sfarsitul lumii, vine in 2012?
![]() ![]() ![]() |
sfarsitul lumii, vine in 2012?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiți!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unde?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ora locala la noi sau la morocani . Io auzii un savant jurnalist ca ora romanicai 4 am 22.05.2011.Daca e ora 18 loco la TM o sa fie la ora 17 cand incepe Poli-MAI
![]() Si uite ca Hotzelu nu mai apuca CL spre disperarea unor savanti atomisti ![]() Anumite zone din romanica vor scapa neatinse din cauza populatiei ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre stati linistiti, ca nu e niciun sfasitul lumii,
Ca nu s-a calificat dinamu in CL ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ba se califica. Dinamu bate poli, moldovenii pierd la panduri, poli nu capata licenta si dinamu e in CL. Cum supravietuitori vor fi doar trei: gandacii, stelistii si dinamovistii Dinamu o sa castige la masa verde CL.
QED |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
La cazina bre ca badeaporceasialanou si Nasu cu Mishelu Plati(ni) nu joaca barbut in spalatorie ca Pitzi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vand tot. Urgent!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tocmai cautam un tot. Il cumpqr eu. Am mai trecut prin sfirsituri de lume. E perioada in caree faci ghesefturi. Lumea de rind se sperie si vinde.
This post has been edited by corbex: 21 May 2011, 10:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Da-te popa si nu-i dai nici un ban ii dai o adeverinta de buna purtare sa capete grecu loc in fata la judecata de apoi si all inclusive in rai.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
Ma, io cred ca e vrajeala ieftina. M-am razgandit. Pana nu confirma Giorgel-revista-presei stirea, nu vand nimic!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
puii mei, pentru mine o venit sfarsitu' lumii, s-o dus pe pustii driverul de wireless la leptoc...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te tii departe de Kaspersky...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Grecule, apropo de avatar. Blugii au casatorit maimutele.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, da' sfarsitu' asta vine peste tot?
![]() ![]() Sau e numa' la romanica? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
nu e cazul, malltofa e exclusa, ca, la cat sunt de înapoiati, pana si sfarsitul lumii vine dupa douazeci de ani.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 21 May 2011, 05:31) T-22 and counting. Care sunteti on-line dati un buzz sa nu pierd "spectacolul"! ![]() Are cineva o statistica cu cate "apocalipse" au fost pana acum ca eu le-am pierdut sirul! Parca in fiecare an se trezeste cate unul sa strige lupul! Plina lumea de zarghiti! This post has been edited by Garett: 21 May 2011, 16:40 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
la constanta a inceput sa se rupa in doua pamantul
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ce, faleza?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
nu , centru orasului
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Garett |
![]()
|
Pai asa, si acum vreo 2 zile a picat o bucata de pavaj in centru in Galati la Universitate!
Da'cum a plouat intr-o veselie zilele trecute e irelevant! Loess-ul sa ne traiasca! |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu mai pot astepta
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Chiar vine sfirsitul lumii! Un capsunar zice altcuiva ca-i taran
![]() This post has been edited by corbex: 21 May 2011, 18:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Babaieti, sincer, mi se rupe de sfarsitul lumii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:40 |