Cel mai frumos martisor, l-am primit eu
![]() ![]() ![]() |
Cel mai frumos martisor, l-am primit eu
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashule, sa iti traisca, sa fie sanatos si fericit si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata. Si voi de asemenea si felicitari.
Aveti grija cum il botezati ![]() |
-------------------- |
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca....bine !
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma alatur si eu felicitarilor. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va faca numai bucurii in viata!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa va faca fericiti!
Acum ai sa tot scrii pe forum in toiul noptii intre doua biberoane. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari!
Dar numnasi 3 ore ai "indurat"? Grabit pustiul! ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Sa va traiasca, sa creasca, sa va aduca numai bucurii si satisfactii. Sa aiba parte de noroc si fericire si voi sa traiti sa va bucurati de bucuriile lui!
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(ashu @ 1 Mar 2005, 09:53) Dragii mei, anul acesta sotia mi-a facut mie un cadou de martisor, si anume mi-a nascut un baietel de 2 kile 300. Mic, mic, dar cu potential. ![]() ![]() PS. Bafta Liviule si fii tare! Au fost cele mai lungi 3 ore din viata mea. ![]() sa-ti traiasca!!cam atat am avut si eu cand m-am nascut si acum am 1.90 ![]() |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
sa fie sanatos! Si sa aiba parinti care sa ii fie apropiati, nu numai sa il creasca!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Felicitari (si sa stii ca nu conteaza greutatea la nastere - fiul meu a avut 2.4kg si acum are 44 kg, 1,5 m si aproape 10 ani)
Apropo cum il cheama ??? Nu de altceva dar vrem sa ii cantam cu totii in cor "Multi ani traiasca" ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
multa sanatate la toti si sa iti traiasca!
trebuie sa ii iei calculator sa intre pe forum cand vine acasa ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Sa va traiasca (bine, norocos si sanatos)! Si voi (parintii) pe langa el. Si noi ceilalti pe langa voi
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
TOT CE-TI DORESTI TU PENTRU EL !
SI PENTRU FAMILIA LUI ! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca Ashule! sa fie santos si sa n-aiba nevoie sa intre pe forumul Dacia decit la Cafenea!
Felicitari doamnei pentru Martisorul ce l-ati primit! This post has been edited by FLEX: 1 Mar 2005, 17:46 |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaashu !
'Opa sus! Hai frate ca si noi am nascut, pastreaza=te pt joi ca vine forumul peste tine! Ce-ti face odorul ? Dar doamna ? Auzi da' de cind primesc barbatii martisor? Fa si tu un sondaj ref la nume aici pe forum, poate iese Logan ![]() This post has been edited by costi: 1 Mar 2005, 18:41 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Bravo!!! Sa ai parte numai de bucurii cu el! Si sa ne zici cum il cheama
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ashule, sa-ti creasca mare si voinic, sa-ti aduca numai bucurii si cat mai putine griji !
A, si sa semene cu maica-sa ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ashu-le, da nash ai?
me = availible ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
la multi ani si multa sanatate sa va bucurati de el si el de voi si nu uita Joi vino cu bautura ca un asa eveniment nu se poate trece cu vederea....
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashule iti doresc la cat mai multi
![]() Sa iti traiasca |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
FELICITARI!!!!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Sa fie sanatos si fericit, si voi alaturi de el.
Si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de el, sa constientizezi minunea ce e linga tine. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc tuturor pentru urari. Ma bucura sa simt aproape de mine atata lume in aceste momente in care am trairi cam patetice pentru un barbat
![]() Am alergat atata de colo-colo in astea doua zile, ca abia astept sa ma intorc la munca sa ma mai odihnesc ![]() Copilul e beton, am stat azi vreo ora juma cu nevasta si cu el la ea in rezerva, e incredibil ce sentimente iti trezeste propriul copil. Iar mie nici nu-mi placeau copiii mici pana acum... Copilul s-a nascut prin cezariana, normal trebuia sa se nasca intre 10 si 15 martie, insa in ultimele saptamani a stagnat din crestere (sau a crescut foarte putin) asa ca doctorul a hotarat sa-l scoata. Si la ecografiile si analizele de pana in ziua nasterii, cat si dupa nastere, copilul s-a dovedit a fi perfect sanatos. In plus are si o culoare sanatoasa a pielii, e rosiatic, nu e alb cum sunt de obicei in primele zile cei nascuti prin cezariana. Asa ca noi nu ne facem absolut deloc probleme in privinta greutatii sale cam mici, asa cum ati zis si voi, are vreme sa creasca cat o putea el de mult, nu e relevanta greutatea la nastere ( parca vad ca o sa fie mai inalt ca mine, io am 1.84, insa taica-miu avea 1.87 iar socra-miu are 1.90, asa ca sunt sanse sa ajunga mai inalt ca mine ![]() Interesant a fost ieri, cand l-am vazut prima data imediat dupa nastere. Vorbisem cu asistenta doctorului ca in momentul cand il scot de la sala de operatii sa ma cheme acolo sa-l vad cand trece pe langa mine. Zis si facut, ma cheama femeia, ma duc, trec doua asistente cu un dulap d-ala pe roti in care tin ei copiii, opresc, deschid capacu, dau niste carpe la o parte si-i vad capul....... Am inceput brusc sa plang. El plangea la mine, io plangeam la el. Nici n-am reusit sa-l vad bine atunci ca aveam ochii impaienjeniti. He he he, cred ca momentul respectiv n-a durat mai mult de 10 secunde, insa o sa-l tin minte toata viata. N-am fost in viata mea atat de emotionat vreodata. Numele l-am decis deja, ieri am depus actele, azi am ridicat certificatul de nastere. Il cheama Albert Calin. Io am vrut initial Carol da n-a fost d-acord nevasta, asa ca am trecut la Albert (imi plac mie numele astea germanice, nu-sh de ce). Ea a vrut Calin, nume care imi place si mie. Am cazut de acord sa le punem pe amadoua ca sa fim amandoi multumiti. Am speriat-o io putin ca eram beat cand l-am declarat si i-am zis din greseala Adolf-Valerica, dar n-a prea pus botu. ![]() ![]() Cam asta ar fi pana acum. Va mai tin la curent. Hai ca pun si niste poze luate azi, am si filmat vreo 10 secunde dar tre sa ajung la munca ca sa le fac divx-uri. Da, stiu, ce par mult are. ![]() ![]() DVC00101.JPG ( Size: 666.18k ) Number of downloads: 81 DVC00102.JPG ( Size: 709.85k ) Number of downloads: 51 |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si inca doua. In prima nu plangea, desi asa pare, tocma casca insa n-am reusit sa-l prind la momentul oportun. Casca tot timpul cat e treaz obosila asta.
![]() DVC00103.JPG ( Size: 716.09k ) Number of downloads: 25 DVC00104.JPG ( Size: 688.58k ) Number of downloads: 32 |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa va traiasca, Ashu! Aveti un bebe frumos si cu o pleata de sudamerican
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
ashu |
![]()
|
Mersi Lady V.
Bafta si tie pentru cand o fi sa-l faci, crede-ma ca ceea ce simti cand se intampla nu se compara cu ce iti imaginezi ca o sa simti, chestia asta face toti banii, ca sa zic asa. Io deja ma gandesc ca mai vreau un copil, o fetita. Totu e sa mai vrea si nevasta-mea. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ashule draga ... felicitari si la mai multi
![]() Cat despre mine, mai am de asteptat cca o luna, o luna jumate ... dar o sa ajung eu si acolo ![]() Toate cele bune ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 December 04 ![]() |
Ashule, sa-ti traiasca! E dulce foc bb-lul tau, si tare pletos...cred ca in ultimile saptamani de aia n-a mai crescut el, ca i-a crescut numai parul.
![]() Sanatate si refacere cat mai rapida sotiei tale, sa ajunga repede acasa, sa va puteti bucura in liniste unul de altul. Sa "gustati" fiecare moment din viata lui, fiecare gest si fiecare miscare pentru ca timpul trece repede, el creste si cu momentele acestea nu va mai intalniti ![]() This post has been edited by Pufu: 2 Mar 2005, 08:54 |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
wow !
super bebe crede-ma ! si ai fost si emotionat ca n-ai focusat nici o poza cum trebuie ![]() ashu fa tot baiat crede-ma pe mine care am fata ! in legatura cu parul sa te astepti sa cheleasca si sa-i creasca altul (da mai este pina atunci ) Multa sanatate tuturor ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E simpatic ashule, clar cel mai paros bebe pe care l-am vazut
![]() DAR ATENTIE QUOTE Am alergat atata de colo-colo in astea doua zile, ca abia astept sa ma intorc la munca sa ma mai odihnesc ... Not so fast.... stiai ca daca faci un curs de 'puericultura' ai dreptul la inca 10 zile lucratoare (doua saptamani) de concediu? 'Cursul' trebuie sa ti-l faca medicul de familie, si tot el iti da adeverinta ca ai facut cursul. Experienta mea de pana acum arata ca toti medicii de familie prefera sa dea direct adeverinta, nu se complica sa tina cursul, ca nu stiu nici ei ce sa zica ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:21 |