probeme la calculatorul meu
![]() ![]() ![]() |
probeme la calculatorul meu
cristianrobert |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|||
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Raspunsul la problema ta e undeva pe aici! Daca nu-i, e posibil ca problema ta sa fie irezolvabila!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca tot o venit primavara, iti recomand sa-l si scuturi de praf. Ca si asta poate fi un motiv de restarturi. vreun cooler imbacsit, care nu-si mai face treaba cum trebuie. Exista spray-uri cu aer comprimat, sau, daca nu vrei sa dai banii pe unul, poti sa pui comp-ul in portbagaj, si il prezinti unui compresor de roti. Ai grija unde faci asta, ca o sa fii surprins cat praf poate aduna un computer.
Tot pe teme de restart-uri, ar putea fi vreo mufa sau vreo placa cu contacte oxidate. O solutie pe care-am auzit-o ar fi sa scoti placile afara, si sa dai cu guma de sters peste contacte. (inclusiv ram). Alta, mai taraneasca, dar cam la fel de eficienta, ar fi sa scoti si sa bagi fiecare placa/mufa de vreo doua ori. Daca e vreo piesa de hardware busita nu stiu ce sa-ti mai spun, ca nu m-am mai jucat cu hardware de ceva vreme. L.E. apropo, vorbim de computer. fii delicat cu el. This post has been edited by bucatzel: 10 Apr 2009, 14:09 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
pai problema cea grava care ma enerveaza este ca nu mai pot sa instalez windows-ul,cred ca este hdd este vechi are vreo 9 ani
This post has been edited by cristianrobert: 10 Apr 2009, 14:24 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Ma io am harduri de 800mb, 510mb si 4gb, quantum, maxtor, fuji, fabricate prin 94 si care functioneaza impecabil. Am rutere facute cu aceste harduri si isi fac treaba de minune.
Spune si tu ce placa de baza si ce procesor ai sa stim ce sfaturi sa iti dam... Ia zi, nu cumva condensatorii aia din juru procesorului si al soclurilor de memorie is umflati? In general aia is responsabili de instabilitate. Aia impreuna cu praf/umezeala/jeg-ul care se instaleaza prin calculator. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
mai ia in calcul si o revenire la setarile default ale bios-ului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
salut , am niste memorii ram la 1066 frecventa dar nu merg decat la 800... si din bios arata ca maxim e 800....desii ele sunt clar de 1066.. asa arata si pe xp...am bagat si vista..si la fel arata..mentionez ca placa de baza suporta si ram de 1200 frecventa. totusi nu stiu cum sa-i dau de cap.. si mai am o problema..pe vista vad ca imi bruiaza sunetul din cand in cand..cam din 5 in 5 secunde se intrerupe sunetu si in acelasi timp si sacadeaza imaginea in jocuri,cateodata la muzica dar mai rar pe xp nu am patit asa ceva
This post has been edited by mihailogan: 12 Apr 2009, 20:16 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
cristianrobert |
![]()
|
pai am placa de baza biostar cu chipset n force 2 si procesor sempron 2500+
This post has been edited by cristianrobert: 14 Apr 2009, 08:55 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
e posibil sa numai ai pasta aceea termoconductoare intre pastila procesorului si radiatorul de alumiu... mergi la un magazin de calculatoare si cere pasta termoconductoare sau daca nu pasta de procesor ... asta in caz ca se mai gaseste ...curata pc-ul dupa care scoate-i radiatorul...curata capsula procesorului si pe urma pune doar pe suprafata capsulei acea pasta dupa care monteaza totul la loc..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
e un virus acolo, si verifica si pasta termica. daca pasta termica e ok, este dusa sursa.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:01 |