schimb de faruri, faruri zambetu lu' iliescu pe dacia1300
![]() ![]() ![]() |
schimb de faruri, faruri zambetu lu' iliescu pe dacia1300
silviu84 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- ct-20-srv
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
sch8mba si aripile ... dabea cad la linie toate de-un fel fara sa le schimbi o sa iasa ...
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
silviu84 |
![]()
|
normal ca schimb si aripile , ca altfel nu ar veni pe faruri, ar ramane un gol imens, sunt6 mai aplecate din cate stiu eu Nu???
Deci se poate sa inteleg, ai niste detalii ceva? |
--------------------
dacia
1310
- ct-20-srv
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
din moment ce vezi o gramada dacii mai vechi de 90 pe strada cu zambetu lu` iliescu se poate...
detalii ... pres. ca le schimbi in vreun service nu le schimbi in fata blocului si stiu tinichigii ce sa le faca ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
silviu84 |
![]()
|
merci ptr rasp.
|
--------------------
dacia
1310
- ct-20-srv
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
trebuiesc schimbate contraaripile, capota, balamalele de la capota, aripile si bara de protectie
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
silviu84 |
![]()
|
mmm..., intrebarea mea este daca se pot pune faruri Cn 4 pe semiaripi vechi , tot cu schimbarea becului prin spate, am vazut asa ceva dar CN 3.
Din cate stiu eu suportul de prindere al farului este acelasi si la Cn3 si Cn 4 . Asa ca.....mai astept |
--------------------
dacia
1310
- ct-20-srv
|
|
steph |
![]()
|
farurile au un alt desen .... de ex la cn3 semnalizatoru era mai patrat deci nu se poate pt. ca la cn4 e mai rotunjit .... dar nu merita in 3 mil ai aripi noi
![]() sau la ce te referi prin semiaripi? |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
silviu84 |
![]()
|
da , am sa incerc sa o fac totusi, chiar daca mai tre sa modific ceva din semiaripi, merci tuturor...
|
--------------------
dacia
1310
- ct-20-srv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 06:38 |