Femeile si viteza, Sau impacare capra-varza
![]() ![]() ![]() |
Femeile si viteza, Sau impacare capra-varza
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, ia-i doamnei o masina mai rapida!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un V8 vrum vrum sa simta cuplu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
D-aia s-a implicat intr-o relatie de cuplu.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
"Sirena" de pe scaunul din dreapta dispare odata cu experienta. Au trebuit sa treaca 4 ani...peste 100.000 km facuti si vreo 4-5 masini in care am mers de obicei, la drum lung, impreuna cu pretena ca sa nu mai inceapa sa urle cum trec de 140...sa planga daca depasesc 170 si sa nu mai vorbeasca cu mine o saptamana daca merg tare pe serpentine...
Acum se rezuma doar la a spune..."Ne grabim undeva si eu nu stiu?" asa pe la 160...iar eu zic..."Nu draga, mai curat si eu turbina de funingine si dezmortesc rotile de la masina..." Da cate scandaluri am avut pe tema asta...ajunsesem sa negociem...eu merg tare si ea asculta ce muzica vrea la mine in masina...sau eu merg tare ea asculta ce muzica vrea si 1 zic fac doar ce zice ea...etc ... ![]() Atunci am observat ca mersul tare fara o muzica adecvata nu are farmec... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
femile astea cu papucu lor,strica toata distractia barbatului
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
Bre, la mine cand merg tare singura muzica potrivita este cea a motorului.
![]() This post has been edited by Sony: 25 May 2009, 08:44 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
si gura nevestei in surdina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:11 |