tremura la relanti
![]() ![]() ![]() |
tremura la relanti
B XX BVR |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 27 December 04 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- B XX NDY
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Nu cred.In cel mai rau caz cred ca ti-ar varia relantiul,dar nici intr-un caz sa iti dardaie masina.Uita-te un pic pe la tobe,jugul de la cutia de viteze sau pe la tampoanele de la motor.Mai degraba cred ca astea is cauza problemei.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
QUOTE(B XX BVR @ 2 Jul 2005, 12:16) Am observat ca nu functioneaza capsula aia de la delcou (avansul vacumatic), adica daca trag aer pe la furtunasul ala cum adica tragi aer? avansul vacuumatic se testeaza prin scoaterea si reintroducerea furtunului in timp ce motorul functioneaza la relanti daca lasi furtunul liber, turatia trebuie sa scada, in unele cazuri se opreste motorul daca nu se simte nimic, e infundat furtunul sau stutul din carburator This post has been edited by electromatic: 2 Jul 2005, 13:16 |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu am fisurata de la rugina teava aia dintre toba de mijloc si toba finala...de-aia dardaie motoru si la mine ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andu911 @ 2 Jul 2005, 21:14) eu am fisurata de la rugina teava aia dintre toba de mijloc si toba finala...de-aia dardaie motoru si la mine ? Gogule probleme ma? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. No offence!!! This post has been edited by adumitrachy: 2 Jul 2005, 20:21 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B XX BVR @ 2 Jul 2005, 11:16) Am observat ca nu functioneaza capsula aia de la delcou (avansul vacumatic), adica daca trag aer pe la furtunasul ala nu se intampla nimic. sa fie asta de-mi tremura mie motorul la relanti??? Depinde pe care parte a furtunului tragi aer ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
B XX BVR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 27 December 04 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Al Cap0nE @ 3 Jul 2005, 06:33) Depinde pe care parte a furtunului tragi aer ![]() Asta e problema ca nu se misca nimic!! alte cauze nu prea imi dau seama care ar putea fi |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- B XX NDY
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 2 Jul 2005, 13:06) QUOTE(adumitrachy @ 2 Jul 2005, 20:20) Gogule probleme ma? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. No offence!!! tu ai zis, nu eu....eu doar nu intelegeam cum vine chestia asta ![]() ![]() B XX BVR vezi distanta la bujii, axul de la delco sa nu aiba joc...cat despre capsula de vacuum, in partea opusa pipei care intra in ea...ar trebui sa fie o gaura mica, iar cand suflii prin furtunasul ala, sa iasa ceva aer prin ea, daca nu iese, e gaura infundata si schimbi capsula. Daca masina ta e cea din avatar, inseamna ca are capsula prevazuta cu gaurica despre care am scris mai sus, cele dupa 90 si... au iesit fara... This post has been edited by andu911: 3 Jul 2005, 03:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Eu ma refeream sa nu fie vre-un tampon desprins.Nici intr-un caz daca e sparta toba.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
B XX BVR |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 3 Jul 2005, 07:34) B XX BVR vezi distanta la bujii, axul de la delco sa nu aiba joc...cat despre capsula de vacuum, in partea opusa pipei care intra in ea...ar trebui sa fie o gaura mica, iar cand suflii prin furtunasul ala, sa iasa ceva aer prin ea, daca nu iese, e gaura infundata si schimbi capsula. Daca masina ta e cea din avatar, inseamna ca are capsula prevazuta cu gaurica despre care am scris mai sus, cele dupa 90 si... au iesit fara... Distanta de la bujii eu zic ca e buna, cans suflu sau trag aer nu se intampla nimic (zici ca suflu pe o tzeava) -- din cate am auzit ar trebui sa se miste ceva pe acolo-- iar axul nu stiu cum sa vad daca are joc (din cate am vazut eu nu prea are) |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- B XX NDY
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Cu furtunasul atasat ca capsula de vacuum, tragi si sufli; ar trebui sa se deplaseze acea tija a ei precum si partea mobila a platinii. Daca nu, e membrana sparta-schimbi capsula.
Incearca sa rotesti putin spre dreapta delcoul, in situatia asta; ar trebui ca turatia sa creasca putin si sa se rotunjeasca mersul-la relanti e depresiunea mare, deci si avansul dat de vacuum mare. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mareste putin relantiul de la surubul clapetei
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
KoD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 5 May 05 From: Barlad ![]() |
QUOTE(B XX BVR @ 2 Jul 2005, 11:16) Am observat ca nu functioneaza capsula aia de la delcou (avansul vacumatic), adica daca trag aer pe la furtunasul ala nu se intampla nimic. sa fie asta de-mi tremura mie motorul la relanti??? Nu am avut timp sa citesc tot topicul(nu stiu daca a mai dat cineva raspunsul asta). Problema s-ar putea sa fie de la bujii. Sa mearga in 3 bujii, am patit si eu asa(eu am probleme cu un piston si imi ancraseaza bujia). Dupa ce o curat merge perfect. A posibilitate ar fi de la avans, care nu e reglat klumea. |
--------------------
Dacia
1304 E
- vs01kod
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:46 |