DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> FLAMINGOMOBILUL - Clio DCI 2004, Gri Holograme 608

Flamingo
post 30 Aug 2009, 07:32
Post #91

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Salut !

Pai in linii mari, mai nimic, doar ca i-am pus husa de vreo luna de zile sa n-o mai pateze vrabiile din copacul sub care o parchez.

Ah, si ar mai fi ceva... am fost s-o caut pe bunica ei si s-o duc la fiare vechi, asta dupa ce ADP Ploiesti mi-a trimis acasa o scrisoare sa vin s-o ridic de pe spatiul verde unde era abandonata de cel care o cumparase. De fapt nici nu eram sigur ca el o abandonase... ca in contractul de vanzare cumparare figura cineva si la adresa aia, era altcineva daca ar fi sa ma iau dupa vecini.

Bine, povestea e mult mai alambicata deoarece masina aia cred c-a fost vanduta si revanduta de jde mii de ori pana sa ajunga in halul asta. Vreo 2 luni dupa ce masina a plecat de la mine, primeam telefoane din toate colturile tarii de la diverse persoane dubioase care doreau sa verifice daca eu eram propietarul. In fine... Se pare ca ultimul cumparator domiciliat in Ploiesti, a plecat de ani buni in Spania si a lasat-o de izbeliste intr-o parcare unde ADP Ploiesti a asfaltat anii trecuti si a mutat-o la cativa vreo metri mai incolo.

Cu Clio in cautarea "bunicii"

Primul pas a fost sa gasesc adresa din scrisoarea trimisa de ADP Ploiesti. Dupa ce am gasit-o, recunosc, m-au incercat cateva sentimente... blush.gif

DSC00122.JPG ( Size: 423.75k ) Number of downloads: 661
DSC00123.JPG ( Size: 420.6k ) Number of downloads: 712

Am spus mai sus "bunica" lu' Clio... Iata si motivul... Prin 2001 i-am pus la parasolar un sticker cu FLAMINGO.

DSC00124_copy.jpg ( Size: 550.54k ) Number of downloads: 734

Bon... Dupa ce am vazut starea in care se afla si dupa ce o vecina din bloc ultimului cumparator, mi-a povestit ca masina nu a mai fost urnita de acolo de ani buni, m-am gandit in prima faza sa-i iau numerele, care culmea, era proaspat sterse, deoarece ADP-ul din ziona a facut poze ca sa aibe dovada ca masina aia apartine in acte lui subsemnatul.

Apoi m-am dus la REMAT de unde m-au trimis la fiare vechi deoarece REMAT-ul nu avea ce face cu ea... Eu nu doream decat bon de distrugere pentru a o scoate de la Administratia Financiara de care apartin.

Ajuns la "fiare vechi" aflu ca aia ca nu se baga s-o ridice si sa caut eu o platforma si s-o aduc insa nu inainte de a avea la mine cartea masinii si talonul care talon era la ultimul cumparator pe care eu nu-l mai gaseam. Ce era de facut in cazul asta ? Inarmat cu cartea masinii si cu buletinul, m-am dus la politie unde l-am dat pierdut, si cu dovada de la ei, aveam dosarul complet... Acum in calculatoarele politiei, talonul apare ca pierdut.

In cautarea platformei

Platforma am gasit doar la 100 lei (de la locul faptei pana la fiare vechi nu erau decat vreo 4,5 km, d-aia nici nu m-a costat prea mult. Cica m-ar fi costat si mai putin daca masina putea fi tractata, dar asa... in halul in care era, a fost nevoie de 3 persoane de la tractari, de aici si suma de 100 lei care pentru mine, bucurestean.. mi s-a parut oricum o nimica toata. Pe aici fara 250-300 lei nu ti-o ridica nimeni.

DSC00125.JPG ( Size: 350.35k ) Number of downloads: 760
DSC00126.JPG ( Size: 353.13k ) Number of downloads: 666

La final au luat-o si mi-au oferit ceva bani pe ea cat sa-mi iau 2-3 hamburgheri de la MC Donalds si am plecat spre Bucuresti dupa vreo 5 ore de alergaturi prin Ploiesti pe la diverse firme si institutii. Daca masina arata inca bine, poate o duceam la REMAT, dar aia nu s-au bagat cand le-am aratat pozele, ca deh, pana sa vad unde o duc am facut poze...

DSC00128.JPG ( Size: 353.82k ) Number of downloads: 200
DSC00127.JPG ( Size: 344.86k ) Number of downloads: 201

Totata distractia m-a costat in total aproximativ 200 lei in care a intrat platforma, motorina, masa pentru 2 persoane la MC Donalds si alte cateva maruntisuri, tigari, suc, apa, etc... Si o sa ma mai coste vreo 300 de lei, care reprezinta impozitul pe toti anii astia, ca s-o pot scoate de la Administratia Financiara a sectorului 6.

Poate unii vor spune ca am facut un gest urat, luandu-i aluia masina din fata blocului dupa ce mi s-au dat candva niste bani pe ea, dar toti anii astia ce mama ma-sii a pazit de nu a venit sa facem actele ? Numai eu stiu cate telefoane am dat ultimului cumparator sa ne intalnim sa facem actele. Numai eu stiu ce cosmaruri am avut cu masina asta, visand ca este implicata in diverse accidente cu fuga de la locul faptei. Am tot fost amanat, plimbat, ba ca vom face actele, ba ca nu suntem in tara, etc, etc, etc...

Daca ii pasa de masina, n-o lasa in halul ala... Putea dreaq s-o duca intr-o curte sau s-o lase la cineva sa se foloseasca de ea. Nu cred eu ca la intoarcerea din Spania ar fi vrut sa bage in ea bani s-o puna pe linia de plutire atata vreme cat masina, in lipsa lui, a avut parte de un tratament nu tocmai ok... avand cauciucurile taiate, geamurile sparte sau lipsa, portbagajul gol, radiatorul lipsa, carburator deloc, de baterie nu mai vorbesc si alte cateva maruntisuri pe la motor (apropos, ala mai exista)... delco, furtunase, plina de rugina, etc...

Cam asta am facut in ultimile zile cu FlamingoMobilul. L-am avut complice la gasirea, recuperarea si "inmormantarea bunicii". smile.gif

Ce se va intampla mai departe, chiar nu ma intereseaza. Eu stiu doar ca am scapat de ea folosindu-ma de toate mijloacele mai mult sau mai putin ortodoxe... ca sincer, ca sa mi-o ridice ADP-ul si apoi sa mi-o depoziteze mai-stiu-eu-unde si apoi sa-mi trimita acasa dupa o vreme ca am de plata zeci de milioane pentru asta, chiar nu as fi avut nevoie...

This post has been edited by Flamingo: 30 Aug 2009, 08:07

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 30 Aug 2009, 09:16
Post #92

Membru autentic

Group: Members

Eu dacia tatalui meu n-am dat-o decat dupa ce am avut stampila de la administratia financiara cum ca a fost scazuta. Numerele au ramas, dar stiu ca am scapat de ea de la impozite.
Am dat-o pe 1600 de lei acum 2 luni, iar noul proprietar a aranjat-o si a dat-o cu 3900 acum o saptamana. Bravo lui, eu nu voiam decat sa scap de ea din parcare, cu banii de pe ea am luat caseta, ambreiaj, calorifer, cauciucuri si alte cateva maruntisuri la Matiz.

This post has been edited by Laurentziu83: 30 Aug 2009, 09:18

--------------------
. . .
+
Adrian00
post 30 Aug 2009, 10:57
Post #93

....................

From: Alba

Interesanta povestea Flamingo.. wub.gif .

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
St
post 31 Aug 2009, 00:04
Post #94

Membru

Dar tu cand ai vandut-o nu ai dat si CIV proprietarului? Ala nici n-avea cum sa o inmatriculeze fara.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Flamingo
post 31 Aug 2009, 06:43
Post #95

Membru "SPARKY Team"

Nu le-am dat-o deoarece masina a plecat de la mine noaptea in jur de 21:30 - 22:00. Astia care au cumparat-o (mai tuciuriii asa) ziceau ca se grabesc sa ajunga in Moldova pana a doua zi. Nici macar nu au testat-o cum trebuie.

Adevarul era de fapt altul si l-am aflat a doua zi, duminica, ea plecand de la mmine intr-o sambata. Masina ea fost cumparata pentru revanzare. De aceea spuneam mai sus ca primeam saptamanal telefoane de verificare de la diversi cumparatori la care ajungea masina iar eu le spuneam sa vina sa facem actele.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
crisolro
post 31 Aug 2009, 06:57
Post #96

blink.gif ai idee ce se intampla daca nu o mai gaseai si ramaneai cu ea agatata la Financiar?
cum o mai scadeai etc?

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Flamingo
post 31 Aug 2009, 07:15
Post #97

Membru "SPARKY Team"

Pai din acest motiv am dat pierdut talonul, ca sa ma pot misca mai uusor doar cu cartea masinii si buletinul.

Repet, in ultima instanta as fi facut ce mi-a sugerat un politist de la o sectie din Bucuresti... Daca nu o gaseam, o dadeam furata, asta imediat dupa ce dadeam talonul pierdut. Stiu ca ar fi parut cusuta cu ata alba toata povestea, dar asta ar fi fost ultimul pas > dovada de pierdere a talonului, apoi la scurt timp, sa dau masina furata. Deh, traim in Romania unde cu toate ca avem legi, stam mai greu cu aplicarea lor.

--------------------
+
crisolro
post 31 Aug 2009, 07:37
Post #98

pai ma gandeam ca ti-a furat-o iar talonul era in masina, nu? tongue.gif
ia uite cum am cusut-o cu ata neagra radmasa.gif

This post has been edited by crisolro: 31 Aug 2009, 07:38

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Flamingo
post 8 Sep 2009, 06:53
Post #99

Membru "SPARKY Team"

De cateva zile se aude un cloncanit sub masina cand iau dreapta de volan. Aveti idee de la ce sa fie ? Plus de asta, volanul a inceput sa tremure un pic.

De cand am fost la un service maricel sa mi-o testeze si mi-a zis nenea ala ca masina este ok, am mai parcurs circa 3000 de km. Drumuri lungi, serpentine, etc... si se pare ca a facut buba mare. Vreun sfat ceva pentru cloncanitul asta cand iau de volan dreapta ?

Multumesc. sad.gif

--------------------
+
Sanda
post 20 Sep 2009, 09:29
Post #100

Membru incepator

Lasa iubitel ca te las eu sa te dai cu masina mea. biggrin.gif tongue.gif

This post has been edited by Sanda: 20 Sep 2009, 09:29

--------------------
Hyundai i10 2008
+
Flamingo
post 13 Oct 2009, 19:19
Post #101

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(RaduNG @ 23 Apr 2009, 17:17)
Tu esti moderator smile.gif
Ia incearca sa-ti editezi primul post si asa poate poti sa schimbi si numele topicului biggrin.gif
*

Gata Radule ! Am reusit ! Acum topicul se numeste dupa cum vezi / vedeti FLAMINGOMOBILUL... icon_mrgreen.gif Saru'mana, dau berea, am promis... tongue.gif

In alta ordine de idei... spuneam mai sus ca de cand m-am intors din Grecia se aud ceva cloncanituri. Intre timp am diagnosticat-o la un baiat destept si sper ca in curand sa fac ceva modificari. Pentru asta am cumparat zilele trecute rulment, cap de bara si suport motor. Mai ramane sa aiu o bieleta anticuplu, sau ceva in genul asta. Toate pe dreapta.

Nu-mi vine sa cred cat de mici sunt... Dupa pozele trimise de Zeu_4_you_sweety, credeam ca-s mult mai mari. biggrin.gif

Chip intaci. cool.gif

This post has been edited by Flamingo: 13 Oct 2009, 19:20

--------------------
+
Flamingo
post 3 Dec 2009, 07:30
Post #102

Membru "SPARKY Team"

Inca putin si fac 92.000 km... tongue.gif

Masina face la anul in februarie, 6 ani de viata... blush.gif
Am multi km / putini dupa atatia ani ? Cum vi se pare ?

Si acum intrebare bomba...
Numarul actual de km ma ajuta la vanzare sau nu ? biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 4 Dec 2009, 12:24

--------------------
+
rtBK
post 3 Dec 2009, 07:31
Post #103

Unique like everyone else

cat mai multi smile.gif. ieri am facut 50.000 fix smile.gif. Ii palpaie martorul pentru stopul de ceata cand pun frana, dar in rest e ok smile.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Flamingo
post 3 Dec 2009, 08:55
Post #104

Membru "SPARKY Team"

Multumesc mult !

La fel si tie... tongue.gif

--------------------
+
pcs
post 3 Dec 2009, 12:35
Post #105

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Piata auto acum e cam blocata, asa ca e destul de greu sa obtii un pret rezonabil. As zice sa mai astepti putin.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308MV
+
diesel_power
post 3 Dec 2009, 13:49
Post #106

Membru autentic

From: diaspora

Slabe sanse ca o masina second hand sa valoreze la anul sau peste 2-3 ani mai mult ca acum. Criza, necriza, valoarea unei masini scade destul de abrupt.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
eduardsebe
post 3 Dec 2009, 16:18
Post #107

Membru Expressionist

QUOTE(rtBK @ 3 Dec 2009, 07:31)
cat mai multi smile.gif. ieri am facut 50.000 fix smile.gif. Ii palpaie martorul pentru stopul de ceata cand pun frana, dar in rest e ok smile.gif
*

Exact aceeasi problema am si eu si am intrebat pe cineva care se pricepe spunandu-mi ca stopul de la frana siguranta acestuia face masa cu cel al stopului de ceata...si nu numai eu mai are si un nepot de-al meu cu un Symbol 2008 si asa face si la el

--------------------
BMW 330e 2021
+
Duyu
post 3 Dec 2009, 19:00
Post #108

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Din cate stiu eu, de vina sunt contactele de la stopul respectiv... condensul este principalul factor... problema este des intalnita si la Logan.

QUOTE(eduardsebe @ 3 Dec 2009, 16:18)
si nu numai eu mai are si un nepot de-al meu cu un Symbol 2008 si asa face si la el
*

Silviu? smile.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
Flamingo
post 3 Dec 2009, 19:07
Post #109

Membru "SPARKY Team"

Eu n-am patit nimic pana acum in acest sens si sper sa nu patesc vreodata. tongue.gif

--------------------
+
Adrian00
post 3 Dec 2009, 20:32
Post #110

....................

From: Alba

QUOTE(Flamingo @ 3 Dec 2009, 07:30)
Inca putin si fac 92.000 km...  tongue.gif 
Masina face la anul in februarie, 5 ani de viata...  blush.gif
*

Multi inainte Flamingo.Pai ai putini km dupa 5 ani.Eu am 78k si ma apropii de 3 ani! icon_mrgreen.gif

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
Flamingo
post 3 Dec 2009, 20:36
Post #111

Membru "SPARKY Team"

Multumesc Adriane, icon_mrgreen.gif dar sa nu uitam ca in paralel am mers cu cealalta masina 17.000 km. O parte eu, o parte nevasta-mea, ma rog... Plecari prin tara, peste hotare, etc... Poate ca acum as fi depasit suta de km daca nu era si cealalta masina sa alternez. tongue.gif

--------------------
+
L!nuX
post 3 Dec 2009, 21:23
Post #112

Membru decent

QUOTE(Flamingo @ 22 Apr 2009, 20:21)
FlamingoMobilul ? Wow !  blush.gif Ma flatezi colega... Nu ai facut decat sa-i cresti valoarea. Ia uite ce zice Daniel...  icon_mrgreen.gif
Deci da, multumesc bre ! E de vanzare...  radmasa.gif
Sau la schimb cu teren pe langa Bucuresti. Hehehee... happy.gif

In alta ordine de idei... Azi m-am intalnit cu nenea L!nux, cu vreo 2 capete mai inalt decat mine (asta aviz dusmanilor dumnealui) si am luat covorasele... Ce pot  spune asa la cald ? Ca masina, pardon, FlamingoMobilul (sau FlamingoClioMobilul), miroase a nou... ca de tras, trage la fel ca inainte... da-r-ar dracii-n ea... Probabil ca nu e obisnuita cu presuri de Megane... nu ? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Acum vad postul smile.gif

Deci nu erau ooriginale de magane , sunt covorasele cu care a venit masina de la dealer smile.gif
Eu am luat unele de la un coleg de pe forum si la acelea am renuntat pt ca nu prea imi placeau .
De noi erau noi , oricum smile.gif

Aveam tocuri in ziua aia si de aici inaltimea mea , am vrut sa fac impresie cool.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
adnatonic
post 3 Dec 2009, 21:35
Post #113

Membru

QUOTE(rtBK @ 3 Dec 2009, 07:31)
*

Am si eu aceeasi problema cu stopul de ceata cand pun frana! Masina mea are putin peste 229 de mii! Sa mai zica cineva ca Renault-urile nu sunt bune! Sper sa ma tina inca pe atat! radmasa.gif

--------------------
renault clio 1999/ 1.4 RT - GL 07 INIMIOARA
"Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
+
eduardsebe
post 3 Dec 2009, 22:11
Post #114

Membru Expressionist

deh adna...daca noi astia suntem mai saraci si nu avem bani de megane...sau macar de covorase de megane asta e laugh.gif sa multumim si atunci cand se aprinde stopul de ceata...la megane nu e asa tongue.gif tongue.gif

This post has been edited by eduardsebe: 3 Dec 2009, 22:11

--------------------
BMW 330e 2021
+
adnatonic
post 3 Dec 2009, 22:32
Post #115

Membru

Da, bine punctat! Eu as putea sa mai spun cateva, dar ma abtin! biggrin.gif

--------------------
"Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
+
Flamingo
post 4 Dec 2009, 12:18
Post #116

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(adnatonic @ 3 Dec 2009, 21:35)
Am si eu aceeasi problema cu stopul de ceata cand pun frana! Masina mea are putin peste 229 de mii! Sa mai zica cineva ca Renault-urile nu sunt bune! Sper sa ma tina inca pe atat! radmasa.gif
*

Wow, si eu care-mi faceam griji ca a mea a depasit 90.000 km... blink.gif
Bravo fata, s-o mai tii inca pe atat... wink.gif

--------------------
+
adnatonic
post 4 Dec 2009, 17:29
Post #117

Membru

Si inca nu sunt sigura ca nu a fost masluit ! radmasa.gif Multumesc !

--------------------
+
Laurentziu83
post 4 Dec 2009, 18:17
Post #118

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 3 Dec 2009, 08:30)
Inca putin si fac 92.000 km...  tongue.gif 
Masina face la anul in februarie, 6 ani de viata...  blush.gif
Si acum intrebare bomba...
Numarul actual de km ma ajuta la vanzare sau nu ?  biggrin.gif
*

Poate sa te ajute, dar cel mai mult te va ajuta un pret mic pe care sa-l ceri pe ea. Si eu imi vand clio-ul dupa 4 ani si jumatate si 73000 de km, dar de 2 saptamani n-am primit nici macar un telefon sa vrea cineva macar sa negocieze un pret prefera sa aleaga ce e mai ieftin pe piata si apoi sa se planga ca si-au luat o rabla decat sa negocieze.
Kilometrii nu conteaza prea mult la pret, mai degraba conteaza anul fabricatiei, mai ales daca au aparut versiuni noi, face-lift-uri, etc.
Daca nu ti-ai luat alta masina in schimb, mai bine o pastrezi pe asta, altfel o vei vinde sigur in pierdere.

This post has been edited by Laurentziu83: 4 Dec 2009, 18:19

--------------------
. . .
+
eduardsebe
post 4 Dec 2009, 18:46
Post #119

Membru Expressionist

QUOTE(Laurentziu83 @ 4 Dec 2009, 18:17)
Si eu imi vand clio-ul dupa 4 ani si jumatate si 73000 de km, dar de 2 saptamani n-am primit nici macar un telefon sa vrea cineva macar sa negocieze un pret
*

Vezi poate vrea Modus icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
Flamingo
post 4 Dec 2009, 22:11
Post #120

Membru "SPARKY Team"

Laurentiule, dar cat ceri bre pe ea ? blink.gif

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:23
Forum Renault