Caroserie Solenza !
![]() ![]() ![]() |
Caroserie Solenza !
Ryco1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|||
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
o solutie ar fi sa bagi ulei pe orice gaura intalnita la caroserie
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
eu in majoritatea solenzelor NU am vazut sa apara rugina inca, DACA au vopseaua originala pe ele , sau daca au fost vopsite cu responsabilitate si nu cu durere in p%%%
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
casto vs03skp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 March 09 ![]() |
am si eu o slz din 2004 sh am atinso un pik la aripa...sh imediat mia ruginit...drept e ca nu tare da a inceput sa rugineasca usor usor...nush...trb romaneasca...prb dak era caroserie renault era o trb buna facuta asa insa...app...dak asi vrea sa o mai retusez und apare un pik d rugina...merge cu sprayul?mc sh astept opinile voastre...
![]() ![]() |
--------------------
dacia solenza 2004
dacia solenza 2004
2004
- vs03skp
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Din pacate nu o sa gasesti spray la culoare. Chiar daca iei spray cu codul culorii masinii tale vei fi dezamagit deoarece nuanta nu este aceeasi. Mai bine te-ai duce cu masina undeva unde se face vopseaua pe calculator si rezolvi problema.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1632079
aici am aratat un spray care are nuanta identica. nici de aproape, nici de departe nu se vede ca este retusata zona vopsita. bafta. This post has been edited by psychoo: 13 Mar 2009, 07:19 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
casto vs03skp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 March 09 ![]() |
interesant spray....oricum o sa ma interesez d un adsfel spray...dak o sa am ocazia sal cumpar ,ca ma gandesc ca se gaseste sh greu....asa ca sap viitoare ma prezint la service cu ea
![]() |
--------------------
dacia solenza 2004
dacia solenza 2004
2004
- vs03skp
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
La Supernova si Solenza,oare s-a folosit tabla din care se faceau daciile 1300?
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
NU !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Oare cat ar costa o caroserie noua de solenza? Mai produce Dacia sau alt furnizor asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
phptester |
![]()
|
![]() Membru sub influenta alcoolului. Group: Members Posts: 54 Joined: 1 December 08 ![]() |
Chiar daca ar produce nu vad ce ai putea face cu ea, nu cred ca sta cineva sa schimbe toata caroseria, eventual doar parti ale acesteia cum ar fi aripi, portiere, masca etc. Astea din urma se gasesc fara probleme.
Decat sa schimbi toata caroseria cred ca te ajunge mai ieftin sa schimbi masina ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- BC 10 QQQ
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
eu la fiecare zgarietura pe care am avut-o am vopsit masina (partile zgariate) la un service LA CUPTOR (pe casco), nu se vede nici o diferenta de nuanta la vopsea, mentionez faptul ca mi-am vopsit: bara fata, bara spate, aripa dreapta fata, usa stanga spate, aripa stanga spate, in 3 ture, adica cate 2-3 piese la o constatare, la acelasi service (Kratos-pt cei din brasov) si nu se vede nici o diferenta, si nici nu am rugina deloc, tinand cont ca masina e din 2003
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:08 |