nu are putere, carburator, pompa sa fie?
![]() ![]() ![]() |
nu are putere, carburator, pompa sa fie?
geopsi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 12 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
dar platina ai reglat-o,avansul ?.........la soc indoi cablu acolo direct (solutie romaneasca
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
geopsi |
![]()
|
pai la avans nu ma umblat, de ce sa il mai reglez ca mergea foarte bine! platina e cam impuscata dar nu am lera si ziceam ca daca tot ma duc sambata sa fac motorul... faza e ca acum nu mai pot ajunge la omul ala! o fi ceva dereglat?
io de reglat nu ma mai reglat nimic! This post has been edited by geopsi: 8 Apr 2009, 08:08 |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Pai daca zici ca e impuscata schimb-o .....nu-ti trebuie neaparat lera poti folosi si cartonul de la un pachet de tigari pentru a regla distanta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
geopsi |
![]()
|
o sa incerc azi desi nu vad cum putea sa se deregleze avansul ca e bine prins in surubul ala!
<span class='edit'>9 Apr 2009, 19:51:</span> va rog frumos daca puteti sa ma ajutati ca maine voiam sa mergem la gratar si nu imi merge masina. schimbai platina tot asa face! daca puteti raspundeti. stiu ca sunt multe topicuri, intru de mult pe forum si daca gaseam ce sa fac chiar faceam dar nu stiu ce! This post has been edited by geopsi: 9 Apr 2009, 19:52 |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
schimba pompa de benzina
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
vallyyy |
![]()
|
Si cu avansul marit se comporta la fel ?.............poti schimba pompa de benzina cum zice colegul dar inainte sa faci asta verific-o pe cea care e pe masina sa nu dai banii degeaba vezi daca scuipa benzina .........daca nici dupa ce maresti avansul nu se schimba mersul atunci eu zic sa-i reglezi culbutorii
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
geopsi |
![]()
|
rezolvai azi. la 10
![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:08 |