telefon mobil cu raza mare de actiune..., care ar fi?
![]() ![]() ![]() |
telefon mobil cu raza mare de actiune..., care ar fi?
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Existau la un moment dat antene externe pentru GSM, problema e ca in ziua de azi n-am mai vazut nicio mufa pentru antena externa pe vreun telefon.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ma iertati ca ma amestec:
puterea pe antena e una (si e normata la max 1W in GSM1800 si 2W in GSM900, ma indoiesc ca ai sa gasesti ceva mai puternic de atit), treaba mai depinde de calitatea antenei. DAR - cum am mai scris undeva, protocolul GSM (care e de tipul TDMA adica Time Division Multiple Access adica acelasi canal se imparte in "felii" de timp ca sa deserveasca simultan mai multe terminale) contine intrinsec o limitare de distanta. Aceasta e data de "feliile" de timp; dupa cite imi amintesc distanta maxima e de 30km - si anume CU ORICE PUTERE. Corolar - e inutil sa construiesti aparate care sa aiba putere mai mare decit cea necesara acoperirii acestei raze. Corolar2: n-ai sa gasesti dincolo de ce am scris. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
OK, nu ma gandesc la raza mai mare de 30Km. Ma gandesc la situatii in care sunt, spre exemplu la 10-15Km de oras, deasupra lui pe munte, vad perfect orasul, dar nu pot comunica...
Stii o sursa de unde pot afla puterea maxima emisa de fiecare tip de telefon? Acel indicator de radiatie care e afisat prin magazine banuiesc ca e direct proportional, nu? P.S. Chiar ne bucuram cand se amesteca cineva care chiar cunoaste subiectul. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Aici ma confunzi . eu NU "chiar" cunosc subiectul - da-mi plac formulele.
Problema pe care o ai tu o mai au adesea cei care fac navigatie de placere: fiindca pe mare nu-s obstacole, semnalul se popaga bine/departe - si se intimpla ce povestesc. O solutie (care insa cred ca nu are asa acoperire buna) ar putea fi CDMA (Code Division...) In Romania -> Zapp. CDMA nu are limitarea de timp de care spun, ca merge altfel (folosind transformari ortogonale). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
*#4720# Activate Half Rate Codec - Your phone uses a lower quality sound but you should gain approx 30% more Talk Time
*#4720# With this Nokia code you can deactivate the Half Rate Codec Poate va ajuta codurile de mai sus ![]() Io ma intreb daca so mai gasi saracia asta ? http://www.flashgsm.ro/index.php?id_brand=...20Xenium%209@9j ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(os @ 9 Apr 2009, 08:52) .... Problema pe care o ai tu o mai au adesea cei care fac navigatie de placere: fiindca pe mare nu-s obstacole, semnalul se popaga bine/departe - si se intimpla ce povestesc. .... O chestie: in apele teritoriale italiene, la 7-8 Mm incepi sa pierzi semnalul, cam oriunde in jurul Italiei. La Greci in schimb, de la ~13-15 Mm ai semnal bun si poti vorbi linistit. Asta si acum cativa ani cand nu se stia ce este 3G-ul si acum cu HSDPA si restul. Si nu numai pe o retea sau alta. Pe toate este la fel. Banuiesc ca e si ceva legat de puterea de emisie a statiilor din fiecare tara. ![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(C@talin @ 9 Apr 2009, 09:07) Io ma intreb daca so mai gasi saracia asta ? http://www.flashgsm.ro/index.php?id_brand=...20Xenium%209@9j ![]() Acumulator Tip Li-Ion + baterie back-up AAA Durata standby 720 ore (30 zile) Durata convorbiri 8 ore Asta ar fi bun pt mine ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 10 Apr 2009, 15:50 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
La greci ai semnal si pe apa pentru ca aia au o groaza de insule locuite care fac parte din teritoriul lor, plus ca grecia e o tara care se bazeaza f mult pe turism.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.107 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nokia 5110 6110 6210 6310 cu antena exterioare.
Daca mai gasesti pe undeva ia un Nokia 1610 e excelent la capitolul semnal. http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_1610 Eventual iti poti confectiona antena exterioara. Au facut intr-o emisiune TV gen Brainiac sau Mithbusters o antena exterioara de telefon GSM parca dintr-un cablu coaxial plus o placa patrata metalica. Un 5110 costa mai nimic si e un telefon foarte bun. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Cu 5110 reusa un amic sa aiba semnal unde alte telefoane nici nu stiau ce e ala.
![]() Plus ca este si foarte rezistent. |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 08:41 |