bataie spate, se aude o bataie in spate atat in mers....
![]() ![]() ![]() |
bataie spate, se aude o bataie in spate atat in mers....
Jupanul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- vs-xx-xxx
|
|||
lupulescualin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 17 January 09 From: hd ![]() |
vezi sa nu fie duse arcurile sau telescoapele.Eu dupa ce am cumparat o solenza am avut aceeasi problema cu zgomotele pe spate si o trebuit sa schimb telescoapele dar mai urmeaza sa schimb si arcurile.
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- HD-85-PPP
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Sigur ti sa rupt un arc de pe spate
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
ai verificat bucsele de la telescoape?
![]() ![]() dar daca zici ca sa auzit intro curba si deodata sar putea sa fie un arc... ![]() This post has been edited by gabyu: 6 Apr 2009, 21:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(gabyu @ 6 Apr 2009, 22:09) ai verificat bucsele de la telescoape? ![]() ![]() dar daca zici ca sa auzit intro curba si deodata sar putea sa fie un arc... ![]() Merg perfect fara sa te mai chinui sa maresti gaura bucsile de la bascula de la dacia 1310 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Jupanul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 March 08 ![]() |
multumesc pentru sugestii....si eu ma gandeam ca e posibil sa fie rupt un arc
acum ma gandesc daca il schimb sa pun tot de solenza sau as putea pune arcuri care se potrivesc....eu stiu ....sa fie mai bune.....de logan de exemplu(ca as putea sa fac rost) astept sugestii. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- vs-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:40 |