Virtual Tuning Solenza, tuning pe solenza realizat prin programe grafice
![]() ![]() ![]() |
Virtual Tuning Solenza, tuning pe solenza realizat prin programe grafice
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
||
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
|
||
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|||
justknz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 January 09 ![]() |
eu zic ca ar arata bine pararerea mea bara care o cumperi putin prelungita si sa ii pui 'fusta' si evacuare pe ambele parti
atajez o poza sa intelegi exact ce vreau sa zic bara spate audi tt.jpg |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(justknz @ 15 Apr 2009, 11:47) Attached thumbnail(s) DSC06027.JPG ( Size: 53.59k ) Number of downloads: 1192 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
referitor la jenti, am un vecin cu un a3 albastru si cu jentile albe si vreau sa va zic ca se vede de o mie de ori mai misto decat in orice poza. sigur, probabil e si de la jenti
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 15 Apr 2009, 21:53) referitor la jenti, am un vecin cu un a3 albastru si cu jentile albe si vreau sa va zic ca se vede de o mie de ori mai misto decat in orice poza. sigur, probabil e si de la jenti ![]() Mai depinde si de culoarea masinii....nu merge alb la orice culoare... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
IcsPe0001 |
![]()
|
![]() Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x Group: Members Posts: 144 Joined: 23 January 09 ![]() |
referitor la lipitu capotei de grila....
oare daca demontezi carligul ala pe care apesi cand deshizi capota?? se mai inchide capota?.. eu asha cred. nu am analizat dar eu zic ca ar merge... in cazul asta ar merge lipita capota.... si cand vrei sa o ridici, o deshizi din interior si apoi o ridici direct.... nu mai trebe sa apesi pe carligu ala si se va ridica cu tot cu grila...:-> This post has been edited by IcsPe0001: 18 Apr 2009, 12:07 |
--------------------
Dacia Solenza
Avantage 1.9D 2004 / Renault Symbol 1.2 16v
2009
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
cirligul ala a fost pus cu un scop foarte practic , in caz ca se strica incuietoarea (adica nu mai tine capota inchisa ) sa nu te pomenesti in timp ce mergi cu capota facuta afis pe parbriz (varu meu a patit-o la 100 km/h si nu a fost prea placut , bine ca nu a patit nimic , pagube : capota praf , parbriz praf , balamale capota praf , plafon indoit ) cel mai bine ar fi daca s-ar putea sa poata sa fie repozitionat cirligu de deschidere si prelungit cu o limba de plastic care sa iasa afara prin grila cind deschizi capota din interior ex. audi are capota cu tot cu grila.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
IcsPe0001 |
![]()
|
![]() Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x Group: Members Posts: 144 Joined: 23 January 09 ![]() |
audi, mercedes, bmw... capota cu grila inclusa:))
daca e asha sa-tzi sara capota in fata... cred ca de asta la daciile vechi se deschidea capota invers... destept romanu... pana o venit renault:))=))=)) This post has been edited by IcsPe0001: 18 Apr 2009, 12:54 |
--------------------
Dacia Solenza
2009
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
pai prima dacie 1100 si a doua dacie 1300 tot renault se chema , dar noi am ramas la nivelul asta c-am 30 de ani apoi am facut prima dacie total model romanesc dacia nova la caroserie , capota deschidere in fata (motoru tot de dacie 1310 & renault 18 ) si au venit francezii (iarasi renault ) , concluzie destept romanu
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
IcsPe0001 |
![]()
|
trebuie sa se poata face ceva.... dar nu cred ca s-ar complica nimeni.... eu nu detin bugetul pentru asa ceva...
|
--------------------
Dacia Solenza
2009
|
|
mariandex |
![]()
|
de putut se poate dar banii astia.....
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
mariandex |
![]()
|
chiar te cred ca se poate face orice cu banii dar cand nu avem ........ facem in limita posibilitatilor
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(mariandex @ 18 Apr 2009, 16:01) pai prima dacie 1100 si a doua dacie 1300 tot renault se chema , dar noi am ramas la nivelul asta c-am 30 de ani apoi am facut prima dacie total model romanesc dacia nova la caroserie , capota deschidere in fata (motoru tot de dacie 1310 & renault 18 ) si au venit francezii (iarasi renault ) , concluzie destept romanu ![]() ![]() ![]() ![]() Să i-o spui lu' mutu! Nova e tot copiată... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:44 |