Problema cu martorul
![]() ![]() ![]() |
Problema cu martorul
accxdru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|||
anova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 April 08 From: Iași ![]() |
verifica lichidul de frana si completeaza pana la punctul de maxim indicat pe vas. indicatorul acela de care spui tu se aprinde cand nivelul lichidului de frana este scazut. cand pleci cu demaraj puternic, lichidul "ramane in urma", traductorul prinde aer si iti aprinde martorul din bord. acelasi lucru se poate intampla si in virajele stranse. completeaza cu lichid pana sus si nu o sa mai ai probleme.
|
--------------------
Dacia
Nova
GT 1998
|
|
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa ai dreptate.M-am uitat in vasul lichidului de frana si nu prea se vede.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
este sigur ca nivelul din borcanul de lichid de frana este scazut
daca ai lipsa lichid cauta si cauza, adica pe unde iti curge |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
accxdru |
![]()
|
Am masina de 1 an si ceva.De atunci nu i-am schimbat cine stie ce ca nu a fost nevoie.Pana dupa Paste masina v-a sta pe bara iar dupa aia am sa-i fac aerisirea si voi schimba racordurile(din cate am inteles asa se numesc si sunt furtunasele ce transporta lichidul)dupa care si lichid,iar ca sa fiu cat mai sigur si placutele.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |