Vopsea ptr etriere si tamburi....
![]() ![]() ![]() |
Vopsea ptr etriere si tamburi....
robertt |
![]()
|
||
![]() bilutze Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 05 From: lat44° 26' lon26° 6' ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra 1800 16v
2001
- b xx xxx
|
|||
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE(robertt @ 28 Oct 2005, 01:19) eu am cumparat o data de acolo si pot sa-ti spun ca a iesit nuanta iar calitatea vopselei este super. pur si simplu au combinat mai multe nuante de vopseluri in anumite cantitati "spuse de calculator". eu aveam o Dacia 1310 pe vremea aceea, iar vopseaua avea un cod care era trecut pe peretele interior (intre lampile de frana) al portbagajului. deci, a fost mai simplu. poate ca si alte masini au codul asta trecut. a ok, am inteles, si o sa ma uit pentru codul acela cand vreau sa cumpara, inca o intrebare cam cat costa? (estimat) |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
robertt |
![]()
|
![]() bilutze Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 05 From: lat44° 26' lon26° 6' ![]() |
|
--------------------
Opel
Vectra 1800 16v
2001
- b xx xxx
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
QUOTE(zzero @ 1 Mar 2005, 15:30) Nu-i adevarat.Nu merge orice fel de vopsea......adica merge, dar nu rezista.Eista sprayuri cu vopsea speciala pt etrieri si tamburi.Rezistenta la temperaturi ridicate.Au la mag de piese auto. am un amic are vopsea pe tamburi si pe etriere de cand a luat-o din fabrica adica de trei ani juma si nu s-a luat un cm patrat de pe ea.asa ca nu e neaparat sa cumperi o vopsea speciala, daca le degresezi foarte bine nu trebuie sa ai nici o problema.v-am salutat |
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand am vopsit prima oara, am luat un galben-taxi(masina fiinf verde inchis-infinit parca
![]() ![]() Mai nou, fiind la tara, am descoperit o sticla cu bronz- stiti voi, chestie din aia argintie de vopsesc aia tot ce e metalic ![]() Am trecut la treaba...De aspect, arata foarte bine, rezistent la temperaturi inalte este, doar se vopsesc cu el, inclusiv usi de soba...mai ramane apa. Pana acum e totul ok, dat fiind ca in We am facut un drum pana la Galati de 300Km prin ploaie... ![]() La cat costa dracia aia, imi permit sa le vopsesc saptamanal, si culmea, s-a omogenizat dat cu pensula, mai bine decat aia termica data cu spray-ul ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 04:40 |