Prime de paste la Primaria Ploiesti, Nesimtire pe fata
![]() ![]() ![]() |
Prime de paste la Primaria Ploiesti, Nesimtire pe fata
body |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pentru că sunt zone unde nu ai alternative. Sau există specializări ale căror corespondent nu le găsești în domeniul privat. Sau domeniul privat este la pământ în zona în care îți cauți un loc de muncă. Și unii preferă siguranță și salariu mai mic (sună ciudat în perioada asta de criză) în detrimentul unui salariu mai mare și nesigur. Și mai sunt altele, o să-ți fac o listă dacă vrei.
QUOTE(body @ 13 Apr 2009, 09:20) ... Imi place de voi , de fapt e o caracteristica a romanilor , aveti niste privilegii de tot rahatul ( sporuri etc) si incercati sa le justificati aiurea . ... Iar începi să primești bile ”albe”. Dă-mi un exemplu de studiu pe baza căruia te bazezi în afirmația pe care am îngroșat-o. Ca să nu spun că o dai după vișin ca o fată de 13 ani care a fost violată și nu știe cum să justifice faptul că i-a plăcut dar vrea să-i dea în judecată pe ”răufăcători”! This post has been edited by Lostboy: 13 Apr 2009, 08:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ok , deci ai niste avantaje , atunci ar fi normal sa nu mai zici nimic .
Zici ca sunt zone unde domeniul privat este la pamant . Te-ai intrebat de ce e la pamant , nu cumva si din incompetenta functionarilor publici din primarii care nu-s in stare sa realizeze proiecte pt accesarea de fonduri europene . Si cu asta am incheiat pe ziua de azi pauza - ma duc la lucru ca sa va platesc darile . ![]() This post has been edited by body: 13 Apr 2009, 08:32 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(body @ 13 Apr 2009, 09:28) Ok , deci ai niste avantaje , atunci ar fi normal sa nu mai zici nimic . Zici ca sumt zone unde domeniul privat este la pamant . Te-ai intrebat de ce e la pamant , nu cumva si din incompetenta fucntionarilor publici din primarii care nu-s in stare sa realizeze proiecte pt accesarea de fonduri europene . ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 13 Apr 2009, 08:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre chiar sunt chior, port ochelari din clasa I-a, dar nici cu tine nu mi-e rusine, ti-am precizat de vreo 2 ori ca doar am lucrat la primarie, in prezent lucrez la o firma privata.
Ideea este ca vazandu-te ca ai asa o furie oarba pe anagajtii din primarii, am incercat sa te ajut, sa intelegi ce inseamna o admnistratie publica locala. Daca tot vrei sa ii inuri, macar sa ii injuri pentru motive reale, nu pentru tot felul de chestii pe care ti le imaginezi tu, si care nu au legatura cu realitatea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@body
Tu de fapt vrei o medalie numai pentru ca lucrezi in domeniul privat? Cifrele puse de klaus sunt mai mult decat elocvente. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
De vină sunt tot funcționarii publici că Moș Crăciun nu are servo la săniuță? NU?!?!
Despre accesarea de fonduri UE nu pot decât să ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
body |
![]()
|
Si tu lucrezi la stat?
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce stii tu mai despre fondurile europene? In afara de tampeniile pe care le sustine Boc cu orice ocazie, ce altceva mai stii despre acest subiect? Bag mana in foc ca habar nu ai cu ce se mananca fondurile astea...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Toți lucrează la stat.
Este de fapt o conspirație împotriva ta. 13 Apr 2009, 09:34: Hai bre, Body, spune-ne și nouă cum stă treaba cu fondurile europene! LUMINEAZĂ-NE! This post has been edited by Lostboy: 13 Apr 2009, 08:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Statul roman vs. body???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Bre radiane, când mergem la un curs intensiv de accesare fonduri europene susținut de stimabilul domnul Body?
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(body @ 13 Apr 2009, 08:32) Nu, dar nu inteleg de ce te deranjeaza asa tare sumele alea marunte date TUTUROR angajatilor, in conditii in care putem banui ce sume mari se duc numai in ANUMITE buzunare. LE Nu va mai hliziti atata, sunteti la pamant, astia de prin Bucuresti nu sunt in stare nici sa dea jos de pe net un formular... This post has been edited by vijelie: 13 Apr 2009, 08:39 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
@Vijelie - ești singurul din București în discuția asta.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Prin Mehedinti nu am avut treaba, dar te asigur ca nici in afara Bucurestiului lucrurile nu stau mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(body @ 13 Apr 2009, 08:03) @sony E tare daca are salariul asta , e cumva profa in invatamantul superior pt ca acolo se castiga atat . Nu, bre, lucreaza la o scoala generala si isi bate capu' cu toti handicapatii ai caror parinti lucreaza pe la multinationale si nu au avut timp sa le dea o educatie. De vreo doua luni sunt bugetar si io ca a dat faliment firma la care lucram. Patronul si-a promovat soferul pana in varful piramidei, iar soferica i-a pus pe butuci afacerea. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Radian,apa si gunoiul s-au scumpit cu 75%,a dracului coincidenta chiar dupa ce artezienele alea au inceput sa functioneze zi si noapte,aiurea.Sa vezi ce frumos e iarna cand te apropii de semafor iar in fata ta e ditamai podul de gheata de la cretinitatile alea.Si,da,in Caransebes e singurul bulevard,Nicolae Balcescu,care traverseaza orasul si e pe E70,dar nu are apa curenta si canalizare,deoarece pe vremea lui ceasca acolo trebuia daramat si facute blocuri...asa a ramas si in ziua de azi,oamenii fiind nevoiti sa-si traga apa pe niste tevi subtiri de la casele de pe strada din spate,iar in locul canalizarii-hazna...pe bulevard.
Cat despre consiliul local ce mai e de zis...ala dinainte a dat cu piciorul la un parc industrial de vreo 5000 locuri de munca,iar cel actual deocamdata nu a facut nimic fiind prea preocupati cu firmele lor din cauza crizei,iar cu votul...pe cine sa votezi,ca sint cu toti o apa si un pamant;cei care erau mandatul trecut pe la un partid,au migrat pe unde e caldut ,iar acum pe la primarie cam 40-50%,asa ca tot fetele alea le vezi...la vremuri noi tot noi...stie lumea foarte bine cum se cumpara posturile in consiliu,primarie,s.a.m.d.asa ca zicem si noi ca ala de la stiri:"Ce sa facem,daca asa vrea parlamentarii..."Speram si noi ca la LOTO...doar ca acolo avem sanse mai mari... 13 Apr 2009, 18:36: QUOTE(Sony @ 13 Apr 2009, 17:29) Asa ca l-am rugat pe nașu' meu care e viceprimar sa-mi gaseasca un post prin primarie. Nu am salariul asa de mare cat al sotiei, dar daca nu curge tot pica ceva ca altfel nu eram prost sa ma inham la jugul bugetar Ia uite ce frumos ne povesteste Sony... This post has been edited by daniM: 13 Apr 2009, 18:36 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
Sony te manca in c.u.r. rau de tot...
![]() QUOTE(daniM @ 13 Apr 2009, 18:29) ... singurul bulevard,Nicolae Balcescu,care traverseaza orasul si e pe E70,dar nu are apa curenta si canalizare... Mai, Caransebesul are circa 29.000 de locuitori. Scazand copii, penisonarii, raman circa 8.000 - 10.000 persoane apte de munca. La un astfel de potential de forta de munca sa vorbesti depsre un parc industrial care sa necesite 5.000 de angajati inseamna cel putin sa te imbeti cu apa rece... Cu riscul de a te spara foarte tare, tot n-am inteels cum ar trebui sa arate un bulveard bransat la reteua de apa curenta si canalizare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Apr 2009, 21:32) M-am uitat informativ pe un buget de primarie si l-am gasit pe cel de la sectorul 1 ( http://www.primariasector1.ro/dispecer.asp...4&layout=lista1 ). Probabil, daca mai cautam mai gaseam. Insa, observ acolo cheltuieli (mii lei ron): - total cheltuieli: 970.749 - total cheltuieli personal: 285.894 din care cheltuieli cu personalul din primarie: 29.079 + 19.260 = 48.339 (cu toate serviciile externe, evidenta populatiei, etc). Din astia la primarie efectiv 19.557. Deci din total chletuieli cu salariile, primaria in mare reprezinta 17% si efectiv lucratorii din primarie reprezinta 6,8%. Restul de 83% din cheltuieli cu personalul se duc in invatamant, ordine publica, asistenti sociali si ceva (putin) la sanatate. Din totalul cheltuielilor, cheltuielile totale cu salariile din primarie reprezinta 4,9%.. Iar total cheltuieli cu salariile (administratie+invatamant+ordine publica+asistenta sociala+sanatate) reprezinta 30% din cheltuiala primariei. Asta ca a fie o imagine asupra valorii reale asupra careia se vorbeste... La prime de valoarea unui salar se vorbeste de 0,41% chsltuiala din total cheltuieli. Sub 1%. <span class='edit'>12 Apr 2009, 22:44:</span> ____________________________________________________________ M-am uitat si pe cel al primariei ploiesti ( http://www.ploiesti.ro/Buget.rar ). Lasand la o parte ca ala e o caricatura de buget, avem (mii lei ron): 1. Total Cheltuieli: 484.581 2. total cheltuieli de personal (administratie, invatamant, ordine publica, sanatate etc) 131.946 din care: 2.1 cheltuieli personal administratie primarie: 11.500 2.2 Cheltuieli personal invatamant: 109.744 2.3 Asistenta sociala 1.700 2.4 Polita comunitara 9.000 Deci salariile din primaarie reprezinta 2,37% din total cheltuieli. Asta ca sa nu se spuna ca acele cheltuieli sunt inrobitoare... adica un buget de 9 miliarde jumate pe luna pentru cheltuieli personal primarie? Pai cati angajati is acolo?100? Pai ies cam ~96 de milioane de lei cheltuieli pe luna la 100 de angajati in primarie (doar primarie). Sa zicem ca includ impozite & shit.. nu e cam mult? Oricum is constient ca in primarii, de obicei pilosii si cei adusi pe functii politice (adica de partid pe functii de conducere) iau caimacul, in rest ce pulimea functionareasca ia salariul minim pe economie si ala cu intarziere. Btw am exemplu intr-o primarie de oras de munte, in care sunt 2 consiliere juridice (sau juriste, nu stiu exact) ce stau pe vreo 40 de milioane lunar si vin doar cand vrea p&&^a lor, ca sa nu zic ca is proaste amandoua de bubuie... Si is convins ca is o gramada de paraziti in sistemul de stat ce papa bani aiurea (si prin salariu si prin tot felul de afaceri cu banii statului), insa sunt convins ca sunt si cativa care mai fac treaba, facand si treaba parazitilor |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Se vede ca nu cunosti zona,asta e...nu e nimic;forta de munca e mult mai mare,sunt foarte multe sate imprejur,iar la 20 km e Otelu-Rosu,oras care e la varf cu somajul
In legatura cu bulevardul ala nu inteleg ce nu intelegi...E o strada cu case,magazine de o parte si de alta care nu au apa curenta si canalizare;avand in vedere ca e in zona centrala a orasului si mai e si Bulevard,mi s-ar parea normal ca sa fie pe acolo apa si canal,nu? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 13 Apr 2009, 21:02) adica un buget de 9 miliarde jumate pe luna pentru cheltuieli personal primarie? Pai cati angajati is acolo?100? Pai ies cam ~96 de milioane de lei cheltuieli pe luna la 100 de angajati in primarie (doar primarie). Sa zicem ca includ impozite & shit.. nu e cam mult? Cu greu am sa inteleg lipsa unei minime diligente de informare si darea cu parerea pe fabulatiile proprii. Cu un minim efort de cautare pe net se gasea informatia, de ex. la http://www.telegrafuldeprahova.ro/index.ph...&idart=9185&p=l . Deci 396 de angajat in aparatul propriu. Si acolo nu cred ca sunt inclusi consilierii locali, primarul si viceprimarii si alte functii elective... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daniM |
![]()
|
Uite o imagine de pe Balcescu.Cui i-ar place un casoi de ala cu hazna si apa cu portia de la vecinul din spate?
Attached thumbnail(s) P1000438_1_.jpg ( Size: 53.9k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
Aasta-i bluvardul ala unde pe neasteptate trebuie sa iei curba la 90 grade stanga sa mergi spre Hateg, si daca nu esti atent mergi inainte si tot mergi...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
Da
offtopic:ma uit la filmul asta cu Steven Seagal pe Protv si ma intreb:oare nu ar trebui sa-l chemam sa se uite putin si pe la Rosia Montana? 13 Apr 2009, 21:01: Lasa,ca si in Petrosani nici nu stii ca ai intrat si mergi si tot mergi... This post has been edited by daniM: 13 Apr 2009, 21:01 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
Cu Rosia Montana ce probleme ai? Sa nu-mi spui acum ca esti si ecologist pana in maduva oaselor si te preocupa ecosistetmul...
Mai Petrosaniul inseamna un bulevard, nu faci nici stanga nici dreapta si in maxim 15 minute ai si uitat ca ai trecut pe acolo... This post has been edited by radian: 13 Apr 2009, 21:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(daniM @ 13 Apr 2009, 18:29) Mi s-a mai spus ca ar trebui sa scriu o carte. Legat de fantanile alea arteziene io stiu ca o fantana d-asta isi recircula apa din covata aia in care functioneaza. Ale voastre sunt mai speciale de consuma in permanenta alta apa proaspata? ![]() QUOTE(radian @ 13 Apr 2009, 19:24) Haidi, bre, ca n-am hemoroizi. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
daniM |
![]()
|
Da,se recircula prin portofelele noastre;tocmai,ca se duce direct in Timis
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, parca tot nu cred. Io zic ca macar betivii improspateaza bazinu' cand ies de la carciuma.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
daniM |
![]()
|
O fi pe acte sistemul ala de reciculare,ca prin fantanile alea nu-i...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Sony |
![]()
|
Io zic sa te uiti mai bine ca trebuie sa fie!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:38 |