Cartoanele din componenta tapiteriei., Se gasesc de vanzare sau trebuie facute?
![]() ![]() ![]() |
Cartoanele din componenta tapiteriei., Se gasesc de vanzare sau trebuie facute?
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
sal.inceraca si u la remat,dezmembrari........cred ca vei gasi aceste cartoane ca nu le pasa lor de asa ceva
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Multumesc buna ideea dar ceva "first-hand" nou noutz? Am dus mai demult masina la o spalatorie cu perii si aveau pompele stricate incat asa multa apa mi-au bagat pe aerisiri de a intrat si in masina si s-a prelins pe ele.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
daca ai ca a mea cn3 nu mai gasesti si cred ca nici ptr cn4 prea multe accesorii deastea mai "mici"
am cautata eu nou grila aerisire centrala si la un mag mi-aua zis ca nu se mai fabrica asa ceav daca vrei sa bagi bani in piese noi ,baga dar in alte parti nu in accesorii,am luat o pompita de vacum de la dezm cu 10 lei .....cat crei ac era la mag??? 32 ron mai ieftin n-am gasit dar mai scumpe erau bafta |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
Alexio |
![]()
|
Multumesc
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
si eu bag banuti in dacia ,desi multi imi spun ca nu merita dar mi-e mi-a placut dacia si imi place....sa o stapanesti sanatos masinutza mazda sport,am luat dacia cuy 50 mil acum 2 ani si am bagat 35-40 mil pana acum si cred ca mai urmeaza ceva ptr imbunatatirea franarii,stabilitatii si a susupensiei.....bafta
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Nu lua de la dezmembrari ca sunt rupte,varza.Eu am gasit noi la un magazin cu piese de Dacia,acum vreo doi ani in urma.Parca 10 lei bucata.Sa-mi zici daca ai gasit.
Oricum,interiorul arata foarte rau cu acele cartoane rupte sau lipsa. |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
din ce oras esti?se gasesc noi:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alexio |
![]()
|
Din "metropola" Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu am refacut tot ce a fost din carton la interior din PFL care se foloseste la mobila. Se poate taia destul de usor cu un cutit bine ascutit.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Eu sunt din Craiova.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ia tata PLACAJ de spate de dulapuri, si lipesti tapiteria peste , pui si o folie de parchet ca sa se mai etanseze sa nu vajaie vantu in usa sau sa nu zornaie si iese de nota 20! trust, me, cauta la daciile noastre, la pag 88, jos de tot sa vezi cum mi-au iesit mie!
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si eu ce am spus mai sus?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:38 |