Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Periile pentru geamurile de pe fata...
Are careva idee cum se gasesc? (interior+exterior) Un pret? Va multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se gasesc separat(la bucata):periile de exterior(cele identice sau asemanatore cu cele de Dacia 13xx),perii interior si culisele geamurilor.
Preturi nu stiu pentru perii,dar nu cred sa depaseasca 6-7 lei bucata. This post has been edited by cristio_79: 19 Jun 2008, 09:26 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat perie geam dreapta fata 15 ron, acum 2 saptamani in Vitan.
Chiar langa magazinul cu piese "de origine", a doua alee din dreapta(nu cea de langa gard). La alt comerciant era 20 ron. Am intrebat si de culisa, si ajungea la 25 de ron. This post has been edited by bogdanmardare: 19 Jun 2008, 18:27 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc bogdanmardare.
Dupa cateva vizite la diverse magazine de piese auto Dacia, am constatat ca singura sansa de a gasi acele perii este sa ma duc in targ. Se monteaza greu? |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Pentru periile de geam exterioare,trebuie sa dai cel putin geamurile din spate jos pentru ca nu se lasa complet.
Pe fata,ai putea sa le schimbi lasand geamul complet jos,dar trebuie sa te pricepi putin si sa fii atent sa nu zgarii vopseaua. Pentru culise,obligatoriu dai geamurile jos. In toate cazurile,trebuie sa demontezi fetele de usi interioare. Nu stiam ca s-au scumpit asa tare periile. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Daca tot ajungi in targ, cumpara si cleme de tabla pentru perii la 1 ron bucata (7 buc. pentru 1 perie fata), stiu ei ce sa iti dea daca ceri cleme pentru perii de Solenza/Nova. Cele originale se pot rupe, mai ales daca incerci sa le indrepti aripioarele, si ar trebui sa le desfaci de pe periile vechi si sa le strangi un pic pe periile noi cu un patent.
Prinde clemele pe peria noua in aceleasi locuri ca la cea veche, altfel nu intra pe gauri. Sa ai grija ca "ciocul" cel mic de sus sa se prinda in gaura in care intra aripioara (trebuie sa apesi pe perie in jos si in afara in dreptul fiecarei cleme, nu stiu cum sa explic altfel). Si trebuie sa demontezi neaparat fata de usa, asa cum a spus cristio_79. This post has been edited by bogdanmardare: 19 Jun 2008, 21:30 Attached thumbnail(s) clema.jpg ( Size: 20.53k ) Number of downloads: 764 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Filtru aer Kager - 31.00
Filtru ulei Purflux - 22.00 Filtru polen (origine) - 20.50 Bujii Eyquem - 4x5.00 - 20.00 Grila difuzor - 7.00 Bucsa bara stabilizatoare 4x4.00 - 16.00 Bucsa brat 4x8.00 - 32.00 Burduf protectie cabluri usa fata - 14.00 Tampon tableta spate 2x3.00 - 6.00 Discount -15.31 Total = 153.19 RON CICLOP, Timisoara |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
draggeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 14 June 08 ![]() |
stie cineva cat costa un catalizator de slz?
![]() |
--------------------
dacia solenza
clima
2004
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Pret din mai, la Motor Service: 800 ron.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
adrian_dorin_07 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 June 08 From: Ialomita ![]() |
am si eu o problema.....mititica.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL-03-***
|
|
Brenda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 June 08 ![]() |
Buna seara!
Vin precum vitelul la poarta noua,dar sper sa ma ajutati cu niste informatii. Am lovit masinuta si am nevoie sa stiu de unde pot cumpara lista de mai jos si cam care ar fi preturile? -masca metalica(sistem prindere faruri) -capota -grila fata (plastic) -balama capota -far dreapta (eu am lovit-o pe dreapta,dar nenea care mi-o repara imi cere si farul stanga,cica i s-au rupt piciorusele.... ![]() -semnal dreapta (zice ca si semnalul stanga ar trebui) -semi-contra-aripa Evident,toate pentru Solenza. Multumesc pentru ajutor! Faceti abstractie ca sunt femeie.... ![]() This post has been edited by Brenda: 26 Jun 2008, 22:00 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
m-am "enervat"brusc mergand pe jos si vazand magazinul de piese-auto ca tot uit sa shimb filtrele,si intru sa le iau ambele:ala de la motor=20 ron si cel de polen cu 28 ron , productie :FILTRON...POLAND
si ma gandeam ca nu prea baga aer fresh...dar la cum arata cel de polen.... cel nou l-am parfumat si etansat si cu putin silicon ![]() Attached thumbnail(s) DSC00008.JPG ( Size: 799.09k ) Number of downloads: 667 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Oau, dar de cand nu l-ai mai schimbat pe ala de polen?..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
am luat-o in ianuarie si l-am crezut pe ala cand a zis ca a schimbat una alta pe la ea......
asa e cand ti-e lene sa verifici... |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
tata nu a schimbat deloc nici filtru de aer nici cel de polen. Mi-e frica sa ma uit cand le va schimba
![]() ![]() Later edit: placutele de frana fermit sunt 38 de lei in mangalia, pe varianta. This post has been edited by Iulikk: 29 Jun 2008, 19:09 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Tu chiar vorbesti serios?
![]() E o avere un filtru de aer de 20 lei si unul de habitaclu? Dupa aceea va plangeti ca nu va merg masinile. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai ce conteaza? Ca doar consuma mai mult benzina si in juma de an oricum dai mai mult decat pe filtrul ala de aer..
![]() Filtron de ala din Polonia am avut si eu la motor si n-am observat nicio diferenta fata de cel de origine in calitatile filtrante. Oricum cel de la AC daca nu-l schimbi dupa 10.000km, incepe sa puta de te omoara... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
valentin88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 June 08 From: Ploiesti ![]() |
va salut. pun si eu o intrebare nu stiu daca e locul potrivit,... a mai schimabt cineva bucsile bara stabilizatoare foarte recent sa imi zica si mie cat a costat cu sau fara manopera. Si proiectoare cam cat mai costa cu montaj sau fara si daca se merita. Multumesc.
|
--------------------
DACiA SoLeNzA
1.9d
2005
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Bucsi bara stabilizatoare am luat eu de origine: 10 RON, fara manopera.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
reddacy |
![]()
|
e jale.....releul de flash : 50 ron....daca vrei sa-ti mearga avariile la inchidere/deschidere
asa ca mai bine ma las pagubas....la banii astia... ![]() p.s....era sa uit :set paravanturi fumurii [4 buc.] ,+ bonus suporti prindere numere :50 ron... This post has been edited by reddacy: 2 Jul 2008, 16:20 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
valentin88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 June 08 From: Ploiesti ![]() |
am schimbat azi bucsile bara stab 20 ron +15 ron manopera cu tot cu bacsis ca sa miscat repede si scurtat si pauza de masa. eh.. este prima data cand le schimb , dar la drumurile din romania nu e de mirare daca peste 5000 o sa troncane din nou.
|
--------------------
DACiA SoLeNzA
1.9d
2005
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
Daca tot am citit aici ca solenza are si filtru de polen m-am gandit sa-l schimb si eu dupa 115000 Km si 5 ani .
Acum se simte aerul mai curat ![]() ![]() ![]() am dat pe el 22 RON in Onesti. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
dmhyou |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 7 May 08 ![]() |
nh1980ro
unde ai gasit in Pitesti macara electrica cu 88 lei? oboman1980 cum l-ai parfumat? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala BV
|
|
reddacy |
![]()
|
am un prieten care a zis ca nu a schimbat niciodata filtrul de polen.....
![]() si are 70.000 km.....la 20 ron merita schimbat..... @dmhyou:toarna parfum lichid peste el inainte sa-l montezi..... ![]() ATENTIE sa-l faceti evantai cand il montati ca intra mai usor... |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Off:eu nu sunt de acord cu imbibarea filtrului de habitaclu,particule,polen sau cum s-o mai numi el,cu odorizant lichid deoarece cred ca se va imbacsi mult mai repede de praf si in timp va incepe sa miroasa urat.Cautati si cumparati filtre cu carbon (carbune activ) pentru neutralizarea mirosurilor neplacute,iar odorizantele montati-le pe gurile de ventilare.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare....acum am citit topicul asta pentru prima oara...si chiar nu stiam ca solenza are filtru de polen..v-as ruga sa-mi faceti si mie o schema..sau macar sami spuneti unde s afla acel filtru..multumesc!
|
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Deschizi capota si scoti acel plastic negru care acopera compartimentul aerotermei.
Pe corpul aerotermei vei vedea un capac care este prins cu un surub mic,care se desface cu o cheie de 6-7,parca.Scoti acel surub,eliberezi cablajul din clema aceea si scoti capacul.Inauntru se afla filtrul. Daca nu l-ai schimbat niciodata,este bine bine sa cureti acolo,eventual cu un aspirator si o pensula,spatiul fiind destul de mic. L.E. Uite si o poza: This post has been edited by cristio_79: 16 Jul 2008, 11:35 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:05 |