Informatii in timp real din MOLDOVA
![]() ![]() ![]() |
Informatii in timp real din MOLDOVA
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tu care esti? Cel care sta pe kitcshul ala din plastic sau cel care promoveaza mobilierul autentic traditional?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind vine in concediu promoveaza mobilierul traditional.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() R: Da e adevarat! http://www.realitatea.net/miss-moldova-201...ti_1710197.html |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia e piș Moldova?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Bre, incurcarati Moldovili!
![]() Aia-i republica! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Di loc.E una ruptă în două.Jumate românizatâ cealaltă rusificată.Dar lor nu le pasă atât timp cât sunt struguri
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
E doua, fara prea multe chestii in comun!
Ma rog, in afara de struguri! |
--------------------
No
Reno
|
|
bion |
![]()
|
Unii în cuget și beții
![]() 30 May 2015, 22:12: Uniți Zgriu de pe acer el stie numai chineză This post has been edited by bion: 30 May 2015, 21:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Garett |
![]()
|
Nea Bioane, nu stiu cum e prin "frunce" ca am fost doar tangential în ultimii 20 de ani da' prin restul Transilvaniei se bea tăria ca pe apă! Era unul extrem de mirat că n-am vrut să gust horinca pe care o cumpăram de la el, la 10 dimineața! Si cu masina în fata porții!
Asa că las-o mai moale cu prejudecățile, oameni si lepre sunt peste tot! A, si btw, exceptând cazul fericit în care te-a întrebat careva înainte, faptul că te nascusi în "Cimisoara" tine exclusiv de hazard! Gluma tine până la un punct, după care devine doar repetarea la nesfârșit a unor prejudecăți deranjante... |
--------------------
No
Reno
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Da' chiar, cum sa nu gusti??!!?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bion |
![]()
|
Banatul și Transilvania sunt două regiuni diferite ale RO.
Moldova și Moldova sunt una ruptă de alții în trei.Alcoolismul e național faptul că estul e campion ține de hazard ![]() Ti-e rusine de conaționalii de peste Prut?Pentru mine sunt români si cu bune și cu rele.Asta nu mă împiedică să arăt cu degetul lipsurile.Reactiile unora îmi dau dreptate.Îmi place să cred că părinții mei și-au întemeiat familia pe alte criterii decât hazardul. ![]() ![]() This post has been edited by bion: 30 May 2015, 23:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am primit si eu la micul dejun in loc de ceai o cana mare cu palinca. Dar era prin 1995 si in Baia Mare. Nu vreau sa generalizez, am intalnit si baimareni pocaiti
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bion |
![]()
|
1994 o fost an bun la prune.Sper că l-ai beut.
În Banat răchia e o febră ![]() La regățeni e compot. Dar să revenim la miss moldo ![]() This post has been edited by bion: 30 May 2015, 23:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Ba, ati fost atenti? Bion e semimoldovean!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(bion @ 30 May 2015, 23:59) Mda, in Banat slibovita e la putere! ![]() QUOTE(bion @ 30 May 2015, 23:59) Pentru mine-s rusificati la greu! Nu stiu cum se vede din "Palmisoara" dar aici daca ies pe balcon vad "republica" direct de la birou! Plus ca stiu destui basarabeni. In genere cu cat esti mai departedeparte de granita cu atat mai idilica se vede situatia. QUOTE(bion @ 30 May 2015, 23:59) Ti-o fi placand, da' daca "hazardul" numit comunism iti detasa parintii in alta parte ne scriai acum din Regat. Sau, Doamne Fereste! din Vaslui! ![]() 31 May 2015, 06:53: QUOTE(Dan73 @ 30 May 2015, 23:58) Ehm, true, aveam de facut doar vreo 300 de km, de la Ocna Sugatag la Bicazu Ardelean, ocazie perfecta sa-mi incep ziua cu o tarie! ![]() 31 May 2015, 06:55: QUOTE(bion @ 31 May 2015, 00:40) Basarabencele-s frumoase, nimic de zis, amestecul de gene da uneori rezultate interesante, da' nu debordeaza la alte calitati... Ma rog, nu generalizez! This post has been edited by Garett: 31 May 2015, 05:55 |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
”Îmi place să cred că părinții mei și-au întemeiat familia pe alte criterii decât hazardul. tongue.gif icon_mrgreen.gif ”
aham..... doamna educatoare a fost aleasa pentru jumatatea unguroaica ori cea moldoveneasca? ca doar nu putem sa credem ca te-ai lasat pe mana hazardului ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
moldovenii sunt mult mai finuti, pur si simplu emigreaza si devin majoritari
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 31 May 2015, 05:36) securistu mi-a citit dosaru. Maica-mea e nascuta la Iasigaki. ![]() Am ales-o ( mai mult ca sigur a fost invers ![]() ![]() PS Comunismu nu era hazardat era pervers de planificat. Di toate valurile de imigranti moldoveni cel rau a fost ala facut de comunisti. Au adus numai untermenschen care nu stiau si nici acu nu stiu altceva decat sa se inmulteasca. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Scuze că-mi permit, da' dacă jumatea dreaptă e moldo și jumatea stânga bozgo, nu mi se pare rău...
Dacă însă stânga e moldo si dreapta e bozgo... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
Alterneaza .
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Nu, a vrut sa spuna Iaș.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Primăvara-n sud…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
aham, de aia matale ai luat pe doamna educatoare jumate moldoveanca......tu pe jumate moldovean, ea jumate, si uite asa se asigura perpetuarea speciei.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Am zis ca onorata mea muma e nascuta in Iasigaki nu ca e moldoveanca. Si domna Bion are radacini bucovinene deci per global tot KuK rulz.
Du-te in Bucovina si spune-le moldoveni si-ti va fi mormantul coronat cu flori. ![]() This post has been edited by bion: 4 Jun 2015, 10:30 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:10 |