DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul Renault Clio Campus

Zippy
post 26 May 2009, 20:05
Post #31

Membru din 2003

Group: Members
From: Bucuresti

Clio hb ar fi numa` bun pentru Romania la un 10.000 euro.Pacat ca nu-l vor vinde aici.

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fan3
post 26 May 2009, 21:33
Post #32

Membru autentic

unii spun ca va fi in ro, altii ca nu va fi...
ramane de vazut...

later edit: eu nu cred ca exista concurenta intre sandero si clio campus, din ce am vazut, clio are multe dotari in comparatie cu dacia, un design complet diferit si materiale c-o calitatea cel putin superioara, un pret mai mare atat la achzitie, cat si la intretinere...etc

This post has been edited by Fan3: 26 May 2009, 23:09

--------------------
* * * - *
+
aphophis
post 26 May 2009, 22:55
Post #33

Membru autentic

nu cred ca il vor aduce. ar face concurenta fraticica sandero-ului. desi.. cred ca ar putea pusca clientii ce nu vor dacia (masina romaneasca) si vor o masina straina

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Zippy
post 27 May 2009, 01:50
Post #34

Membru din 2003

From: Bucuresti

Chiar si daca ar aduce-o, daca dealerii Renault vor avea aceeasi greata cand vrei sa le cumperi masinile ca aia de la Meridian Dacia, sigur clientii aia se vor indrepta spre alte marci.Sunt patit.

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
Modus
post 27 May 2009, 08:38
Post #35

Membru autentic

In Romania nu va veni, pentru ca, din prisma pretului, ar face concurenta nu Daciei Sandero, ci lui Renault Symbol. E vorba de aceeasi masina, cu designuri diferite, asa ca nu mai plangeti atata, pentru ca o aveti deja aici! Iar Renault Symbol poate fi echipat si cu benzinarul de 1.4 si 98 de cai care nu e disponibil pe Campus.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Fan3
post 27 May 2009, 14:44
Post #36

Membru autentic

nu-i asta motivu'...
vezi ibiza-polo-fabia, leon-golf-a3(e o masina premium...), exeo-a4(premium...)-passat-superb...
jetta - octavia 2
astra clasic - lacetti...
utilitarele de seat sunt asemanatoare cu alea de la vw....
etc...

sa-mi spuna si mie cineva care-i diferenta intre polo si ibiza, in afara de design...astea nu se mai canibalizeaza ?

--------------------
* * * - *
+
slider2
post 27 May 2009, 15:28
Post #37

doar membru si atat

diferenta dintre polo/ibiza si clio campus/sandero este ca primele sunt construite ca fiind concurente, chiar daca la sorginte au acelasi concern auto.
nu se aduce si in romania, pentru ca se merge pe ideea ca, modelul clio campus este conceput sa acopere o piata, sa zicem "piata de sub clio3", adica persoane care ar tinde spre clio3, dar nu si-l permit. cam acelasi lucru face si sandero, doar ca nu oficial.
daca s-ar aduce clio campus la noi, sandero se va mai vinde doar in variantele foarte chelioase, sau in varianta cea mai scumpa cu motorul de 90cp, pentru ca pe clio campus nu poate fi montata o motorizarea comparabila. si sandero va mai avea un avantaj dat de intretinerea o idee mai ieftina. in schimb cine nu ar alege o masina ceva mai draguta, desi mai veche ca si design, cu o stabilitate mai buna, cu ceva dotari in plus?? asa gandesc cei de la departamentul de marketing.

dar eu cred ca vor mai exista si cumparatori de sandero, chiar daca ar exista si alternativa clio campus.
e exact ca in cazul symbol/clio estate. cele doua modele ofera spatiu asemanator (nu stiu exact cat este portbagajul estate-ului, dar chiar daca ar fi o idee mai mic, tot iese in avantaj prin faptul ca in break datorita rabatarii banchetei poti baga mai mult bagaj), dar estate-ul este mult mai frumos, mai dotat, are anumite solutii tehnice mai bune, si nu este nici mult mai scump. totusi asta nu inseamna ca nu vor mai exista cumparatori pentru symbol, desi eu nu vad de ce as mai cumpara symbol cand estate-ul are atatea avantaje.

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
Modus
post 27 May 2009, 15:34
Post #38

Membru autentic

Chiar daca modelele astea sunt apropiate ca pret, in Romania chiar si cateva sute de euro in plus sau in minus pentru o masina conteaza.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
aphophis
post 10 Jun 2009, 17:00
Post #39

Membru autentic

preturile in spania si cateva poze noi:

vngcfg4cl24ov369.jpg
09705_hd__72a2a680.jpg
09704_hd__fc5ba6c6.jpg

Hace unas semanas Renault mostraba las imágenes del renovado Clio Campus, un modelo veterano pero de precio contenido que sigue manteniendo un nivel de ventas aceptable. Se coloca como alternativa más habitable que el Twingo y más sencilla que el Clio III.

Los precios para España son los siguientes (promoción incluida):

* 1.2i 16v 75 CV ECO2, 9.970 €
    * 1.5 dCi 65 CV ECO2, 10.970 €

Es probable que para más adelante la oferta se complete con el motor 1.2i de 60 CV y la carrocería de tres puertas, de momento no disponibles. El equipamiento de serie incluye el ABS, doble airbag, control de velocidad, dirección asistida, elevalunas eléctricos, cierre centralizado con mando, espejos eléctricos, asiento del conductor regulable en altura, etc.

Como principales están:

* Pack Aire (aire + radio CD MP3), 769 €
    * Llantas de aleación, 288 €
    * Pintura metalizada, 353 €
    * Airbags laterales delanteros, 174 €

http://es.autoblog.com/2009/06/10/espana-y...lt-clio-campus/

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Fan3
post 9 Jul 2009, 22:48
Post #40

Membru autentic

info noi ? poze noi ?

--------------------
* * * - *
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 18:41
Forum Renault