Cel mai frumos martisor, l-am primit eu
![]() ![]() ![]() |
Cel mai frumos martisor, l-am primit eu
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si plastice pe scaunele de la masina
![]() P.S. Ake, telecomanda mea a rezistat. In schimb pe bancheta din spate am cedat si am pus husa pana la urma ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aici nu e vorba de copii? Asa vorbiti de parca ii thread de catei.
La multi ani. A implinit o saptamana....nu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, ieri la ora 10. Mersi.
![]() Ake, o sa incerc fara, si daca trebuie mai cumpar cateva telecomenzi de backup. Dar probabil ca o sa pun huse la masina, daca vad ca e recalcitrant. Om vedea. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 8 Mar 2005, 15:09) Da, ieri la ora 10. Mersi. ![]() Ake, o sa incerc fara, si daca trebuie mai cumpar cateva telecomenzi de backup. Dar probabil ca o sa pun huse la masina, daca vad ca e recalcitrant. Om vedea. Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos! Al meu a facut 8 luni ieri. N-am pus huse in spate dar ii pun un scutecel ca oricum nu sta acolo nesupravegheat. Fii atent la telecomenzi ca le face o mare placere sa le rontaie si sa arunce cu ele. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Cred ca va mai dura un pic pana sa ajunga singur la telecomenzi. Pana atunci exista o metoda infailibila: NU SE LASA LA INDEMANA "LUI" nimic din ce nu-i este destinat. Si mai tarziu, cam tot la fel...
Grija mare si la telefoane. Nepotica mea are trecute in palmares 2 Nokia, care nu au rezistat salivarii abundente din perioada primilor dinti. Cica procesorul nu suporta in acelasi timp, si saliva si alimentarea de la acumulator. Telefonul meu era oprit cand l-a prins, si in afara de o dezmembrare in vederea uscarii, nu a patit nimic...nici cand l-am recuperat a 10-a oara de pe jos... ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 8 Mar 2005, 14:36 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashu, o sugestie din partea mea (da' peste cateva luni, cand il treceti pe biberon, acum ar fi bine sa pape de la sursa
![]() Attached thumbnail(s) 00020779.jpg ( Size: 45.96k ) Number of downloads: 69 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Adevaru e ca baga in el de parca as suge io bere. Pe 3 martie, cand a iesit din maternitate, avea 2.200 kg. Azi, dupa o luna, are aproape 3.700 kg. Adica aproape un kil juma intr-o luna. Nu e prea mult? Io-l inteleg ca are de recuperat si si-a luat treaba in serios, dar totusi mai cu masura, ca il bag pe regim disociat. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
salutare ashu... acum am vazut topicu tau, scuze pentru urarea cu intarziere.. sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii prin el si prin viitorii frati/surori...
tin sa-ti zic ca aceeasi reactie am avut-o si io la primul copil la nastere: am plans...instantaneu.. inexplicabil.. SF.. ce-i drept e ca la nasterea lu' fi'mea, i-am zis sotiei ca e cam uratica, de s-a suparat pe mine, hehe.. era sa mi-o fur... acum deja e istorie pentru mine momentul asta...chiar ne gandim amandoi ca ne e dor de momentele astea.. cine stie, poate, poate o mai aparea unul.. daca te/va pot ajuta cu ceva, informatii, doctori, alea, alea nu ezita sa ma contactezi.. sa auzim numai de bine.. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:19 |