Informatii in timp real din MOLDOVA
![]() ![]() ![]() |
Informatii in timp real din MOLDOVA
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
uau......sa nu se inchida, ca sa poti intra cu masina pana la terasa........ asta e profunda.
![]() bre, ca tot te lauzi ca esti umblat, ai mai auzit sa se mai intample pe undeva oroarea asta? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre am inteles ca esti autoexilat la Galatz. Daca chinurile sunt asa de mari de ce nu te intorci pe plaiurile natale
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe Olt nu circulă bărcuțe.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 17 Jul 2015, 07:00) Absolut, mai ales cand stai la vreo 3-4 km! ![]() QUOTE(kato @ 17 Jul 2015, 07:59) uau......sa nu se inchida, ca sa poti intra cu masina pana la terasa........ asta e profunda. ![]() bre, ca tot te lauzi ca esti umblat, ai mai auzit sa se mai intample pe undeva oroarea asta? ![]() Ce-mi plac oamenii care n-au habar si-si dau cu parerea! ![]() Pe intelesul barladenilor: Galatiul are doua promenade: Faleza Inferioara, pietonala, pe unde sunt terasele si Faleza Superioara, a.k.a. Bulevardul Marii Uniri, sosea cu doua benzi pe sens, in mod normal, cand n-are cap-de-minge idei crete, se circula ca pe oricare alta strada, se parcheaza masina si se coboara pana la Faleza Inferioara. Pe langa asta, mai are si rolul, nitel mai important, de a face legatura rapid intre Vestul si Estul orasului, fara a mai sta la toate semafoarele de pe cealalta "diametrala". Ghici ce se va intampla, daca e inchisa? Hint: data viitoare informeaza-te inainte de a debita pareri, eventual un Maps, un Google, ajuta! ![]() QUOTE(bion @ 17 Jul 2015, 09:43) Bre am inteles ca esti autoexilat la Galatz. Daca chinurile sunt asa de mari de ce nu te intorci pe plaiurile natale ![]() Autoexilat e mult spus, aici m-au catapultat ai mei, pentru ca...repartitie & shit. (A lor, nu a mea, adica). Practic am crescut aici, chiar daca nu-s nascut aici. Desi nu ma consider localnic, orasul e relativ ok, cu cateva minusuri, kopitala nu ma pasioneaza iar la Craiova n-as prea avea ce face, avand in vedere domeniul in care lucrez. Plus, consoarta fiind "bastinasa" ar fi cam aiurea s-o rup de neamuri. 17 Jul 2015, 10:07: QUOTE(bion @ 17 Jul 2015, 10:05) Daca faci asa ceva sa intre pe Olt fara sa iasa Oltul pe afara, chapeau! ![]() This post has been edited by Garett: 17 Jul 2015, 09:07 Attached thumbnail(s) MSC_ARBATAX.jpg ( Size: 53.73k ) Number of downloads: 326 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu mai departe de iasi, se inchide strada pe care este mitropolia.... ia verifica cu gogu maps cat scurteaza strada aia, cand vrei sa ajungi in ppodul ros de exemplu..... dar de, injinerii au parerea lor tot timpul.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
scuze.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
E a dooa oară. La a 3-a nu mai discutăm!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 17 Jul 2015, 10:15) nu mai departe de iasi, se inchide strada pe care este mitropolia.... ia verifica cu gogu maps cat scurteaza strada aia, cand vrei sa ajungi in ppodul ros de exemplu..... dar de, injinerii au parerea lor tot timpul. ![]() Si ce are...bormasina cu academia?? ![]() Sau "vorbim ca sa nu deschidem gura degeaba"? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Jul 2015, 06:19) ... exceptand cazul in care vrei sa te duci la vreuna dintre terasele de acolo si constati ca n-ai cum sa ajungi cu masina! Si cum "transportul in comun" e la nivel de duba...te lasi pagubas si te duci in alta parte unde stii ca ai cum sa ajungi "in poarta terasei"! Acuma cu scuzele de rigoare, dar nu toti cunosc in detaliu geografia Galatiului, si fie vorba intre noi din textul citat rezulta exact sensul pe care l-a dat Kato. Pe tine nu te doare ca scurtezi, lungesti drumul, stai la semafoare, etc ci vrei sa ajungi cu masina "in poarta terasei". Si daca se poate sa gasesti si loc de parcare / masa pe terasa in asa fel incat sa ai contact vizual permanent cu masina. Asa-i ca nu te poti desparti de ea nici macar cat sa bei un pepsi? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Jul 2015, 09:05) un fleac ![]() ieri seara fiindca ma plictiseam: Screenshot_2015_07_17_11_01_58.png ( Size: 77.13k ) Number of downloads: 355 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Citii acu ceva despre un viol in grup in Vaxlui unde vajnicii razesi localnici spun ca eleva curva dreac vrea sa nenoroceasca 7 baieti buni din familii de gospodari. Mirifica Moldova, mandra Romanie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dupa aia vine-n vest, sa dea lectii.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Baieti buni ca dadeau saru' mana la domni si buna ziua la doamne..Imbecili de vecini..Dar nu doar in Moldova se vad d-astia ci mai peste tot unde sateanu' are impresia ca-i copil bun daca saluta..Sper sa fie facuti 'poste' pe la parnaie.Sa simta si ei cum e dragostea cu de-a sila..
17 Jul 2015, 15:09: QUOTE(maho @ 17 Jul 2015, 12:52) Cine sa dea lectii? Una fwtwta de 7 bestii pana la lesin? N-ai nimerit-o aici.. This post has been edited by iulia_boris: 17 Jul 2015, 15:09 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aia saraca, banuiesc ca are sanse mari sa ramana frigida.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ca orice moldovean sadea m-am decis sa emigrez si eu.
![]() Attached thumbnail(s) kcc.png ( Size: 94.68k ) Number of downloads: 240 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Ej nebun mă? La ăia ți-ai găsit?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
Ei m-au gasit pe mine.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
Nu pleca L@ule, nu plecccaaaaaaa
Cui vrei sa nu lasi tu pe noi Nu pleeeeccccaaaaa... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(l@u @ 19 Jul 2015, 08:52) ![]() O sa-ti fie un pic greu la inceput,pina te obisnuiesti,dar va fi bine. ![]() Aia au multe dispozitive si produse ca lumea pentru curatenie ![]() ![]() Bafta si succesuri ! ![]() L.E. Acumasa o sa trebe sa faci la fumacios lumini iues stail ![]() This post has been edited by M.C.: 19 Jul 2015, 08:29 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chiar, nu-i cedezi lui toni invitația?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
Bagati o cheta si va scap de el.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
S`uite asa se duce pwlii si hamerica. Le-o mers cu niggerii, cu galbenii, cu latinoamericanii dar cu moldovenii...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
l@u |
![]()
|
Au belit-o!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
Daca zici matale asa e ca doar ii cunosti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
las bre ca si matale o ai pe doamna educatoare si vorbesti in cunostinta de cauza
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 02:17 |