Curiozitate, separare gaz "inedita"
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate, separare gaz "inedita"
Shush |
![]() ![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu ma intreb cum de au primit aprobare pentru asa ceva. Pe mine m-au obligat sa trag o teava suficient de groasa sa acopere necesarul a 1/2 din apartamentele din scara vecina si a 1/2 din scara mea.
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Dupa cum arata, ii bloc de garsoniere. Si ca orice bloc de garsoniere, e plin de tampiti. Am stat in asa ceva, si imi venea sa-i dau foc si sa-i vad cum ard ca sobolanii. Asta ar fi o explicatie.
A doua e ca in blocurile de garsoniere e inghesuiala. Si desi se foloseste mai multa teava, e mai simplu sa tragi tevile asa. Ca sa nu vorbim de verificatul contorului. Ce nu prea inteleg eu e unde naiba sunt gauri de iesire pentru hotele apartamentelor... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fiecare are centrala proprie. Decit sa plateasca o teava la comun + racorduri pe fiecare etaj, au preferat sa plateasca fiecare racordare individuala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Parca-s firele de la o magistrala paralela, desenate pe o schema electrica de principiu de la vechile sisteme cu Z80.
Acolo nu e pericol de explozie ? ![]() Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pericol de explozie ? Nuuuuu .... daca se fisureaza o conducta si cumva ia si foc nare ce sa se intample ...
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba da, da' stii si tu ca prostu' pina nu se kkn drum, nu se simte bine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ceva asemanataor dar mult mai nasol pe blocuri (tras cu tevi in diagonala, contoare puse stramb) am vazut pe undeva prin ardeal (cred ca in orasul Fagaras sau in Medias). Asa ca pe acolo nu cred ca asa ceva e deosebit.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Alex G. @ 22 Apr 2009, 19:30) Arata ca dracu, dar pericol de explozie nu este. Metanul face bum doar intr-o plaja de concentratie destul de restransa. Sub sau peste concentratia critica doar arde, iar in spatiu deschis este improbabil sa se ajunga la concentratia critica. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Apr 2009, 21:29) ceva asemanataor dar mult mai nasol pe blocuri (tras cu tevi in diagonala, contoare puse stramb) am vazut pe undeva prin ardeal (cred ca in orasul Fagaras sau in Medias). Asa ca pe acolo nu cred ca asa ceva e deosebit. Cand i-am aratat unui prieten pozele m-a intrebat direct : "din Fagaras, nu ?" Deci probabil ca in Fagaras ai vazut ![]() totusi aia din Medias cred ca sunt "experti cu gazul", doar au si echipa de fotbal Gaz Metan Medias ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Probabil au făcut așa ca să nu spargă podelele/tavanele din bucătării; mai mult ca sigur, blocul nu a fost gîndit pentru rețea de gaze iar dacă bucătăriile nu au perete comun cu casa scării asta înseamnă să plimbi țeava de gaze prin alte camere, ceea nu prea cred că e permis (iar recomandabil sigur nu este
![]() This post has been edited by adilehanceanu: 23 Apr 2009, 09:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
e permis. am o ruda cu 7 metri de teava in casa + alti doi pe casa scarii.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
da ce blocuri aveti acolo? intri prin baie si dupa ce traversezi apartamentul gasesti bucataria? arhitect pe la voi pe acolo era nea ilie maistru la textila? sa mai fie si cutii de alea de chibrituri care nu trec de 50-60 de mp, cred ca e jale.
|
--------------------
dacia
1310
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
urat mai arata:))
pe ce strada e:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 23 Apr 2009, 09:35) da ce blocuri aveti acolo? intri prin baie si dupa ce traversezi apartamentul gasesti bucataria? arhitect pe la voi pe acolo era nea ilie maistru la textila? sa mai fie si cutii de alea de chibrituri care nu trec de 50-60 de mp, cred ca e jale. de toate felurile avem, cum aveti si la Botosani, proiectele cred ca sunt stas si au fost la nivel de tara. La mine intra teava de pe casa scarii, unde mai merge 6-7 metri de la principala, si in casa traverseaza un hol lung de 8-10 metri, bucataria, 2-3 metri, pana la aragaz si centrala termica. Asa e la fiecare apartament, cei din poza probabil nu au vrut sa le traverseza casele si scara, si au totul pe exterior, si fiind garsoniere sunt multe. In principiu tot aia e, dar la exterior se vede si se mira unii ca la urs. Nu e nici un pericol de explozie, in poze se vede ca au facut chiar de calitate lucrarea. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
In primul rand vecinii intre ei sunt de vina....cum de le convine sa stea asa....dupa ce ca e foarte periculos... arata si ca naiba....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
poza e facuta in sinaia. cele doua blocuri se afla situate pe strada care leaga sinaia de targoviste prin moroieni.. oricum e ceva tare ciudat.. mai am cateva poze simpatice , poze facute in adunatii copaceni.. la iesire din comuna
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Apr 2009, 11:15) In primul rand vecinii intre ei sunt de vina....cum de le convine sa stea asa....dupa ce ca e foarte periculos... arata si ca naiba.... As vrea sa-mi explici de ce e periculos, daca se poate. Ca arata cum arata, nu stiu cu ce-i deranjeaza din casa, din contra, nu au teava prin garsoniere, le intra in bucatarie direct de afara. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Sincer nu este vorba de ura si de alte tampenii dar decat sa obtii o aprobare pentru o teava la comun mai bine te lasi, este mai simplu sa tragi direct de la strada. Eu stiu deoarece m-a costat o gramada de bani sa fac o teava la comun cu tot blocu si am intrat intr-o gramada de belele asa ca ii cam inteleg. Si pe langa costurile ridicate ale tevii mai sunt si costurile de la teava la arzator, asa ca e mai ieftin probabil asa.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
argon |
![]()
|
dar au teava la comun, pana la usa imobilului, de acolo se separa. Sper ca nu vorbeai de teava la comun cu un singur contor pentru toata lumea, cum se mai gaseste din belsug si prin Bucuresti, ca am trecut de comunism, pltatesti cat consumi. Aia probabil au holul foarte ingust, garsonierele la fel, tevile astea si contoarele le mai lipseau, mi se pare normal puse asa pe afara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Un bloc similar cu cel din poza este si in Sinaia.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
nu ai fost atent
![]() insasi pozele alea doua au fost facute in sinaia ![]() |
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(ionut16031987 @ 23 Apr 2009, 11:20) poza e facuta in sinaia. cele doua blocuri se afla situate pe strada care leaga sinaia de targoviste prin moroieni.. oricum e ceva tare ciudat.. mai am cateva poze simpatice , poze facute in adunatii copaceni.. la iesire din comuna QUOTE(Tossi @ 23 Apr 2009, 11:52) ![]() |
--------------------
dacia
1310
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sorry.....
![]() This post has been edited by Tossi: 23 Apr 2009, 13:23 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 22 Apr 2009, 19:27) No hai ca am incredere ca nu te recunosti prin ce-o sa zic mai jos. Dupa ce-am gatat facultatea, m-au fericit ai mei (temporar) cu o garsoniera CF III (trei) aproape de complexul studentesc. In ideea sa am ceva usor de revandut cand o sa fie suficienti bani sa ma mut in ceva mai mare. O garsoniera CF 3 are 12 metri patrati, ceea ce include o chestie pe post de baie, si una pe post de hol. No, acolo am vazut toate exemplele posibile de tampiti. Diverse chestii distractive de pe acolo: 1. Unuia nu-i mergea caldura. In loc sa puna toti bani si sa repare coloana, si-o pus aer conditionat. Platea la curent iarna de se spargea. Cu diferenta intre cat ar fi platit caldura si cat platea curentul pe doi-trei ani, platea el singur reparatia intregii coloane. 2. Acoperisul era atat de terminat, ca si la cea mai slaba ploaie etajul 4 era tot ud. Partea nasoala era ca apa curgea prin casa scarilor, si imi uda si mie un colt de perete. Eu stateam la II. Coltul ala de perete pe care mi-l uda era ala cu panoul de sigurante. Ma mir cum de-o scapat ala de la 3 necurentat. Aia de la 4 locuiau cu plastice peste orice. In loc sa-si bage picioru' in ceilalti si sa-si faca singuri izolatia. 3. Nici macar sa-l schimbe pe alcoolicul ala de administrator n-au fost in stare sa se puna de acord. motive erau cacalau. Intr-o luna "n-a fost atent" la calcule si mi-a scapat mie in carca toate pierderile de apa rece ale blocului. Ca si cum eu nu observam 40 de metri cubi de apa. 4. 12 metri patrati, remember? Locuiau acolo: tata, mama, doi copii. Orice alt om cu un gram de creier inchiria garsoniera, ca doar era in complex, si cu o chirie acolo, acoperi o chirie in apartament mult mai mare la marginea orasului. 5. Curentul il plateam la pret industrial, pentru ca desi fiecare apartament avea contoare, contractul cu renelul era pe asociatie, in regim de consumator industrial. Pretul pe atunci? Parca 1.5 * pretul normal. Si sa nu mai pomenim ca si pe atunci era si regimul ala de pret "social" sau cum i-o zice. 6. Apa calda, incalzire, nici nu stiu care, curgea in subsol intr-o veselie. Subsolul tot timpul avea 1 metru de apa in el. Faceam misto ca astia reconstruiesc mlastinile Timisorii. Intr-adevar, jumate din locuitori erau studenti in chirie. dar nu cu aia aveam eu probleme, ci cu cealalta jumatete. Care reusisera sa cumpere apartamentele prin 90-si-un pic, cu 2000 DM din cate am auzit. Si care preferau sa urle unii la altii, in loc sa-si faca viata mai usoara. Si mai ieftina, tu-i mama ei de treaba, ca la un moment dat realizasem ca am cheltuieli lunare cat avea un prieten de-al meu cu apartament cu 2 camere. Sa mai vorbesc ca eu n-am vazut blocuri de garsoniere care sa aiba pe ele vreo zugraveala mai proaspata de 20 de ani? La cum arata blocul prezentat in postul original, acolo pare a fi bloc de garsoniere CF 2. Care are 16 metri patrati cu tot cu baie si hol. Care-i tot o apa si-un pamant cand vine vorba de locuitori. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:07 |