[VAND] inele aeratoare, pentru Logan
![]() ![]() ![]() |
[VAND] inele aeratoare, pentru Logan
DHL |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) before.jpg ( Size: 2.3mb ) Number of downloads: 181 after.jpg ( Size: 2.24mb ) Number of downloads: 216 |
||
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
- B 75 VTV Logan 1.4 MPI GPL + Clio 1.2 MPI + Kawasaki KLE500
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca alea sunt de origine cum incerci sa sugrezi cu acel abtibild eu le mananc. Ce faci tu aici se cheama INSELATORIE.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dintr-alea am vandut cu sutele aici si nu sunt de origine asa ca macar sterge poza aia si informeaza corect posibilii clienti.
EDIT: hai ca te ajut eu ca sa informezi corect... http://www.accesorii-dacia.ro/produse.php?...:Orn+ventilatie This post has been edited by l@u: 18 Apr 2009, 22:23 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
front right speaker
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
DHL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum e mai bine. Astea sunt. Asa mi le-a adus ambalate.
Nu stiu de unde pana unde au ajuns asa. Deci, cine vrea inele gri? |
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
|
|
DHL |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:15 |