cumparare Dacia SuperNova SH, am o oferta buna dar cam multi km
![]() ![]() ![]() |
cumparare Dacia SuperNova SH, am o oferta buna dar cam multi km
pynky_2231 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 2 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|||
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
tare tare a mea dupa nici un accident si 85,000 km merge cu 170 la vale:)) tare tare...
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea a fost lovita si reparata ca naiba. Are botul mai lasat pe stanga si mai ridicat pe dreapta. Insa a mers si cu 160 km/h si nu avea nimic. Acum sper sa mearga la fel dupa ce i-am schimbat pivotul, i-am facut si presiunea in roti, jantele toate drepte si echilibrate.
![]() LE : Daca fac sa mearga si aerul conditionat, deja devine masina de lux. ![]() This post has been edited by andrew14_maverick: 17 Apr 2009, 12:07 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
pynky_2231 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 2 October 08 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare .... a mea a fost lovita pe partea stanga intre usi in stalp de 2 ori ..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
tixti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 25 September 07 ![]() |
Pentru ca am deschis discutia odata, demult, e cazul sa o si inchid, poate se mai inspira si altii.
Pana la urma am cumparat masina despre care vorbeam in topic. Prezentare: DSN, 2002, decembrie, practic 2003, model Clima, toate dotarile posibile. 240.000 Km. Am cumparat-o cu mai putin de 1000 de euro. Am facut si revizia de 240.000, adica aia cu schimbat toate curelele. In afara de pompa de apa, care avea o mica fisura, dar am schimbat-o, altceva nu a mai fost in neregula cu ea. Si bineinteles niste retusuri la vopsea, despre care am vorbit in topicul de mai jos. Pana la urma a fost o alegere buna. Daca cineva mai are astfel de oferte si nu e hotarat, daca cunoaste masina ii recomand sa o cumpere. La mine la coltul blocului sunt o gramada de masini "tinute in garaj", cu "putini kilometri", inmatriculate intamplator "B - xx - SNP", sau "ABS" (de la arabesque, Posta, etc), adica masini fugarite pe firma, putin fațuite si vandute ca noi si intretinute. Nu am poze inca, dar o sa o prezint la alta rubrica. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003, 1,4 MPI, alb Boreal
- BR 06 BOG am masina mica neamuleeee...
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
pai..uite aici ..nu esti singur ..si eu am cumparat masina de la o firma de taxi. ( asta se numeste sport extrem) ..are 239.000 de km si merge .chiar foarte bine. trage bine fuge la fel de bine..foarte multumit pana acum. e model europa 2002 .am schimbat uleiul de la cv si de la motor filtru ulei ..aer.si cam atat...a era sa uit .am si vopsit-o. pretul ei a fost de fix 1000 e si cu totul am ajuns la 50 de mil:D. a si ..tixti sa stapanesti masina sanatos !
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:45 |