Cel mai frumos martisor, l-am primit eu
![]() ![]() ![]() |
Cel mai frumos martisor, l-am primit eu
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Felicitari Ashule(la doamna de asemeni), sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Dupa cate inteleg e primul. Sa vi sa-ti dau sfaturi ca eu am devenit expert, am doi baieti.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Sa fie sanatos si numai bine sa va bucurati de el , asa da martisor
![]() Off sau on topic... Si sor-mea tre' sa nasca la sf. lunii ![]() ![]() Mersi anticipat si inca odata sa-ti traiasca Ashule .... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Frumos martisor!
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna! Vine si fetita...? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by db: 2 Mar 2005, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Tragi de la un calculator un microfon si o camera dar sincer nu vad rostul. In primele luni un copil manca-doarme-caca+pisa, la interval de 3 ore. Sta cuminte in patutul lui sau plange daca iî foame, are colici sau e iritat fundul. Cand creste si incepe sa umble prin casa atunci e problema, ca nu sti pe unde il gasesti sau pe unde se baga. Ala micu ne-a speriat de cateva ori, ca nu-l gaseam nicaieri, era pitit intr-un colt sau sub o masa dar l-am gasit si pe holul blocului sau pe balcon, asa ca musai tre' sa inchid usile cu cheia.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Problema e alta , sor-mea sta la curte si camerele sunt sus , iar jos are bucataria,camera de zi camara ( friguroase) ... cand o sa plece cumnatu' la munca si ea ramane singura trebuie sa trebaluiasca prin casa nu poate sa stea tot timpu' in camera cu ala micu' ,trebuie sa faca mancare e.t.c. si atunci un device d'asta ar' fii ideal....
![]() thx... ![]() This post has been edited by luck: 2 Mar 2005, 12:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE ashu fa tot baiat crede-ma pe mine care am fata ! Ce chestie !!! Eu am fata si daca as mai avea un copil, tot fata as vrea ! |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
N-o cunosti pe fimea
![]() Daca ai una cuminte facem schimb ! Astep provincia ! This post has been edited by costi: 2 Mar 2005, 16:10 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@ luck - Vezi ca la magazinele pentru copii din Mall si din Plaza am vazut asa ceva. Si parca si la Kid Zone in Dr. Taberei (la Materna).
@LucVer - mergea nu-i asa ![]() This post has been edited by Ant: 2 Mar 2005, 16:49 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Ant, tu vorbesti cu costi?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Ce dragut...intr-adevar, frumos martisor ! Sa va traiasca !!!!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu din pacate;
Le e frica ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
desi mai tarziu... felicitari ashu
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
pe cand si o nunta in direct pe forum
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
ai ceva ginduri ?
sa ne pregatim! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
touché! parca de ganduri duc eu lipsa
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pai exista un topic deja...mai greu va fii cu transmisia in direct...
vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8590&st=0 |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc la toti pt urari.
Mersi de pont vv, insa nu cred ca ma folosesc de chestia asta. Am treaba la munca, e o perioada mai plina, si dupa cum vorbeam la topicul cu politichia, relatia mea cu sefii nu se rezuma la ce scrie in codul muncii. Muncesc cat de mult trebuie, plec oricand am nevoie. luck, uite aici niste linkuri pentru aparatele de supraveghere de care ai nevoie: http://www.bebelusultau.ro/produse.php?cat...%20supraveghere http://magazin.parinti.com/index.php/cPath...71fd9407eef21bf Hai spor. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
luck |
![]() ![]()
|
@ Ant Multumesc frumos o sa incerc si pe acolo ...
![]() @ Ashule Mersi si inca odata sa-ti traiasca si sa fie sanatos... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(ashu @ 3 Mar 2005, 00:40) http://www.bebelusultau.ro/produse.php?cat...%20supraveghere http://magazin.parinti.com/index.php/cPath...71fd9407eef21bf Ashu, vad ca te-ai documentat deja. Pe cind o intilinire si pe forumurile respective? ![]() Si mai e unul : www.desprecopii.ro Aaa si am uitat, daca n-ai 2 PC-uri acasa, vei mai intra pe daciaclub, doar dupa 1 noaptea sau doar de la servici. Iti spun eu din propria experienta. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 3 Mar 2005, 15:40 |
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ashule, sa va creasca mare puiul si sa va bucurati de el!
E cel mai frumos lucru din lume si e cel pentru care stii de ce tragi ca nebunu in viata ![]() Multa sanatate doamnei si puiului! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Desi cu intirziere, Sa-ti traiasca , sa va aduca numai bucurii, sa creasca mare si vonic si cel mai important SA FIE SANATOS!!!.
Insanatosire grabnica la Doamna! Florin. This post has been edited by ynu22: 3 Mar 2005, 16:17 |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
costi |
![]()
|
Da si sa ne chemi la botez !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sir_Alex |
![]() ![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
SA-ti traiasca si sa fiti sanatosi! URA!
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 3 Mar 2005, 15:36) Ashu, vad ca te-ai documentat deja. Pe cind o intilinire si pe forumurile respective? ![]() Si mai e unul : www.desprecopii.ro Aaa si am uitat, daca n-ai 2 PC-uri acasa, vei mai intra pe daciaclub, doar dupa 1 noaptea sau doar de la servici. Iti spun eu din propria experienta. ![]() Sincer sa fiu, adresele astea mi le-a dat nevasta, ca ea frecventeaza siteuri de mamici. Io m-am dat o data un pic pe forumurile alea si erau numai femei inscrise, nu cred ca-i de noi bomica. Din fericire nevasta a putut sa-si ia laptopul de la servici pe perioada concediului pre si post-natal, asa ca nu ne batem de computatoare. Desi s-ar putea sa ne batem pe laptop, ca deja m-am invatat sa zac intins pe canapea cand ma dau pe forum seara, si mi-e lene sa mai stau la birou pe scaun. In alta ordine de idei, azi s-au externat. Imi pare atat de bine ca s-au refacut amandoi atat de repede (3 zile!), mai ales ca a fost cezariana si copilul e mai mic decat ar fi normal. Insa doctorul a zis ca totul e perfect si nu exista nici un motiv pentru care sa mai stea. E tare misto sa ma duc sa ma uit la piticutz de cate ori am chef. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
lili |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 04 From: Timisoara ![]() |
Felicitari, mindrule tatic!
Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! |
--------------------
Chevrolet Kalos
SX 1.4 16v
- B35044
|
|
cpt_planet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multa bucurie si sa fii mandru de el!
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5dCi 2006 Cultiva-ti rabdarea cu DACIA!
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravos! Felicitari! Un trabuc, ceva?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
multa sanatate si fericire puiului si fericitilor "posesori" ai lui.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashule, uitasem ceva important.
Va trebui sa-ti pui plastice pe telecomanda! Parintii stiu de ce! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:23 |