Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
edy99 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
pe pagina principala, jos de tot, scrie ceva de genu: cautare google. cauta-l acolo oe doctorasul. el are asa ceva. nu sunt acasa, cand ajung iti dau link cu profilul lui.
EDIT: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=20526 This post has been edited by Iulikk: 7 Apr 2013, 20:39 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
Mc!
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
Amortizoare Monroe,solenza fata-120lei/buc.Targ Vitan |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
pivoti RTS sau Sidem ati folosit careva?
La Autokarma sunt 41, respectiv 30 lei/buc. |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
supertorr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 14 October 11 From: Targoviste ![]() |
Pivoti eu am pus MOOG...se potrivesc cei de renault clio 2...si am dat in urma cu 6 luni aproximativ 40 lei.
Bielete solenza complete Topoloveni ( bieleta+ burduf + cap de bara) = 83 lei/buc. Reglaj unghi de fuga = 60 lei. This post has been edited by supertorr: 26 Apr 2013, 18:36 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005 CONFORT [B][COLOR=blue]Dacia Solenza 1.4MPI Confort 2005[/COLOR][/B]
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
astazi mi-a sosit planetara comandata sambata pe un site, am dat 215 lei, pare destul de ok, cred ca e la fel de groasa ca cea originala, sper sa ma tina si sa nu am probleme cu ea
![]() Attached thumbnail(s) CIMG8931.JPG ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 943 CIMG8935.JPG ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 981 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tzutzi @ 8 Mar 2013, 09:31) Uite aici termen de comparatie cu planetara din fabrica a masinii. This post has been edited by Tzutzi: 30 Apr 2013, 12:02 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
NiNiU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 4 November 07 From: Suceava ![]() |
Pe mine o planetara din asta m-a tint vreo 3000 km (nici nu mai situ exact, dar oricum sub 5000). Si, fiind montata acasa la mecanic, nici garantie nu am avut.
Acum, o folosesc pe cea originala, reconditionata a 2-a oara. Pana la urma am dat aceiasi bani, si problema tot nu-I rezolvata ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003 Daca mi-o trebuit dacie...
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
a mea de pe masina a fost deja reconditionata de doua ori si acum are joc prea mare, dar dupa ce o montez pe asta noua o sa ma ocup si de aia veche, ca mai am niste planetare mai vechi de pe care sa iau rolele sa le schimb ca alea de pe originala aveau joc mare pe ax.
Totusi sper sa ma tina asta breckner.... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
NiNiU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 4 November 07 From: Suceava ![]() |
Nu-ti doresc decat sa ai mai multa bafta ca mine.
Totusi, te-as sfatui sa o montezi in service autorizat, chiar daca mai dai ceva in plus. @ o toba finala mai de doamne-ajuta gasesc pe net? Actuala e romcat borla si in 2 ani jumate nu mai are punct neruginit pe ea.... |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003 Daca mi-o trebuit dacie...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cumpara de origine. A mea face anu' luna viitoare, nu are nici pe dracu. Zici ca e noua. Tot traseul (intermediara + finala + coliere + suportii de cauciuc) au costat 500 de lei, in service Dacia, cu factura si garantie 12 luni. Jur ca nu mai duc masina in alt service decat cel de reprezentanta. Nu merita aia 2-300 lei econimisiti in cazul unei buleli a piesei comandate de te miri unde.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Recomand traseu stelco. In jur de 250 cu tot cu montaj.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Burduf planetara - partea de la roata, pe planetara din dreapta (nush dk conteaza) - 33 lei. Manopera.... 100... HSBP in preturile lor...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Parbriz cu tenta verzuie 185 lei,magazin Pilkington Targu Mures.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Lampa semnal stanga fata:-in targ la Vitan -35lei originala; 20lei alta marca; -reprezentanta Cobalcescu pe Splai-60lei.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
crissima |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 December 11 From: Curtea de Arges ![]() |
discuri frana solenza Klaxcar=120 lei/set
placute frana Ferodo=30 lei/set Dumbravei Pitesti |
--------------------
dacia solenza
clima
2004
|
|
edy99 |
![]()
|
Bucse brat inferior stanga 2 bucati, bieleta de directie cu cap de bara, toate bucsele de la bara antiruliu, 4 la numar, refacut paralelismul rotilor, total 345 lei la reprezentanta dacia. Cu ocazia asta schimbat disc frana pe cheltuiala lor, deoarece au lovit cu barosul in disc si mi l-au spart. Pret la el, original, 235 lei...
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cum plm un disc 235 de lei? :| , 250 costa alea Ferodo....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca s-a dus la dacoserv sau meridian, normal ca-i dublu. Oricum, bine ca l-au platit ei. Si ferodo nu sunt scumpe oricum. Spre exemplu placutele fsl114 costa cat cele originale. 30-40 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai cine a zis ca-s scumpe? 250 de lei setul de Ferodo DDF 1521
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Lampa semnalizare Solenza (origine) - 30 - 32 lei
Lampa semnalizare Solenza (aftermarket) - calitate mai nashpa = 17-22 lei Stop spate (complet, original) = 85 lei Burduf bieleta (de SRL, ca de uzina nu am mai gasit in Constanta) = 8 lei Stie cineva din Constanta unde as putea gasi aceste burdufuri originale (de uzina) ? Nu pot costa o avere... ![]() <span class='edit'>25 Jul 2013, 13:09:</span> Alte preturi: Oglinda (completa) Solenza = 110 lei Tija bieleta directie (origine)= 55 lei Bileleta (origine) = 84 lei Distributie (de origine - kit complet) = 155 lei. Am inteles insa ca au fost loturi cu probleme sau chiar contrafacute. Alte pareri ??? Mi-a "sarit in ochi", pret proiector original = 305 lei. Sa innebunesc langa raft. Am intrebat-o pe tanti aia ...nu cumva e vreo greseala. NU a raspuns ea. Il avea de muuuulta vreme, la acel pret ... ![]() Constanta - zona strazii Poporului This post has been edited by danygaro: 25 Jul 2013, 13:16 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.065 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Burduful de bieleta il gasesti la pachet cu bratul (bieleta + capat).
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
Du-te bre la Casa de Cultura. Acolo sigur au... si daca nu au, dai comanda si vine a doua zi. Acolo un proiector costa 70 de lei, original.
In plm, nici la reprezentanta nu costa 3 meleoane o amaraciune de proiector. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.065 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde e Casa asta? Un punct pe harta / strada + nr?
Iulikk, mai ai becurile alea? |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
Uite aici este, unde e chestia aia portocalie.
Cei din CT stiu sigur unde este. ![]() This post has been edited by Iulikk: 25 Jul 2013, 20:05 Attached thumbnail(s) Capture.PNG ( Size: 741.75k ) Number of downloads: 341 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MyKe89 |
![]()
|
Am inteles. Cand vin prin Constanta poate le fac si eu o vizita.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
Pivot = 60 de lei
Bieleta antirasucire = 210 lei Bucsi bara stabilizatoare = 25 lei Manopera = 100 de lei Preturi pentru reprezentanta Dacia din Mangalia. PS: pt cei care ma vor stresa cum ca "e scump" la reprezentanta, le urez un calduros: nu ma intereseaza ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Salut Iulikk.
Te asigur ca am cautat peste tot acele mansoane (de origine). Nicaieri, nici la ordinarul ala de Olteanu la reprezentanta nu are. La Casa de Cultura s-a interesat vanzatorul telefonic ...si ...nu se mai fac. Ori cumperi de SRL, ori iei bieleta cu totul (cazul meu). Cea pe care o scot, o reconditionez, o aranjez ca este OK, si o tin pentru ...posteritate. Nu se stie niciodata ... ![]() Ai fost tare subtil ![]() ![]() <span class='edit'>26 Jul 2013, 21:01:</span> Hai sa il ajutam pe amicul nostru mangaliot. Uita ti-am pus o poza, clara zic eu, cu locatia dorita. Intri cu masina pe unde ti-am indicat cu sageata rosie, (gasesti tu pe acolo un loc de parcare) si unde am marcat cu X este magazinul. Dar cel mai bine intrebi. Iti garantez insa, ca acolo nu gasesti si celel mai ieftien piese. Pe "verificatelea" ![]() Succes ! MiKe89 - Aveti in Mangalia un service bunicel, acolo la intrare in Mangalia pe stanga, pe drumul spre Jupiter. Si preturile sunt OK, sigur sub cele de la reprezentanta. This post has been edited by danygaro: 26 Jul 2013, 21:05 Attached thumbnail(s) CC_CT.jpg ( Size: 305.36k ) Number of downloads: 235 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
MyKe89 |
![]()
|
Multumesc!
![]() LE: Nu sunt din Mangalia. ![]() This post has been edited by MyKe89: 26 Jul 2013, 21:13 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:36 |