benzina mol evo, efectele
![]() ![]() ![]() |
benzina mol evo, efectele
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
eu am auzit ca defapt cifra octanica reprezinta cat de mult poate fi comprimata benzina fara sa se autoaprinda, benzina de 100 e recomandata la peste 10:1 compresie din cate stiu, este un test la fifth gear, era parca un fiesta pus pe dyno cu benzina de 100 si de 95 nici o diferenta in putere sau cuplu, si un subaru impreza wrxsti care avea 15 cai in plus, cauta pe youtube trebuie sa gasesti, oricum s-a mai discutat pe forum
This post has been edited by emil_t: 7 Apr 2009, 21:35 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce zice mosu e vrajeala;)
si nu cred ca se simte asa cum zici tu:) ca eu am incercat toate benzinele si nu am simtit ceva extraordinar in functionarea motorului;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Are dreptate cu ce zice emil_t,benzina cu cifra octanica mai mare se simte cu adevarat la motoarele puternice nu la motoarele anemice
![]() Si motorul de dacie a fost conceput pt.benzina de 95 si nicidecum pt.cea de 98. |
--------------------
Dacia
1310
1988,berlina
- CT-00-ZMP
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(schumi_86 @ 7 Apr 2009, 23:55) Are dreptate cu ce zice emil_t,benzina cu cifra octanica mai mare se simte cu adevarat la motoarele puternice nu la motoarele anemice ![]() Si motorul de dacie a fost conceput pt.benzina de 95 si nicidecum pt.cea de 98. ia mai documenteaza-te un pic - eu simt o diferenta , mai ales la demaraje. Ah, si motorul parca e mai galagioasa, si turatia e mai mare cu 50-60 rot/min. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
giani.cosmin |
![]()
|
![]() Nea' Viteza Group: Members Posts: 141 Joined: 31 October 08 From: Dacia, Resita C-S ![]() |
Si eu am patit ceva similar cu benzina, adica in ultima vreme bag numai de 99+ din petrom si se simte dar are si efecte daunatoare mai ales acum cand e cald afara, fierbe apa ( urca pe undeva peste 95 grd).
Pot sa spun ca " baga planetra in asfalt" de furie ( asta cand merge bine pana nu raman cu ea in drum cam duma 10 Km parcursi pe zi) in definitiv eu folosesc dintr-un tanc plin 25% benzina de 99+ si restul de 95 plus o doza mica de aditiv. Numai ca batrana mea imi face si altfel de figuri si nu is din cauza benzinei , dar tot pe parte de alimentare. |
--------------------
Dacia 1310 TX
Opel Vectra A
.
- numar de Caras ([__\==v==/__]) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:59 |