FLAMINGOMOBILUL - Clio DCI 2004, Gri Holograme 608
![]() ![]() |
FLAMINGOMOBILUL - Clio DCI 2004, Gri Holograme 608
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu dacia tatalui meu n-am dat-o decat dupa ce am avut stampila de la administratia financiara cum ca a fost scazuta. Numerele au ramas, dar stiu ca am scapat de ea de la impozite.
Am dat-o pe 1600 de lei acum 2 luni, iar noul proprietar a aranjat-o si a dat-o cu 3900 acum o saptamana. Bravo lui, eu nu voiam decat sa scap de ea din parcare, cu banii de pe ea am luat caseta, ambreiaj, calorifer, cauciucuri si alte cateva maruntisuri la Matiz. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Aug 2009, 09:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Interesanta povestea Flamingo..
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar tu cand ai vandut-o nu ai dat si CIV proprietarului? Ala nici n-avea cum sa o inmatriculeze fara.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu le-am dat-o deoarece masina a plecat de la mine noaptea in jur de 21:30 - 22:00. Astia care au cumparat-o (mai tuciuriii asa) ziceau ca se grabesc sa ajunga in Moldova pana a doua zi. Nici macar nu au testat-o cum trebuie.
Adevarul era de fapt altul si l-am aflat a doua zi, duminica, ea plecand de la mmine intr-o sambata. Masina ea fost cumparata pentru revanzare. De aceea spuneam mai sus ca primeam saptamanal telefoane de verificare de la diversi cumparatori la care ajungea masina iar eu le spuneam sa vina sa facem actele. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() cum o mai scadeai etc? |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai din acest motiv am dat pierdut talonul, ca sa ma pot misca mai uusor doar cu cartea masinii si buletinul.
Repet, in ultima instanta as fi facut ce mi-a sugerat un politist de la o sectie din Bucuresti... Daca nu o gaseam, o dadeam furata, asta imediat dupa ce dadeam talonul pierdut. Stiu ca ar fi parut cusuta cu ata alba toata povestea, dar asta ar fi fost ultimul pas > dovada de pierdere a talonului, apoi la scurt timp, sa dau masina furata. Deh, traim in Romania unde cu toate ca avem legi, stam mai greu cu aplicarea lor. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pai ma gandeam ca ti-a furat-o iar talonul era in masina, nu?
![]() ia uite cum am cusut-o cu ata neagra ![]() This post has been edited by crisolro: 31 Aug 2009, 07:38 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
De cateva zile se aude un cloncanit sub masina cand iau dreapta de volan. Aveti idee de la ce sa fie ? Plus de asta, volanul a inceput sa tremure un pic.
De cand am fost la un service maricel sa mi-o testeze si mi-a zis nenea ala ca masina este ok, am mai parcurs circa 3000 de km. Drumuri lungi, serpentine, etc... si se pare ca a facut buba mare. Vreun sfat ceva pentru cloncanitul asta cand iau de volan dreapta ? Multumesc. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Sanda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 6 May 09 ![]() |
Lasa iubitel ca te las eu sa te dai cu masina mea.
![]() ![]() This post has been edited by Sanda: 20 Sep 2009, 09:29 |
--------------------
Hyundai
i10
2008
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 23 Apr 2009, 17:17) Tu esti moderator ![]() Ia incearca sa-ti editezi primul post si asa poate poti sa schimbi si numele topicului ![]() Gata Radule ! Am reusit ! Acum topicul se numeste dupa cum vezi / vedeti FLAMINGOMOBILUL... ![]() ![]() In alta ordine de idei... spuneam mai sus ca de cand m-am intors din Grecia se aud ceva cloncanituri. Intre timp am diagnosticat-o la un baiat destept si sper ca in curand sa fac ceva modificari. Pentru asta am cumparat zilele trecute rulment, cap de bara si suport motor. Mai ramane sa aiu o bieleta anticuplu, sau ceva in genul asta. Toate pe dreapta. Nu-mi vine sa cred cat de mici sunt... Dupa pozele trimise de Zeu_4_you_sweety, credeam ca-s mult mai mari. ![]() Chip intaci. ![]() This post has been edited by Flamingo: 13 Oct 2009, 19:20 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Inca putin si fac 92.000 km...
![]() Masina face la anul in februarie, 6 ani de viata... ![]() Am multi km / putini dupa atatia ani ? Cum vi se pare ? Si acum intrebare bomba... Numarul actual de km ma ajuta la vanzare sau nu ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 4 Dec 2009, 12:24 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cat mai multi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc mult !
La fel si tie... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Piata auto acum e cam blocata, asa ca e destul de greu sa obtii un pret rezonabil. As zice sa mai astepti putin.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308MV
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Slabe sanse ca o masina second hand sa valoreze la anul sau peste 2-3 ani mai mult ca acum. Criza, necriza, valoarea unei masini scade destul de abrupt.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 3 Dec 2009, 07:31) cat mai multi ![]() ![]() ![]() Exact aceeasi problema am si eu si am intrebat pe cineva care se pricepe spunandu-mi ca stopul de la frana siguranta acestuia face masa cu cel al stopului de ceata...si nu numai eu mai are si un nepot de-al meu cu un Symbol 2008 si asa face si la el |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Flamingo |
![]()
|
Eu n-am patit nimic pana acum in acest sens si sper sa nu patesc vreodata.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc Adriane,
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 22 Apr 2009, 20:21) FlamingoMobilul ? Wow ! ![]() ![]() Deci da, multumesc bre ! E de vanzare... ![]() Sau la schimb cu teren pe langa Bucuresti. Hehehee... ![]() In alta ordine de idei... Azi m-am intalnit cu nenea L!nux, cu vreo 2 capete mai inalt decat mine (asta aviz dusmanilor dumnealui) si am luat covorasele... Ce pot spune asa la cald ? Ca masina, pardon, FlamingoMobilul (sau FlamingoClioMobilul), miroase a nou... ca de tras, trage la fel ca inainte... da-r-ar dracii-n ea... Probabil ca nu e obisnuita cu presuri de Megane... nu ? ![]() ![]() ![]() Acum vad postul ![]() Deci nu erau ooriginale de magane , sunt covorasele cu care a venit masina de la dealer ![]() Eu am luat unele de la un coleg de pe forum si la acelea am renuntat pt ca nu prea imi placeau . De noi erau noi , oricum ![]() Aveam tocuri in ziua aia si de aici inaltimea mea , am vrut sa fac impresie ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 3 Dec 2009, 07:31) cat mai multi ![]() ![]() ![]() Am si eu aceeasi problema cu stopul de ceata cand pun frana! Masina mea are putin peste 229 de mii! Sa mai zica cineva ca Renault-urile nu sunt bune! Sper sa ma tina inca pe atat! ![]() |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
deh adna...daca noi astia suntem mai saraci si nu avem bani de megane...sau macar de covorase de megane asta e
![]() ![]() ![]() This post has been edited by eduardsebe: 3 Dec 2009, 22:11 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
adnatonic |
![]()
|
Da, bine punctat! Eu as putea sa mai spun cateva, dar ma abtin!
![]() |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(adnatonic @ 3 Dec 2009, 21:35) Am si eu aceeasi problema cu stopul de ceata cand pun frana! Masina mea are putin peste 229 de mii! Sa mai zica cineva ca Renault-urile nu sunt bune! Sper sa ma tina inca pe atat! ![]() Wow, si eu care-mi faceam griji ca a mea a depasit 90.000 km... ![]() Bravo fata, s-o mai tii inca pe atat... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adnatonic |
![]()
|
Si inca nu sunt sigura ca nu a fost masluit !
![]() |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 3 Dec 2009, 08:30) Inca putin si fac 92.000 km... ![]() Masina face la anul in februarie, 6 ani de viata... ![]() Am multi km / putini dupa atatia ani ? Cum vi se pare ? Si acum intrebare bomba... Numarul actual de km ma ajuta la vanzare sau nu ? ![]() Poate sa te ajute, dar cel mai mult te va ajuta un pret mic pe care sa-l ceri pe ea. Si eu imi vand clio-ul dupa 4 ani si jumatate si 73000 de km, dar de 2 saptamani n-am primit nici macar un telefon sa vrea cineva macar sa negocieze un pret prefera sa aleaga ce e mai ieftin pe piata si apoi sa se planga ca si-au luat o rabla decat sa negocieze. Kilometrii nu conteaza prea mult la pret, mai degraba conteaza anul fabricatiei, mai ales daca au aparut versiuni noi, face-lift-uri, etc. Daca nu ti-ai luat alta masina in schimb, mai bine o pastrezi pe asta, altfel o vei vinde sigur in pierdere. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Dec 2009, 18:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Laurentiule, dar cat ceri bre pe ea ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:23 |