Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
dar la strung nu se poate face,duc modelul si sa-mi faca la strung
24 Feb 2009, 15:13: nu sunt rupte dar are joc usile din bolt This post has been edited by matesan adrian: 24 Feb 2009, 15:13 |
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Termostat Solenza de origine (Renault, Made in France)- 40 lei
Ala vechi se blocase pe deschis... |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
salutare . am o intrebare em luat azi de la cineva o macara electrica de dreapta fata si nu sunt asa sigur ca -i de solenza cum pot afla sau daca are cineva o poza cu una m-ar putea ajuta !!!! are cod produs 486,0 -- right front door macara elec geam usa 1SU/1UV cod de bare : 6001546236 !!! asta scrie pe el si vreau sa stiu daca e de solenza de fata dreapta --a costat 170 ron !!!
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Fa-i o poza ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
nu pot pune poza !!! am incercat dar nu pot !!! daca are cineva o poza cu o macara electrica de solenza sa o posteze va rog frumos !!! multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
am rezolvat in 2 ore toata treaba cu schimbatul macaralei dreapta . mercik de ajutor !!!
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
cap bara-35 ron;pivot-35 ron;burduf planetara roata-35 ron;bucsi bara stabilizatoare 4 buc-20 ron toate origine manopera 125 ron
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
am cumparat azi de la autocenter iasi kit ambreiaj solenza de valeo la 275 lei.kitul contine disc,placa,rulment,un pliculet cu vaselina si un tub de plactic,care cica este ghidaj pt rulment.acum sper sa fie bun.astept sa se opreasca ploaia si sa il schimb.
This post has been edited by alexandrusiri: 6 Mar 2009, 12:58 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
Danet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 August 08 ![]() |
nu stiti unde pot gasi si eu capac cutie acte (torpedou) ... am incercat sa fac comanda dar cik nu se mai fabrica .. imi puteti da o mana de ajutor ??? ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai in primul rand trimite-le un mail celor de la VC si cere-le sa-ti spuna un magazin unde poti gasi piesa respectiva. Ei sunt obligati prin lege sa produca piese de schimb timp de 10 ani.
Si apoi cauta la dezmembrari. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sau roaga pe cineva din bucuresti sa iti caute si sa iti trimita.... daca vrea... cred ca prin vitan gasesti cam orice....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
burduf planetara stanga roata-30 ron;burduf planetara roata stanga cutie-110 ron;ulei cutie Elf 75w80 -23ron/l(4 litri);placute frana ferodo sl114 -30 ron
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Tetelu1980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutari colegilor!
Cam care mai sunt scorurile pentru urmatoarele "bunuri": - antigel Glaceol RX - lichid de frana - kit distributie (curea+rola+pompa apa) - curea transmisie+rola - un schimb de refrigerant AC - ulei servodirectie Trebuie sa-mi fac un calcul, machineta mea implineste 4 ani si ar trebui sa ma apuc sa ii fac revizia prin aprilie, mai, cand o fi cald si bine. Multumiri! This post has been edited by Tetelu1980: 11 Mar 2009, 10:45 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
salut
antigel Glaceol RX tip D a costat anul trecut vreo 30 lei 1 litru, deci 90 de lei 3 litri, apa distilata nu mai stiu cat a fost, dar era ceva de genul 1 leu pe litru. curea distributie dayco 53 ron pompa de apa de origine 147 ron rola intinzatoare 100-140 ron rulment pentru rola intinzatoare de la cureaua de accesorii 7-30 ron in functie de firma producatoare (SKF este 30) schimbul de refrigerant m`a costat primavara trecuta 180 ron (cu tot cu ulei) ulei servodirectie in jur de 30 ron. bafta. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Tetelu1980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pentru raspunsul prompt psychoo.
Sa inteleg ca ai ales varianta inlocuirii doar a rulmentului din rola si nu a orlei in totalitate de la cureaua de accesorii? Daca da, a fost vreun neajuns la varianta asta? refrigerantul l-ai schimbat intr-un service Dacia sau in alta parte? Multu'! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(Tetelu1980 @ 12 Mar 2009, 13:26) Sa inteleg ca ai ales varianta inlocuirii doar a rulmentului din rola si nu a orlei in totalitate de la cureaua de accesorii? Daca da, a fost vreun neajuns la varianta asta? La mine a inceput sa uruie dupa aprox 5000 de km. O sa-l mai schimb inca o data daca imi spune si mie psychoo unde gasesc rulment SKF pentru rola intinzatoare. This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Mar 2009, 13:38 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu mi`am luat o mica pacaleala. am mers la magazin de rulmenti si am cerut rulment 6203. omul de acolo a vrut sa`mi ofere unul la 7 lei care era incapsulat in cauciuc dar mi`a spus ca daca vreau are si mai de calitate SKF la 30 de lei. am ales normal SKF.
cand am ajuns la mecanic mi`a spus ca nu este bun ca o sa se duca repede din cauza ca are bilele incapsulate in metal si intra praful repede in el si se macina. l`a pus pe asta eu urmand sa cumpar altul si ma voi intoarce luna viitoare (mecanicul mi`a spus cand aud ca huruie) sa pun unul incapsulat in cauciuc. probleme sau neajunsuri nu au fost. din cate am vazut sunt 2 sigurante, pentru a demonta rola ATENTIE! filetul este pe invers! apoi se scoate axul acela filetat si rulmentul iese destul de usor de pe carcasa rolei. dupa inlocuire se misca impecabil. deci atentie! filetul pe dos si rulment incapsulat cu cauciuc. bafta L.E. agentul refrigerant l`am inlocuit la service hyundai (aveau mufele necesare) din cauza ca m`am programat la service dacia si m`au sunat sa`mi spuna ca nu au timp ziua respectiva si daca doresc sa reprogramam, am zis ok, pe urma m`a sunat in ziua in care am fost reprogramat ca isi cer scuze dar nu au butelie cu freon si ca ma vor anunta telefonic in mometul in care vor avea. m`am saturat de vrajeli, am mers si am rezolvat problema. This post has been edited by psychoo: 12 Mar 2009, 14:40 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Tetelu1980 |
![]()
|
In legatura cu acel rulment... pentru a nu mai aparea probleme, atunci cand cumparati cereti 6203-2RS (pentru SKF codul este 6203-2RSH.... cam acelasi lucru dar cica la SKF etansarea cu cauciuc este una desteapta in care frecarea este mai mica intre etansare si inelul interior). Cele protejate cu scuturi (tabla) au codul 6203-2Z si prezinta neajunsul ca intre acea tabla si inelul interior exista o mica-mica fanta prin care poate intra praful. 6203-2Z merge la turatii ceva mai mari fata de 6203-2RS din cauza ca neexistand frecare intre inel si scut, se incalzeste ceva mai putin.
Pace si prietenie! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Multumim pentru precizare, cred ca e clar pentru toata lumea acum ce trebuie sa cumpere.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Contact de uzina--96 ron.
|
--------------------
Renault , Dacia
Megane 3 , Megane 2.2 , Logan Van
2012 , 2007 , 2008
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Azi in Rm. Vilcea :
Pompa apa solenza 230 lei de origine , la Dacia era aceeasi 310 lei , Distributia , de origine , la dacia 260 (pe asta am luat-o) , in magazin 190 , mama lor , Curea alternator 23 lei in magazin , la dacia 30 lei . Bucsi bara stabilizatoare 16 lei (4 lei/bucata) de la dacia . Intrebare : Pompa de apa are codul 82 00 146 301 si pe ea e scris cu carioca SN . Pompele de apa se potrivesc si la slz si la sn ? Asta e nedumerirea mea . |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai ar trebui ca e acelasi motor.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Burduf ( la roata ) planetara Solenza in targ la Vitan - 10 ron . Original in ambalaj de fabrica - 30 ron .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Emblema Dacia (Aia albastra de pe calandru): 27 RON
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Placute frana Ferodo FSL 114 - 32 RON.
This post has been edited by ursul_bipolar: 27 Mar 2009, 15:03 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Craver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 May 08 ![]() |
Un set amortizoare fata cam la ce pret e?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Advantage 1.9D
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cheder haion 65 lei - adras gorjului
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
salut , banuiesc cate referi la gorjului din militari pt ca eu altu' nu stiu, insa eu nu stiu nici un adras la gorjului poti sa dai niste detalii despre locatie mai exacte?
si ca sa nu fiu off topic becuri pozitie 2.37 lei perechea, carrefour militari <span class='edit'>30 Mar 2009, 10:24:</span> tot acolo gasiti si becuri pentru bordul original de solenza la acelasi pret This post has been edited by extasy_myhay: 30 Mar 2009, 09:25 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca se gasesc bucse de amortizor spate (unde se prinde de punte) si daca da, la ce pret.
Multumesc! |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:59 |