Probleme frana, frana slaba.
![]() ![]() ![]() |
Probleme frana, frana slaba.
geo bgv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 9 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310L
1993
|
|||
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
Probabil garniturile de la pistonașele pompei de frână.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Frana de mana tine?Regleaza frana pe spate.Da jos tamburii pe rand si regleaza prin metoda "dinte cu dinte" astfel incat distanta dintre ferodou si tambur sa fie cea mai mica posibila,fara insa sa-l blocheze.Cursa pedalei de frana se mareste in momentul in care ferodoul trebuie sa parcurga o distanta mare pana ajunge sa intre in contact cu suprafata tamburului.De asta zici tu ca dupa 1-2 pedale pedala tine mai sus....asta daca zici ca aer in sistem nu ai.
Spor la reglat! |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Frana de mana , odata trasa , " intareste " pedala de frana ?
Daca frana de mina nu "intareste" pedala si nu scurteaza cursa arata ceva aer in instalatie. Din cauza cilindrilor/garniturilor proaste va recomand ca frana de mina s-o trageti dupa ce ati calcat pedala de frana. Altfel, pistonasele pot fi agatate de saboti la actionarea franei de mina, arcul din cilindru impinge garnitura, se creaza depresiune care, nefiind compensata rapid de lichid, trage aer. Bafta ! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
1995/1397cmc Mandru posesor de Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am posibilitatea sa iau o servofrana comefin nou nouta, fabricata in 1999, de la un batranel(ala cu rulmentii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Gata am editat ....
Mersi, Andrei ... ![]() Argoane, pai nu ai zis ca iti pui de papuc ... ![]() ![]() This post has been edited by Minel: 22 Apr 2009, 13:19 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
1995/1397cmc Mandru posesor de Dacia
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Adica pompa de frana cu tot cu oala servo?Ia-o ca nu cere de mancare!
![]() LE:Minele,nu cu 20 de ron o cumpara.......20 de ron mai scade mosu' fata de pretul din magazin. This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 22 Apr 2009, 13:14 |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
numa' tulumba. Nu stiu cat de firma e Comefin, de aia intreb, sa inteleg ca-i buna.
22 Apr 2009, 13:28: geo bgv, pompa de frana cum se prezinta? e veche cat masina? eu zic ca aia e buba. This post has been edited by argon: 22 Apr 2009, 13:28 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai una noua de comefin e max 100lei.
mai mult de 50lei NU merita> |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
rusu_i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 27 May 07 From: Timisoara ![]() |
aveti idee de ce cand calc frana sa incetinesc (la semafor de exemplu, ambreiaj+frana) scade turatia pana pe la 600 rpm si cateodata se opreste si motorul? de aseara imi face figura asta si azi la vreo 2 semafoare o murit motoru, iar cand am ajuns acasa, pe loc cu motorul la relatiu calcam frana si scadea turatia de la 800 la 5-600 si dadea sa moara.
pompa de frana e noua de autonova, etrierii sunt Pulsor (nu sunt blocati, ii am de anul trecut), limitator de uzina (de 8 luni) si cilindrii spate is de uzina autonova aproape de 1 luna, iar servo e comefin de 2-3 ani pe masina. ce poate sa fie ? |
--------------------
FORD
FIESTA V 1.25 + GPL BRC SQ24.11
- TM-..-...
2008
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
furtun servo e bun?
supapa servo e buna? sigur membrana servofranei nu e sparta? asculta daca la relanti trage aer in pozitia franat. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 15:29 |