probleme cu pompa de ambreiaj, ambreiaj hidraulic
![]() ![]() ![]() |
probleme cu pompa de ambreiaj, ambreiaj hidraulic
16rpr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 dci
2007 Ambiance
|
|||
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Trebuie golit lichidul de frana din instalatia ambreiajului, demontat cilindrul receptor si verificat, eventual, inlocuit garniturile defecte. Se curata cu lichid nou interiorul cilindrului si se remonteaza totul la loc. Se umple circuitul cu lichid nou si se aeriseste. Eventual se lasa sa curga lichid mai mult pt spalarea instalatiei (vas si furtun. Unde cade lichid de frana (pe componentele vopsite) din compartimentul motor se spala bine cu jet de apa. Se poate improviza dintr-un pet de 2l cu gauri in dop.
LE: cred ca s-a mai discutat pe tema ambreiajului hidraulic. Da "search"! This post has been edited by cris06: 25 May 2009, 11:34 |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
16rpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 May 09 ![]() |
Multumesc . La dat jos ma gandeam si eu ,banui ca pe la o garnitura curge, ori cea de la conducta ce duce la cutie (cel mai probabil)sau la cea care merge sub bord (cea mai putin probabil, pentru ca in compartimentul motor e lichidul prelins). Am citit acum si celelalte posturi cu ambreiajul hidraulic , am vazut ca a mai fost discutata problema. Citesc forumul de mai mult timp(ani, de pe la inceputuri) dar nefiind logat imi dau seama ca au mai fost subiecte pe care nu am putut sa le citesc . Ai dreptate s-a mai discutat ,au fost chiar si poze, merci ...
|
--------------------
logan
1.5 dci
2007 Ambiance
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
daca s-a mai discutat, nu trebia deschis un topic nou... se va continua acolo unde s-a inceput discutia... aici se inchide... daca initiatorul nu gaseste acel topic, e rugat sa dea REPORT moderatorilor.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:55 |