Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
david79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da si eu sunt interesat de pretul unui tub de vopsea. Si cine stie la ce pret sunt capacele de Solenza si eleronul?
This post has been edited by 2dor: 19 Dec 2006, 11:37 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eleronul pe la 3,4 mil am vazut pe o factura de CASCO de acum cateva luni la un individ . Capacele ... poti lua orice fel care sunt compatibile ...
Acum vopsea se gaseste direct nunata pe care o doriti ( la 220.000 lei / spray 400 ml ) sau se prepara la comanda acea nuanta si se imbuteliaza pe loc tot la 400 ml la 350.000 lei/ spray . Daca este suprafata de plastic nu uita ca poate iti va ajuta in viitor si un spray Plastic Primer ( ca sa nu-ti sara vopseaua repede ... este vre-o 190.000 ) . Eu am luat de acum un an si ceva un spray si mai am si acum peste jumate si am mai folosit pentru mici retusuri . Daca tot va apucati de retusuri si cumparaturi va recomand si polishul la culoare Turtle Wax + creion de retus din Cora sau Carefura , este setul pe la 30 ron parca . Este bine sa faceti cand se mai incalzeste . Ru i-am facut un tratamant polish la culoare si arata mult mai bine decat Loganurile noi din reprezentante . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
david79 |
![]()
|
ok, si unde gasesc prin buc spray pentru gri perla, de exemplu ? Vitan?
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
David din cate am auzit in Vitan s-ar prepara vopsea la spray.
Legat de capace, eu vreau unele care sa fie din plastic moale exact cum sunt cele de pe Solenza. Si-a luat un coleg de forum niste capace la 50 RON si cand a pus unul s-a si crapat. Sunt facute dintr-un plastic tare rau. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
narcys |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 December 06 ![]() |
salut! sunt si eu nou peaicea:) am o rugaminte la voi....nu stiti cam cat ar costa revizia la 60.000 km???? ca ma apropii:)) si deja cam trebuie schimbate mai multe .....ast raspuns
Attached thumbnail(s) 25_10_06_1727.jpg ( Size: 31.09k ) Number of downloads: 466 |
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Are cineva idee daca se gaseste separat motorasul de la macara, si cat costa? Si de asemenea cam cat costa ansamblul mecanism de stergatoare?
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Doar motorasul de la macaraua geamului electric nu e de gasit.
Macaraua cu totul e cam 120 lei noi. Mai bine o schimbi cu totul daca a patit ceva. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Gelu 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 2 January 07 ![]() |
Revizia de 60000 te costa in functie de ce vrei sa schimbi.
Curea distributie: intre 150 si 200 de lei Curea accesorii: intre 20 si 60 Antigel: 14 lei litru (3 litri). Ulei motor: depinde de care . pana la 100 de lei. + filtru Placutele daca le ai bune daca nu le schimbi. Mai pui pe mecanici sa-ti verifice bucsele de brat si de bara stabilizatoare. etc astea fara manopera |
--------------------
Citroen
C3
2003
- AG/--/---
|
|
david79 |
![]()
|
vopsea spray coduri dacia 20 ron in targ , prima taraba langa ovidiu. pt gris perle chiar scrie codul TE01D pe spray.
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
poeluci |
![]()
|
![]() Membru fan Renault Group: Members Posts: 112 Joined: 1 August 06 From: Iasi ![]() |
Fișe bujii originale (renault) la 150 ron sau cehe (tesla) la 35 ron ?
![]() Asta doresc sa va intreb, deoarece am avut neplacuta surpriza sa i-mi gasesc doua din cele patru fișe de bujii roase pana la mijloc ! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Arkana
2021/ETECH full hibrid 1.6
- IS 04 WNW
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Am vazut la Carrefour Constanta spray gri perla ( ca si masina mea) - intentionez sa vopsesc "cochiliile" oglinzilor, dar mai la vara, la pretul de 92.000lei, ca si marker retus vopsea, tot gri perla, costa vreo 61000 lei. Dar mai erau si alte nuante si culori, la aceleasi preturi.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
danygaro |
![]()
|
Filtru ulei Dacia de origine (cutie galbena) Made in Germany = 15 ron, ulei Mobil 1 (5W40) = 35 ron litrul , la magazinul Dacia de la Casa de Cultura (Constanta).
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
Kit distributie 180 RON orig
Filtru ulei 12 RON orig Filtru aer 12.5 RON nu orig Ulei Elf ST Comp 20.2 RON/l selgross Curea alternator 14.5 RON orig Bujii VAELO Marschall 16 RON/set, luat din Carfour BV acum un an si ceva Bieleta antirasturnare(sau cum o cheama) 41.5 RON nu orig Manopera la toate acestea 180 RON la service, dar nu de dacia. am uitat sa zic, toate astea cu ocazia reviziei de 60k km. Lichdul de racire l-am schimbat acu' 2 luni, iar uleiul de la CV la 50k km. This post has been edited by wwilly: 11 Jan 2007, 17:24 |
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
danygaro |
![]()
|
Lac incolor ambalat la spray = 15 RON.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
stiti cumva cat e un semnalizator de solenza (ala de langa far, nu ala de pe aripa)? dar o aripa? mi-a atins-o in parcare
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Stie cineva cat costa un traseu complet de evacuare pt o solenza Euro 2.
Cat costa unul de inox ,ce recomandati?! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
david79 |
![]()
|
treaseu evacuare complet 280 ron pt euro 2.
inox de la borla e peste 650 ron |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cei care v-ati pus tobe de inox ce ati ales de aici?
. Sistem de esapament din tabla decapata pentru ambutisari vopsit in camp electrostatic: Camera detenta (20046) - cod produs: 50190 Amortizor zgomot (22053) - cod produs: 50189 B. Sistem de esapament din tabla si teava din otel inoxidabil (AISI 304) varianta constructiva cu material fonoabsorbant. Daca preferati aceasta varianta va recomandam schimbarea intregului traseu (exceptand catalizatorul): B1. Varianta standard (traseu cu diametru tevilor Ø 45 mm): Camera detenta (26081) - cod produs: 50192 Teava intermediara (26025) - cod produs: 50127 Amortizor zgomot (26080) - cod produs: 50191 B2. Varianta "SPORT" - evacuare rapida (traseu cu diametru tevilor Ø 50 mm): Camera detenta (26027) - cod produs: 50216 Teava intermediara (26003) - cod produs: 50122 Amortizor zgomot (26002) - cod produs: 50107 C. Sistem de esapament din tabla si teava din otel inoxidabil feritic (AISI 409) varianta constructiva cu material fonoabsorbant. Acest material inoxidabil este exact materialul utilizat de producatori vest-europeni de esapamente. Teava din inox utilizata la acest traseu de esapament are diametrul de Ø 45 mm iar grosime de perete a tevii 2,0 mm spre deosebire de varianta originala care are 1,5 mm. Noi consideram ca aceasta este optiunea cea mai buna ca raport calitate/pret pentru inlocuirea sistemului de esapament la autoturismul DACIA SOLENZA. Daca preferati aceasta varianta va recomandam schimbarea intregului traseu (exceptand catalizatorul): Camera detenta (26081F) - cod produs: 51354 Amortizor zgomot (26080F) - cod produs: 51353 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
george de unde ai aceste date ?
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
david79 |
![]()
|
de pe site de la borla cred ..
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
george_slz |
![]()
|
da, de acolo!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
david79 |
![]()
|
salut, cam cat costa un amortizor spate pentru solenza? de care imi recomandati ?de uzina? gaz sau ulei ? am inteles ca gasesc numai de un fel?
as fi vrut sa fie putin mai rigide ... dar... asta e am decoperit ca amandoua curg si treb sa le schimb. L.E. azi 19.01 am fost sa cumpar caseta de directie asistata - 885 ron ( pret vechi ) ficatii meiii..... ![]() This post has been edited by david79: 19 Jan 2007, 14:54 |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
George eu am ales varianta sport de evacuare pe 50 mm , direct flow . Zgomot destul de redus fata de altele , putere castigata reala si fara griji de rugina ! Al meu are epste 8 luni si arata impecabil daca-l curat ! Sfatul meu pentru care dai o bere este sa te duci direct la Pitesti la Borla . Poate ca vei da mai mult pe benzina si pana la urma tot acolo iesi , dar in primulr and ca drumul dus vezi cum merge si apoi intorsul este un paradis , apoi acolo piesele sunt mai ieftine putin , sunt mai profesionisti ( desi multi s-ar gandi ca si eu ar putea sa monteze piesele ... ) , totusi eu si acum as da 50 ron pt montare si nu uita daca tot umbli acolo sa verifici catalizatorul ! Bafta multa !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
david79 |
![]()
|
piese de origine "dracia"
amortizor spate - Monroe ( gaz cred ) 90 ron/buc - targ cap bara directie - 32 ron - mag. dacia morarilor disc ventilat frana de origine - 115 ron mag. dacia morarilor disc ventilat frana - echivalent - 70 ron - targ off topic : recomand service roti si geometrie la AutoSoft - Fundeni. Mi-au indrepat o janta , echilibrari si geometrie super ok, preturi decente. ( nu am actiuni la ei ). |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
danygaro |
![]()
|
Alte preturi:
Kit ambreaj (placa, disc rulment) = 470 ron Aerator bord = 11 ron Bucsi bara antirului = 11 ron (cele 2 perechi) Oglinda = 82 ron Ulei Mobil 1 5W40 - 35 ron/l |
--------------------
Dacia
Solenza
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(george_slz @ 17 Jan 2007, 02:45) Cei care v-ati pus tobe de inox ce ati ales de aici? . Sistem de esapament din tabla decapata pentru ambutisari vopsit in camp electrostatic: .................. ............... Camera detenta (26081F) - cod produs: 51354 Amortizor zgomot (26080F) - cod produs: 51353 Intrebare: niste preturi si de unde se pot procura aceste piese ? |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
david79 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
2dor |
![]()
|
Cat ma costa o pereche de oglinzi electrice si cu incalzire, in targ?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
george_slz |
![]()
|
Doar geamurile cu incalzire costa 300.000 lei bucata. Se potrivesc perfect in oglinda de solenza, firul se trage simplu prin oglinda, si se conecteaza la iesirea temporizata din intrerupatorul lunetei incalzite.
Daca te intereseaza cum sa instalezi am sa iti dau cateva idei! Daca te referi la oglinda cu totul, nu te pot ajuta! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 04:54 |