Atinge roata in plasticul de pe aripa
![]() ![]() ![]() |
Atinge roata in plasticul de pe aripa
tutankmon |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 91 Joined: 7 March 09 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|||
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
amortizorul
verifica daca il ai curs. daca are ulei in pe el inseamna ca a curs si trebuie schimbat...vezi sa nu fie vasilina de la planetara sarita pe el...ci ulei... |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
tutankmon |
![]()
|
Din fericire nu e nici ulei nici vaselina. M-am uitat iar si nu pare nimic in neregula.Si totusi atinge la viraje.
|
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
ce cauciucuri ai?
eu am 185/70/13 si imi mai atinge la viraje... |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
arcu nu e cumva rupt mie la solenza cu 170 70 14 imi atinge foarte rar dar nu in viraj doar pe denivelari
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
adysan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 18 December 07 ![]() |
si eu patesc la fel ca tine,la viraj dr.si numai cand masina este full,imi atinge roata stanga de plasticul de la bara,am amortizoare noi(1000 km),de ce ?nustiu ,poate si arcurile sunt mai slabe.
|
--------------------
dacia
nova gt
1997+1998
- b-74-awr/b-17-caw
|
|
tutankmon |
![]()
|
La mine atinge in plasticul dinspre spate nu de bara. Ma inebuneste de draci ca nush ce sa-i fac si pan la leafa mai e.
![]() |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
razvan solenza |
![]()
|
un sfat ca sa se ridice umpic mai sus ridici ambele roti fata sus si slabesti basculele le tragi in jos si le strangi asa se va ridica mai sus cu vreo 3cm dar vor tine bucsile mai putin
|
--------------------
ARO dacia
2004
- bh o4 frb
|
|
Anonim5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(razvan solenza @ 1 Apr 2009, 23:54) un sfat ca sa se ridice umpic mai sus ridici ambele roti fata sus si slabesti basculele le tragi in jos si le strangi asa se va ridica mai sus cu vreo 3cm dar vor tine bucsile mai putin Daca vrei sa schimbi bucsile la fiecare salariu, aplica sfatul lui razvan. Iti trage masina in vreo parte? Chestia asta s-a intamplat dintr-o data sau se intampla de mai mult timp si acum ti-ai dat tu seama? |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
Astra F Doar prostii au noroc in viata...
|
|
tutankmon |
![]()
|
Nu pot spune precis.Sigur este ca de o saptamana am observat eu.
|
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
eu am avut problema pe dreapta, imi atingea de pres ca la balamuc!! m-am dus la geometrie si e de la cadru motor care e fugit spre dreapta cu vreo 1cm, se vede si cu ochiul liber. mentionez ca am lovit o bordura destul de inaltuta destul de puternic!! ia vezi tu poate ai dat in vreo bordura ca e si pretentios cadrul si foarte prost lucrat(parerea mea!) plus ca e prins in suruburi si poate s-a slabit vreunul(mai putin probabil!!)
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
tutankmon |
![]()
|
QUOTE(Eu Alex @ 2 Apr 2009, 11:11) eu am avut problema pe dreapta, imi atingea de pres ca la balamuc!! m-am dus la geometrie si e de la cadru motor care e fugit spre dreapta cu vreo 1cm, se vede si cu ochiul liber. mentionez ca am lovit o bordura destul de inaltuta destul de puternic!! ia vezi tu poate ai dat in vreo bordura ca e si pretentios cadrul si foarte prost lucrat(parerea mea!) plus ca e prins in suruburi si poate s-a slabit vreunul(mai putin probabil!!) Am sa verific si cadrul motor dar e putin probabil. Nu am lovit nimic si nici nu conduce altcineva . Ciudat tare. Multam |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
razvan solenza |
![]()
|
QUOTE(Anonim5 @ 1 Apr 2009, 23:41) Daca vrei sa schimbi bucsile la fiecare salariu, aplica sfatul lui razvan. Iti trage masina in vreo parte? Chestia asta s-a intamplat dintr-o data sau se intampla de mai mult timp si acum ti-ai dat tu seama? eu spuneam sa faca treaba asta pana la leafa ca tot s-a plans ca mai are ceva pana la salariu |
--------------------
ARO dacia
2004
- bh o4 frb
|
|
Anonim5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
Verifica pivotul. Vezi daca are joc si vezi daca sunt stranse cele 2 suruburi care tine pivotul prins de bascula..
Si mie imi atingea si a fost de la pivot adica nu a fost strans calumea si s-au slabit suruburile si se misca roata foarte liber in fata si in spate.. Din pacate eu am fost nevoit sa schimb si bascula pentru ca un surub a largit gaura in care se prindea si indiferent cat de tare strangeam tot isi creea joc.. Sper sa nu fi patit si tu asa.. O seara buna.. |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
Astra F Doar prostii au noroc in viata...
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Cu rotile puse pe pozitia "drept inainte" masoara la ambele roti distanta de la roata la prag. Metoda implica erori destul de mari la masurare dar ar trebui ca cele doua distante sa fie aproximativ egale.
Daca e evident ca cele doua distante nu sunt la fel atunci e deformat cadrul motor si in aceasta situatie "Eu Alex" te poate lamuri ce e de facut. |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
bascula indoita si eu am aceiasi problema de 2 zile
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
si mie imi freca, si era desfacut plasticu, s-a desfacut surubu
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Idem. Imi atinge de asta toamna la viraje si denivelari; cauza: plasticul e lasat.(La mine se vede, nu trage, sper ca nu am alte probleme). Acuma ca s-a incalzit, ma bag in ea si o remediez (tot eu am remontat nasol aparatorile alea anu' trecut...) Haraie cam nasol, dar nu e cine stie ce, pana la urma.
Drum bun si fara pene This post has been edited by gti98: 7 Apr 2009, 10:29 |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:58 |