SABOTARE RADARE PRIVATE, Cum sa desfiintam radarele private
![]() ![]() ![]() |
SABOTARE RADARE PRIVATE, Cum sa desfiintam radarele private
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cucurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 7 December 04 From: Alba Iulia ![]() |
De acord cu tine ... mergem legal si atunci dispare obiectul muncii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007, Laureate, 1.6 16v
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Interesant procentul ala, daca este adevarat.
Daca ala-i procentul nu mi se pare treaba curata, chiar daca au un contract, e facut cu interventii (interese/spaga). This post has been edited by logan1.5dci: 31 Mar 2009, 10:30 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum crezi ca se poate face altfel? Ia incearca sa faci tu o afacere de genul asta .... Crezi ca poti?
In ceea ce ma priveste o sa platesc la domiciliu ... Dar sper sa nu fie cazul ... Mai bine merg legal si nu dau bani nimanui... ii pastrez sa-i cumpar lu bebe cate una alta ... In ceea ce priveste supravietuirea lor ..... Investitia este deja facuta si o sa ramana ... E foarte putin probabil sa se mai desfiinteze... Ci dimpotriva este foarte posibil sa apara din ce in ce mai multe.... Cel putin pe DN85 sunt cu gramada si sunt chiar si cate 2-3 intr-o localitate ... + politistii cu radare + alte minunatii de genul asta .... Asta este se "strange cureaua"... in curand o sa fim obligati sa circulam LEGAL.... ceea ce pe mine nu ma afecteaza prea tare .... Problema poate apare atunci cand mai pun si limitari de genu 30 km/h pe drum national..... Pana or sa apara autostrazile o sa ajungem la o viteza medie de deplasare egala cu cea a melcului turbat..... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: ce procent din amenzile date s-a incasat PE LOC?
Impresia mea e ca putina lume plateste amenda pe loc. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
De obicei cine plateste pe loc nu plateste amenda, plateste spaga
![]() This post has been edited by TWK: 31 Mar 2009, 13:34 |
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
Sa circuli cu viteza legala pe drumuri europene ? Daca toti am respecta legea ar fi ok , dar cand ai drumul ca-n palma sa circuli cu 40-50 Km /h .
Am putea sa postam aici sectoarele de drum unde actioneaza " hingherii " , cred ca ar fi util pt. toti . Sa auzim de bine . |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
radon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 June 07 ![]() |
Radarul de la Săcel a "plecat" acasă
"Clujenii de la firma Benefic SRL, proprietarii radarului de la Săcel și-au luat "jucăria" de aici. De luni, șoferii care trec prin Săcel nu vor mai fi înregistrați de aparatul radar pe marginea amplasării căruia s-au purtat nenumărate discuții. Primarul Săliștei, oraș de care aparține administrativ și Săcelul, Teodor Dumitru Banciu spune că "Firma din Cluj și-a luat aparatul radar ca urmare a faptului că nu am semnat contractul prin care se împărțeau banii proveniți din amenzi. Țin să subliniez că nu am semnat acest contract deoarece era ilegal". Aceeași firmă urmează să amplaseze aparate radar la Tălmaciu, Veștem, Miercurea Sibiului și Cristian, la Boița funcționând deja un astfel de aparat." sursa Sau e farsa de 01.04? Poate confirma cineva din zona? Eu o sa am drum in weekend pe acolo, pana atunci nu stiu nimic sigur. |
--------------------
Logan
1,6MPI
2008
- SB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Primarul din Sacel a fost intervievat de Realitatea Tv, exact pe tema asta. Vazut de mine. In aceeasi emisiune, un primar din cluj a fost acuzat de ilegalitatea platilor catre firma radarista.
Asa ca e posibil sa fie adevarat ce spui despre Sacel. Poate cu timpul, daca aia de la finante se iau de primari, sa nu mai vrea nimeni sa semneze ca primarul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 June 07 ![]() |
Am avut azi confirmarea vizuala a faptului ca GATSO 394 din Săcel (SB - in apropiere de Saliste) a fost demontat. Atentie insa, politia supravegheaza zona cu radare mobile.
|
--------------------
Logan
1,6MPI
2008
- SB
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(corbex @ 31 Mar 2009, 09:44) [...]. amenzile pot fi platite la domiciliul contravenientului, si devin venituri ale bugetului local. Asta e cuvintul cheie: LOCAL. Adica, daca esti din Cluj si iei amenda in Satu Mare, o platesti la Cluj si ramine acolo. [...] Nu e asa: platesti oriunde in tara dar banii merg la bugetul local al LOCALITATII PE RAZA CAREIA A FOST EMIS PV. Adica, in cazul tau in contul Primariei Satu Mare. QUOTE(vijelie @ 31 Mar 2009, 10:56) Intrebare: ce procent din amenzile date s-a incasat PE LOC? Impresia mea e ca putina lume plateste amenda pe loc. Pe loc platesti eventual la un radar mobil sau de pe o masina de politie, la cele fixe nu te opreste nimeni. Ori, incasarea de 40-60% de firma privata se refera la cele fixe. Oarecum Offtopic: In judetul Cluj sint acele radare fixe din localitati; ei, bine, la intrarea in localitate la unele este limita 70/50. Cum "stie" radarul ala fix ca pe linga el a trecut un TIR sau o Dacia ca sa faca "departajarea" pe limitele de viteza? Ca sa nu mai spunem si ca, si daca limita in localitate e crescuta la 70 (deci fara 70/50, doar 70) ea se refera conf. codului rutier NUMAI la autoturisme, nu si la cele de marfa. This post has been edited by diaconuliviu: 7 Apr 2009, 09:59 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:31 |