stop cu leduri, idei, realizari, poze...
![]() ![]() ![]() |
stop cu leduri, idei, realizari, poze...
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
despre dispersor, (dsign) poti sa imi dai mai multe detalii despre acel nene care aduce dispersoare transparente, cum ar fi in ce targ il gasesc in ce zi, daca are si de break, cam cat costa, si cel mai important, daca mai e de actualitate
despre placa de test, de ce ati pus cate o rezistenta pt fiecare led? banuiesc ca au ocupat loc in plus pe placa,plus cost in plus, cand puteati sa le grupati cate 6-7 in serie (ca sa iasa voltaju) si toate in paralel? si apropo, ce'i cu ledurile alea care nu se aprind nici in filmulet? despre montaj, daca ati montat placa direct pe caroserie inseamna ca sta sub unghiul dat de caroserie, deci bate un pic in jos si lateral; totusi se vad bine din spate sa inteleg, adica unghiu mare al superflux-urilor remediaza pozitia stramba nu? cat despre politie, da, teoretic si intr'o tara normala asa ar trebui sa fie, lumineaza cum trebuie? are culorile care trebuie? atunci f bine; dar totusi nu se leaga cap de creta de tine ca ai "montat dispozitive de semnalizare altele decat cele din fabrica" ? |
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
designul a fost lucrat impreuna cu propietarul. se aprind toate ledurile, insa unele sunt pentru semnal, altele pentru stop, altele pt pozitie, s.am.d. Deci nu e musai sa se aprinda toate in acelasi timp.
Pozitia are citeva leduri comune cu stopul de frina, care se aprind mai puternic atunci cind atingi pedala, insa la frina exista si leduri separate... in fine, e greu de explicat acum, le puteti vedea pe viu la Tuning Days. Cap de creta nu s-a luat deloc pina acum de stopuri, ba chiar masina a trecut RAR-ul cu ele. Am pus cite o rezistenta pe fiecare led pentru siguranta, sa nu fie nevoie sa schimb un intreg grup de leduri daca se arde vreunul din ele... Ai grija ca daca inseriezi niste leduri, tot iti trebuie o rezistenta, ba chiar una de putere... Vorbim de stopuri cu leduri la Imbunatatiri Logan... va rog sa nu ne abatem, pozele le-am pus doar ca sa va faceti idee despre cum arata un stop adevarat cu leduri... nenea cu dispersoare trece ocazional prin Vitan, l-am reperat din greseala intr-o zi cind stateam cu Emil de vorba... Daca vrei, mergi la Emil, in standul A15 si spune-i sa-ti opreasca un set... nu sunt deloc scumpe. This post has been edited by Dsign: 19 Mar 2007, 00:33 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Imi pun de logan atunci
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
cum a trecut RARul cu ele? a cunoscut pe cineva sigur!d in cate stiu nu ai voie sa schimbi nimic la sistemul de ilumini!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la cum arata masina aia, crede-ma ca trebuie sa stii pe cineva la RAR
![]() la comparatia superflux/ led cu lupa, am sa va rog sa va uitai la stopurile noului Leon... sunt facute din 2 cerculete cu cite ~8 leduri cu lupa... nu se vad deloc ziua, sau abia se vad, mai ales daca observi masina de undeva din lateral... |
--------------------
D
Logan
|
|
stiancu |
![]()
|
oricum, arata bine, mai ales ca sunt pe dacie!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
flat_head_piranha_leds.jpg ( Size: 11.47k )
Number of downloads: 907
asta se cheama led superflux fara lentila (are 120 grade) superflux5mm.jpg ( Size: 5.25k ) Number of downloads: 910 asta se cheama led superflux cu lentila de 5mm (si are 90 grade) ledsuperfluxalbl.jpg ( Size: 23.76k ) Number of downloads: 900 iar asta se cheama led superflux cu lentila de 3mm (si are 90-100 grade) deci despre care e vb? care sunt "bune" si care nu? This post has been edited by viperfox: 19 Mar 2007, 17:47 |
--------------------
Dacia
1310 CL
|
|
Dsign |
![]()
|
toate
|
--------------------
D
Logan
|
|
viperfox |
![]()
|
in metrourile noi (cele albe) la fiecare usa inauntru e un "bec" rosu care clipeste cand se inchid usile; e facut din cateva leduri normale (nu superflux) bagate intr'o carcasa rosie transparenta care are in varf dispersor asemanator cu cel de pe stopuri (doar ca e circular); observati si voi cum lumineaza acel bec, cum se vede, cat de puternic e; mie mi se pare ca lumineaza f bine si puternic, desi e cu leduri normale
ps pe exteriorul vagoanelor la capete sunt niste becuri asemanatoare galbene, tot cu leduri simple pareri? |
--------------------
Dacia
1310 CL
|
|
Dsign |
![]()
|
poate ai observat ca aceasta solutie ocupa mult spatiu...
de curind, am avut ocazia sa vad un stop de seria 3 E46 faza 2 Coupe, care are totul pe leduri, mai putin marche-arriere-ul: superflux ceea ce ai vazut la metrou este o solutie care la masini nu ar putea fi aplicata cu prea mare succes (vezi exemplul meu anterior, cu Seat-ul Leon) |
--------------------
D
Logan
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Poate sunt putin offtopic dar am vazut azi un logan cu alt model de stopuri fumurii decit cel de la ADV dar nu crea ca avea vreun led in el in scimb arata mult mai bine decat cele "cu leduri". De la jumatate in jos era rosu si avea pozitia + frina, la mijloc unde este pozitia la cele cu leduri avea semnalizarea iar sus avea ceata pe o parte si marsarierul pe cealalta. Nu am avut aparatul la mine sa ii fac poze dar sper ca in zilele urmatoare sa reusesc sa pun citeva poze.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
cred ca de astea vorbeai
Attached thumbnail(s) 04_04_07_1423.jpg ( Size: 22.94k ) Number of downloads: 1217 04_04_07_1424.jpg ( Size: 21.69k ) Number of downloads: 1323 04_04_07_1425.jpg ( Size: 20.04k ) Number of downloads: 613 |
--------------------
.
.
.
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Da, despre alea era vorba dar am vazut cu "sticla" fumurie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
|
|
stiancu |
![]()
|
parca ar fi sparte!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vai dar urate mai sunt, ce lipsa de inspiratie si cat chinezism..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
deci se poate si mai urat!
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Miky 48 |
![]()
|
Nu or fi ele cu leduri dar nici preturile nu sunt ca si la cele cu leduri, in plus ce imi place la ele ca se continua "V"-ul de pe portbagaj cu stopurile. Am vazut azi cele fumurii si arata mai bine decit astea clare, in plus de la distanta se pare ca ar avea leduri la frina din cauza oglinzii stopului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
mie imi plac cat de cat oricum sunt mai aratoase decat balariile celelalte
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
s-o continua linia portbajaului insa... cum arata.. ma abtin!
pacat ca ies numai porcarii, cand s-ar putea face multe altele cu putin bun gust. chiar nu inteleg de unde se inspira oamenii astia care le-au proiectat.. This post has been edited by bassfreak: 8 Apr 2007, 14:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Dsign |
![]()
|
se lucra la un Corvette, un proiect foarte ambitios... se pare ca se cam renunta la ideea initiala cu blocurile optice de logan, datorita prostului gust manifestat de majoritatea clientilor (am zis majoritatea, nu toti) care prefera niste jeguri nepractice
|
--------------------
D
Logan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Adica gunoaiele de targ?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Dsign |
![]()
|
cam da...
|
--------------------
D
Logan
|
|
viperfox |
![]()
|
iar eu ma chinui de mai bine de o luna sa obtin niste leduri de 5mm de 50000mcd de la o firma care nu e in stare sa trimita un colet calumea, ba imi trimit comanda gresit, ba imi gresesc datele de contact si nu pot sa il ridic, ba imi pun rambursu aiurea...
|
--------------------
Dacia
1310 CL
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dsign @ 25 May 2007, 15:39) se lucra la un Corvette, un proiect foarte ambitios... se pare ca se cam renunta la ideea initiala cu blocurile optice de logan, datorita prostului gust manifestat de majoritatea clientilor (am zis majoritatea, nu toti) care prefera niste jeguri nepractice o scuza mai penibila decat asta nu ati gasit???.....multi aleg jegurile alea din lipsa unei alternative...mai nou au aparut inca un model care nu sunt departe ce celelalte....dar vad ca nici voi care ati promis un model de calitate, cu un design frumos si ieftine nu miscati nimic....opinia mea e ca tot ce ati spus pana acum e apa de ploaie..... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai poate scoate cineva ceva mai de calitate si nu se mai orienteaza omu' spre jeguri.... dar cum nu are alternative....
degeaba s-a laudat lumea pe aici ca tot made on ship o sa ajungem sa luam |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Dsign |
![]()
|
si mai penibila este scuza ca "am luat d-astea urite, daca altele nu gaseam" ... cu alte cuvinte, poa' sa fie cele mai nasoale din lume, daca sunt singurele de pe piata, le cumparam... geeeez
|
--------------------
D
Logan
|
|
DeJax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 July 06 ![]() |
eu inca nu mi-am luat unele...deoarece nu imi plac cela care sunt deja pe piata....tot astept sa apara ceva frumos... inca astept de ceva timp.... si nimic
|
--------------------
Logan
Ambition
2006 / 1.6 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 29 May 2007, 07:19) si mai penibila este scuza ca "am luat d-astea urite, daca altele nu gaseam" ... cu alte cuvinte, poa' sa fie cele mai nasoale din lume, daca sunt singurele de pe piata, le cumparam... geeeez Vaaaai, dar tu vrei sa ii obligi sa stea cu alea stock.....saracii.......atunci cum li s-ar mai dezvolta frenezia de tuningaret ? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:41 |