb urile de la ferodo? Da ce fac de banii astia? Am dat 35 de lei acum un an si ceva pe un set fsl114. Si originalele cu senzor costa tot atat. Deci ai dat enorm pe fdburile alea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bingoboy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 March 10 From: Darmanesti - Bacau ![]() |
Parbriz Solenza simplu (adica fara tenta de culoare sau alte chestii) 170 ROn la TITSERV Moinesti Bacau
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BC 06 LRF
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 01:00 |