sfat achizitionare etrieri, de care...
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitionare etrieri, de care...
unikat45 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Desfaci, scoti placuta, dai cu niste degripant cu tevusca aia de la el in in jurul pistonului, impingi pistonul, dai iar, pui pe cineva sa-ti faca pedale pana iese iar aproape de tot, repeti operatiunea pana iese tot jegu' d-acolo si pana se misca omeneste.
Cat despre scartaitul placutelor, "asa face toate", de cand cu astea ecologice pe la majoritatea masinilor aud zgomotul asta. Dar sa se toceasca in 4000km nu mi se pare deloc normal. Iar placute Ferodo FSL-114 am luat cu 30 de lei setul, deci nu poti spune ca-i vreo mica avere, dimpotriva. Nu le-am montat inca, dar sper ca maine sa rezolv ca era service-ul full azi si vroiam sa mai pun la punct si alte chestii la care era util un elevator. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
nu am zis ca s-au tocit...au cam 2000 km de cand le-am schimbat..cred ca mai au carne pe ele suficienta... celelalte dinainte aveau 20000...
sfatul cu degripantul e bun.. ... ar fi o solutie dar in schimb nu imi aduc aminte de nici un furtunas conectat la etrier....decat cel pe care circula lichidul de frana.. si care nu e tocmai un furtunas.............pot folosi niste lichid de frana? This post has been edited by unikat45: 30 Apr 2009, 06:05 |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am dat azi placute jos care fusesera doar de mine folosite mai mult de 15.000km, cine stie cand puse si cat mai aveau inainte. Si erau, fara sa exagerez, trei sferturi intregi, chiar mi-a parut rau de ele.
Da' am pus Ferodo, sper sa nu mai umblu niciodata la frane cat mai merg cu aceasta galeata numita masina. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:18 |