Picatele de vopsea lavabila?, mda
![]() ![]() ![]() |
Picatele de vopsea lavabila?, mda
cmn |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Prima oara cat e "proaspata" vopseaua, sa nu se usuce de tot, dute cu ea la spalatorie si incearca asa. Daca mai ramane... incearca sa le zgarii cu unghia sau cu un polish lichid.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cmn |
![]()
|
Pai nu cred ca ai citit atent, am zis ca acum cateva zile s-a intamplat faza...deci in cateva zile s-a uscat si mama ei de vopsea ..Vreau sa stiu in afara de polish, daca dau cu benzina sau diluant se ia? si sa nu imi matuiasca vopseaua!
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eventual și o brichetă...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cu apa chioara. Si ceva exercitiu fizic.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cmn |
![]()
|
ha...faceti misto de mine...poate kalus nu face...daca tot dai cu apa si freci ...e posibil ca vopseaua aia sa se plictiseasca si ea si sa se ia..in fine..daca nu imi zice nimeni daca se ia cu benzina...aia e
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lavabila se ia cu apa. E cea mai putin invaziva metoda
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da. Apa calda. Am spalat o terasa de care-si batusera joc muncitorii. Si nu erau doar cateva picaturi. Apa calda si rabdare.
![]() Vezi poate mai au astia instalatiile de apa calda montate pe la spalatorii. La spalatorie a venit un logan papuc in care sevarsase o galeata de lavabila. Normal ca distrusul ala a venit la 2 zile dupa eveniment, in loc sa vina la 5 minute. I-au frecat aia platforma cu degresant mai putin diluat pana s-a luat. Dar aia era platforma interioara. D-aia zic. Apa calda si talent. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:19 |