Chemat la tribunal, WTF?
![]() ![]() ![]() |
Chemat la tribunal, WTF?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am citit acel topic. Mi-ati stricat seara ... stau de avocati & co. Reprezentantul lui a fost de treaba, am stat un pic de vorba cu el, si mi-a spus clar ca, chiar daca ei pierd vor face recurs. Si uite asa o sa pierd eu prin tribunale urmatorii ani din viata. Va intreb urmatoarea chestie, eu pot sa ii intentez proces pentru calomnie or something ? Si sa cer daune morale? Nu pot sa pierd timp prin salile de judecata cand li se scoala lor, mai ales ca azi am stat de la 8 pana la 4 numai in picioare desi am piciorul luxat!
@klaus, bineinteles, va multumesc, nu am zis-o in nume de rau. Eu sunt total pe dinafara in ce priveste problema asta si eram calm gandindu-ma ca, cu dreptatea de partea mea nu prea am ce sa patesc dar acum sunt plin de griji, mi se pare total absurd ce mi se intampla. Mi-e sa nu ma supar rau la viitoare infatisare si sa il dau cu capu' de vreun perete din greseala. This post has been edited by giany911: 24 Apr 2009, 22:10 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
giany stai cuminte si nu face prostii(dat cu capul de pereti. referitor la un proces de calomnie, nu cred ca este cazul sa te complici cu asemenea chestii, tu momentan axeaza-te pe a demosntra ca accidentul de care spui a avut loc si f important este sa aduci cati mai multi martori. problema ta se pare ca este mai complexa decat parea la prima vedere, eu sunt student la drept si te sfatuiesc sa iei totul cu calm si sa vezi cum poti darama rand pe rand argumetele lui. in momentul accidentului el de ce nu sa prezentat la politie? tu ce ai declarat in procesul verbal, cum ca ai facut un accident cu masina cu numarul ed intariculare xxx care era condusa de x sau ai dat doar nr-ul de inmatriculare de la masina?
in al doilea caz el mai poate avea ca scapare faptul ca masina a fost imprumutata unei cunostinte si ca nu el a condus masima in momentul accidentului. oricum incearca sa pui totul cap la cap si apoi sa vezi ce ai de facut. este destul de greu sa ti se dea un sfat fara sa se stie exact cum s-au petrecut lucrurile. |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
klaus |
![]()
|
Mestere Yoane, reciteste:
QUOTE(giany911 @ 24 Apr 2009, 16:42) omul nu a facut contestatie la faptul ca e vinovat, omul a facut contrestatie la faptul ca a fost intr-un accident. Omul cica are masina intreaga, nu prezinta nici o urma de lovire. Aduce martor care sa declare ca nu s-a intamplat nici un accident. Norocul meu este ca am si eu la randul meu un martor. Problema e ca o sa fie cuvantul martorului meu impotriva cuvantului martorului lui. I-am zis asta judecatoarei si i-am spus ca o expertiza a masini dovedeste clar daca a fost sau nu implicata in accident. Judecatoarea a zis ca se va cere expertiza dupa audierea martorilor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am declarat ca am avut un accident cu masina b xxxxxx si am descris soferul si martorul pe cat de bine am putut. Numele soferului nu il stiam pentru ca nu ne-am cerut datele, am stabilit doar sa mergem la politie.
LE: dupa putine cercetari am descoperit urmatoarele chestii: http://www.zoridezi.tv/ Despre acest om e vorba. Vad ca are si o modalitate de contact, oare daca ii trimit un mesaj imi poate dauna cu ceva? http://www.cancan.ro/2009-01-22/Tatal-mati...-si-jefuit.html Spitalul Militar Central. Inseamna ca eu l-am lovit exact cand isi scotea tatal din spital. Am spus ca mai era cineva in varsta cu el in masina. Eu am avut accidentul cu el pe data de 28 ianuarie. http://stiri.rol.ro/content/view/163981/4/ http://www.click.ro/assets/articole/2008/1...34473_3foto.jpg De as gasi din greseala o poza cu masina aia pocnita ar fi hilar. This post has been edited by giany911: 26 Apr 2009, 01:23 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
pai gyani daca vedeta asta de doi lei se bazeaza ca martor pe tatal lui poti sa stai deja linistit, tu ai un martor care din cate am inteles nu iti este ruda plus ca daca te agiti putin poti sa dai de cei doi jandarmi(aia de ce erau acolo? banuiesc eu ca faceau serviciu de paza la obiectiv) in cazul asta se gasesc procesele verbale semnate de ei la data respectiva, procese verbale din care tu poti sa iei numele celor doi oameni si sa ii citezi ca martori in proces. eu zic ca daca te agiti putin vei reusii sa ii gasesti pe cei doi. si eu nu m-as baza foarte tare in loculul lui ca la expertiza nu se va dovedi ca masina a avut un accident pe partea respectiva si credema ca ar fi prea mare coincidenta sa aduca el un proces verbal cum ca ar fi de la un accident mai vechi facut exact pe partea aia. dar totusi raman la parerea mea, acea ca un avocat cat de ieftin si de neexperimentat ar fi bun in cazul asta. poti sa iei legatura cu el in direct la otv
![]() da klaus, am recitit. totusi eu nu pot sa cred ca baiatul asta are atat tupeu, nu isi da seama ca nu are cum sa nu se dovedeasca ca accidentul sa petrecut?! si daca mai vine si cu tasu ca martor inseamna in mod clar ca nu are habar de nimic |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
giany911 |
![]()
|
Pai da, dar uite o mica anecdota. Omul poate sa vina cu oricine ca martor, nu e legat de tacsu. Asta mi-a spus-o chiar avocatul lui. Din moment ce minte, poate sa minta cu oricine.
Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o sa ajung in situatia sa fiu tarat prin tribunale. Va intreb alta chestie, daca eu refuz sa ma mai prezint, ce mi se poate intampla? Se amana procesul pana apar eu, sau se poate judeca si in lipsa mea? Din ce am citit, am inteles ca se poate judeca in lipsa, doar daca imi dau eu acordul. Ma gandesc asa, pentru ca stiu ca, chiar daca castig prima oara, face recurs, si tot nu scap. Inca nu sunt sigur ca orice contact cu el imi va face vreun bine, poate sa spuna ca l-am amenintat sau mai stiu eu ce. Pot doar sa ii zic sa fie barbat in **** mea si sa isi asume raspunderea, nu sa se ascunda dupa niste hartii ca un las. Oamenii care se preteaza la chestii de genul asta fac umbra pamantului degeaba. Totusi ma gandesc ca ar fi o idee sa ii trimit link catre topicul asta, si cel cu accidentul, sa vad daca are curajul sa comenteze ceva pe aici, dar ma foarte indoiesc. This post has been edited by giany911: 26 Apr 2009, 13:05 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
mi s-a parut mie sau ai zis ca politia nu s-a prezentat?
adica, la o contestatie, ceva, mai inteleg, dar aici e vorba de ceva grav, omu sustine ca tu visezi stele verzi si ca Politia a intocmit niste acte si a dat sanctiuni dupa stelele alea. mie mi-a povestit cineva de o avocata smechera, care te rezolva in orice problema cu politia. stiti cum? nu se prezinta politia. :| :| :| bpr cica are niste avocati cu care are blat si nu se prezinta. tare mi-e ca ai nimerit si tu la un avocat dintre astia . . . citeam in ziar ca dupa ce a pierdut recursul atunci la Tribunalul Bucuresti, Gigi a trebuit sa plateasca cheltuieli de judecata 100 de lei. asta probabil in conditiile in care a fost si recuzarea aia si au trebuit sa aduca alt complet This post has been edited by Marian66: 26 Apr 2009, 14:12 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
giany911 |
![]()
|
Da, politia nu s-a prezentat, si asta tot contestie e. Dar, politia a trimis intampinare, un text de aproximativ 3 pagini prin care il facea varza pe omul asta. Am citit scurt asa, si m-a bufnit rasul, formulari de genul stim ca vreti sa va recuperati permisul dar legea e pentru toti si trebuie respectata ca atare. Politia in concluzie a zis asa, nu e treaba lor sa demonstreze ca a fost implicat el in accident ci ca e treaba lui sa demonstreze ca nu a fost implicat. Imi pare rau ca nu am cerut si eu o copie dupa acea intampinare, ca era o lectura grozava.
This post has been edited by giany911: 26 Apr 2009, 14:30 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pai au dreptate, vrea sa isi recupereze permisul pe timpul si nervii tai.
dar acum, sa fim seriosi, daca omul se oprea linistit dupa, vorbea calm, si te ruga sa mergeti impreuna si sa zici si tu ca ti-a lovit-o in parcare si te-a asteptat, si te si cinstea pt "efortul" asta, era vreo problema? tu tot cu masina reparata pe rca ai fi ramas, si el cu permisul ok si decat sa cheltuie bani pe avocati, ramanea cu o mare parte in buzunar. eu asa am patit cu cineva, pe nista stradute, n'a vazut un cedeaza trecerea si i'a infundat putin aripa unuia, ca mergeau incet amandoi. si l'am rugat frumos pe respectivu, daca se poate sa zicem altfel la politie, sa nu'i ia permisu baiatului, ca daca e asa il mai ajuta si el cu niste $$ sa dea pe la service sa repare masina si a fost ok. totusi, mie mi se par niste acuzatii grave pe care le face el la adresa politiei, si era cazul macar un amarat de jurist sa trimita si ei, ca doar suntem la Bucuresti, nu la Ungheni |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
giany911, dupa ce scapi de starea asta de reverie in care te afli, in care crezi ca parerile tale despre justitie coincid cu realitatea de fapt, du-te naibii si ia-ti un avocat.
Dupa ce vorbesti cu un avocat, mai treci pe aici si impartaseste-ne din optimismul tau care ti-a mai ramas. Daca ti-a mai ramas. Si nu uita, nu te du la proces ca stii tu ca nu se judeca daca nu te prezinti, sa vezi ce inseamna procedura citarii si judecarea in lipsa in urma constatarii ca procedura a fost indeplinita. Sa vezi cum o iei tu in mana grupa mare, si pe fata si pe dos. QUOTE(yon @ 26 Apr 2009, 13:03) da klaus, am recitit. totusi eu nu pot sa cred ca baiatul asta are atat tupeu, nu isi da seama ca nu are cum sa nu se dovedeasca ca accidentul sa petrecut?! si daca mai vine si cu tasu ca martor inseamna in mod clar ca nu are habar de nimic "Nu are cum sa nu se dovedeasca ca accidentul sa petrecut"? Pai el tocmai invers vrea sa dovedeasca: ca accidentul nu s-a petrecut. Si de unde stii ca vine cu ta-su martor? Poate vine cu un prieten. Care o mai si sutine ca erau in berceni la ora aia... Iar aia cu jandarmii a fost de mare angajament. As vrea eu sa vad cum o sa afle numele si adresa jandarmilor in post la data si ora respectiva. Cine o sa-i dea informatia. Si dupa aia sa-i si citeze, si aia sa fie si draguti sa spuna cum s-a intamplat, cand pot spune linistiti ca nu au vazut nimic sau nu-si amintesc. Mai degraba afla data si ora externarii lu' tac-su si, in speranta ca e anterioara orei accidentului, o baga la argumente ca e plauzibil sa fi venit sa-l ia pe tac-su. Sau da din urechi si poate, zic poate, afla daca e vreo camera de supraveghere prin zona si or mai fi inregistrarile ei pe undeva. Insa pana atunici: IA-TI AVOCAT. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Giany, du-te la CanCan si spune-ti povestea, arata-le toate actele si pozele pe care le ai. Abia asteapta astia asemenea stiri.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
dati-mi ban dar numai prosti la otv-ul ala....mai ales asta...prezentatoru lu peste ajuns peste noapte la teveu...ce ciuda am eu pe ignorantii astia cu simturi si tabieturi de mari moguli
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
giany911 |
![]()
|
@klaus, am bagat la cap treaba cu avocatul, si o sa o fac, doar ca nu mi se pare normal.
Treaba cu martorul am spus-o si eu, nu e legat de tacsu, nu e musai sa vina cu el. Gaseste orice prieten care sa spuna ca nu a avut accident. Sunt defapt sigur ca o sa vina cu altcineva. Pe la TV nu vreau sa ajung. Per total, ce pot spune acum e urmatoarea chestie, daca pierd, si ajung sa am ceva de plata ( amenzi etc. - nu stiu daca se poate risca cu puscarie ) si mai am ocazia sa ma intalnesc cu acest om, iese urat. Prefer sa stiu ca raspund pentru ceva ce am facut decat sa stiu ca raspund pentru ceva ce nu am facut. This post has been edited by giany911: 26 Apr 2009, 17:31 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
radu_vasile59 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
Avocatul o sa te invete cum sa ai martori si tu, cati trebuie, care sa spuna ce trebuie. Plus ca o sa ai Politia cu PV de partea ta. Din oficiu se presupune ca organele constatatoare ale statului constata corect faptele si le inregistreaza, iar constatarea lor are valoare juridica, pana la proba contrarie. Daca proba contrarie (adica ce vrea sa zica nenea ala, ca nu a fost accident, cand deja exista cel putin o masina cu avarie inca prezenta rezultata din accident) nu se sustine, accidentul a avut loc => deci el minte.
Bafta, ca ai sanse bunicele la castig. Nu te lasa intimidat de avocatul individului, ca la fel de bine poti si tu contesta recursul lui, deci nu castiga mare lucru, decat mizeaza pe frica ta de a te pune cu ei, care _are dreptatea_ de partea lor. |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
Marian66 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 26 Apr 2009, 18:13) Iar aia cu jandarmii a fost de mare angajament. As vrea eu sa vad cum o sa afle numele si adresa jandarmilor in post la data si ora respectiva. Cine o sa-i dea informatia. Si dupa aia sa-i si citeze, si aia sa fie si draguti sa spuna cum s-a intamplat, cand pot spune linistiti ca nu au vazut nimic sau nu-si amintesc. Insa pana atunici: IA-TI AVOCAT. cred ca nici jandarmeria nu stie exact cine a fost in post la data si ora respectiva, la ce schimburi de ture, si acoperit serviciul pentru altii or fi si pe acolo.si oricum, ca sa afli asa ceva trebuie sa "luati o coala de hartie, scrieti va rog domnule comandant, subsemntaul ..." trist, nu ai facut nimic si te gandesti ca o sa fie bine, ca ai sanse de castig. acelasi sentiment l-a avut taicamiu cand a intrat unu in el de pe contrasens, i-a facut masina de dauna totala si dupa doua luni ii vine si lui acasa un NUP, ca asa e procedura :-o |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(radu_vasile59 @ 26 Apr 2009, 20:21) Din oficiu se presupune ca organele constatatoare ale statului constata corect faptele si le inregistreaza, iar constatarea lor are valoare juridica, pana la proba contrarie. In acest caz nu-i asa, pentru ca PV-ul nu se bucura de prezumtia de veridicitate, pentru ca politistul nu a constatat el insusi ca accidentul s-a produs cu repsectivul (sa fi vazut el ambele masini accidentate, cu urme de vopsea de la una pe alta, cu urme de accident care ar corespunde dinamicii unui astfel de accident). PV-ul se bazeaza DOAR pe declaratia lui giany911. O mai fi temeinic PV-ul? A constatat "organul" in mod indubitabil faptele corect ? Bazandu-se pe ce, doar pe declaratia unuia dintre accidentati? Pai giany911 putea sa declare ca l-a lovit un Golf 5 cu Basescu la volan. Sau ca era un ferrari cu Schumacher la volan. Inseamna oare ca s-a si intamplat asa? Nu, pana nu se probeaza fapta... Aici e problema. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yon |
![]()
|
klaus eu nu pe giany l-am trimis sa afle cine era in tura la ora respectiva ci doar ii spuneam ca se poate lucrul asta, cu un avocat care stie pe unde sa mearga si ce sa faca. oricum fara un avocat ii va fi f greu lui giany in acest proces.
referitor la chestia cu externarea nu stiu daca poate fi luata in considerare ca proba pt ca omul din cate am inteles nu neaga ca a fost acolo ci neaga faptul ca masinile s-au ciocnit intre ele (sa ma contrazica giany daca gresesc), deci faptul ca ar dovedi ca la ora respectiva tipul asta a fost la spital are fi egal cu zero. eu zic ca tot pe pista cu jandarmi se poate merge si pe cea cu camera de supraveghere daca mai exista la ora asta ipotetica inregistrare. ca un sfat pt giany, eu zic sa il suni in direct si sa incerci sa il faci sa recunoasca ca a fost vinovat si ca sa produs accidentul. 26 Apr 2009, 23:41: QUOTE(giany911 @ 24 Apr 2009, 17:21) Eu am doar autorizatia de reparatie. Politia i-a trimis lui acasa un proces verbal care il instiinteaza ca se face vinovat de accidentul cu mine + amenda din cauza faptului ca nu s-a prezentat la circa in termen de 24 de ore de la producerea accidentului. El pretinde ca nu s-a prezentat in acele 24 de ore pentru ca nu a avut loc nici un accident. Omul a declarat ca am aparut langa el, am pus frana brusca, dar nu l-am atins, fiecare ne-am continuat drumul. Doar ca nu s-a intamplat asa. Am intrat in el si i-am indoit masina bine de tot. Eu nu l-am dat in judecata, dar m-am prezentat la politie imediat dupa accident. El nu, si a primit acasa amenda pentru necedare trecere + neprezentare la politie. De asta zic, expertiza dovedeste fara loc de indoiala faptul ca masina aia fost implicata intr-un accident? se pare ca am retinut bine... This post has been edited by yon: 26 Apr 2009, 22:41 |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
In cazul asta ..daca el recunoaste ca a fost la momentul respectiv la volanul autoturismului tot ce trebuie sa faci este sa demonstrezi ca exista urme de vopsea de-a lui pe masina ta. Chiar daca a vopsit toata masina tot trebuie sa fie un loc de unde se poate lua mostra din vopseaua originala. Daca i-ai spart vre-un far sau semnalizator cred ca se poate deomnstra varsta acestora. Se poate intampla sa gasesti data inscrisa pe ele. Cred ca si varsta stratului de vopsea se poate aproxima prin expertiza.
In zona nu este o benzinarie? Incearca sa vezi daca sunt camere care sa fi surprins ceva desi cred ca e prea tarziu. Ia-ti un avocat si daca il vezi "baiat deschis la minte" incearca sa mergeti impreuna cu jalba in protap la unul dintre superiorii agentului care ti-a scris P.V-ul dar sa ai grija sa nu fie un superior direc al agentului. Te sfatuiesc sa faci pasul asta numai daca avocatul stie cu cine are de'a face altfel s-ar putea sa ai de suferit si politia sa nu se prezinte nici a 2a oara. Daca avocatul are cunostinte si motivare puteti sa incercati si o campanie de prezentare a cazului in presa. Asta poate pune presiune pe judecatori. Daca vezi ca procesul decurge in defavoarea ta du-te pana la Papa de la Roma pentru ca orice verdict favorabil lui inseamna fals in declaratii oficiale pentru tine. In ultima instanta poti merge cu sesizari pana la DNA pentru ca fiind an electoral ar putea fi oameni interesati sa arate ca justitia este si pentru oamenii normali si ca sistemul "se vindeca". Te sfatuiesc sa faci pasii acestia numai dupa ce analizezi foarte bine cu avocatul ce ai de castigat si ce ai avea de pierdut. Apropo....daca reusesti sa motivezi politia sigur gasesc ei o imagine eu masina lui lovita prin traficul din Bucuresti. Ca nu degeaba au camere prin intersectii. Daca a 2-a zi s-a dus la 0Tv cu masina sigur s-a dus pe Magheru ca altfel nu are pe unde. Daca a dus-o imediat in service tot pe strazi a mers. Politia vede pe ce traseu a mers spre casa ( ca trebuia sa il lase pe ta-su ) si tot a trecut printr-o intersectie cu camere sau prin fata unei banci sau altei institutii care are supraveghere video. Dreptatea e de partea ta si se poate demonstra tot ce iti trebuie este sa ai nervi tari, bani pentru avocat si curaj sa deschizi usi. Incearca sa cauti asociatii de aparare a drepturilor cetateanului, prezinta-le cazul si cere-le asistenta. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Mai iesiti si voi prin lume nu va mai uitati numai la filme...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yon |
![]()
|
da klaus! pai daca noi nu avem dreptate atunci omul asta ce poate sa faca? eu nu cred ca este asa de simplu sa pui un om sa declare niste chestii de care habar nu are. oricum am mai zis, cel mai bine ar fi sa isi ia un avocat, asta ar putea sa faca mai mult decat poate face giany de unul singur.
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
klaus |
![]()
|
Ma innebunesc dupa sfaturi gen: mergi cu reclamatii pana la DNA. Sa ce? Ce competente are DNA-ul aici?
Sau "poti incerca o campanie in presa. Asta pune presiune pe judecatori". Da' ce e el mai, ce nedreptae i s-a facut? I-a facut statul ceva? El are o problema cu o persoana fizica, chiar daca e intr-un fel publica. Si as vrea eu sa vad cum face el "campanie in presa". Ce putere are sa scrie presa despre asa ceva. Si aia cu "pune presiune pe judecatori". Hai serios? Vede judecatorul un articol de ziar si repede se pisa pe el... Asta poate o tine la campanii gen Becali. Ce dracu, parca lumea viseaza intens pe aici. Si apoi "daca motivezi politia gasesc ei o imagine cu masina lovita" ![]() Sau sa se uite pe traseul lu ala de banci sau institutii cu supraveghere video. E pisarea lumii ce poate lumea sa debiteze. Pai asta e proces civil intre 2 persoane fizice. Ce capacitate juridica are sa ceara inregistrari si pe perioade lungi de timp? Aia o pot face organele statului cu urmariri penale d-alea grele. Lumea se uita la filme americane si crede ca tot ce zboara se mananca. Sincer, ma intreb daca se stie pe ce lume se traieste. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yon |
![]()
|
da klaus ai drepatate asa este dar pana la urma omul a dat un sfat, bun sau rau nu mai conteaza.cum am spus, lui giany ii trebuie avocat, ca este unul cu experienta ca este unul mai tanar nu conteaza. in cazul lui avocatul poate sa ii gasesca si pe jandarmi aia doi,mai poate prin iterogatoriul sau sa il faca pe martorul acela de care se vb sa gafeze si sa se incheie urat pt vedetuta aia. sunt multe chestii pe care un avocat cat de tanar si de ieftin ar fi poate sa la faca.
This post has been edited by yon: 27 Apr 2009, 11:07 |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Marian66 |
![]()
|
cine isi permite, sa il sune pe Anghel Rababoc, din Stefanesti, si ii aduce imediat un grup de sustinatori in fata la judecatorie. brazilieni, afgani, indieni, ce vrei
![]() camere? mi-a zis mie un politist odata, "domle, omoara unii oameni pe trecere si nu ii mai gasim" ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, intr-adevar sunt cel mai prost si nici umblat prin lume nu sunt. Sincer nici nu vreau sa fiu umblat in domeniul asta.
Sincer, imi cer iertare si promit ca nu mai deranjez! p.s: daca ai "putere" sa deschizi niste usi totul e posibil. daca nu, iti accepti statul ..... si speri sa nu te calce in picioare prea tare. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
klaus |
![]()
|
bogdan3l, daca dai sfaturi, macar da-le in cunostinta de cauza, ca va crede lumea ca ai dreptate, mai ales ca le dai cu asa aplomb.
Vorbesti de DNA si "campania de presa" de parca ai si sti despre ce vorbesti. Si dupa aia nu la tine vine factura la decont. In schimb nu am vazut nici un sfat din partea atator binevoitori de genul: cere judecatorului sa ceara el lista cu jandarmii din post si sa-i citeze el pe respectivii jandarmi pentru declaratii. Simplu si eficient. Toata lumea viseaza "intrari" la politie, la DNA, la presa, inregistrari video de acu' 4 luni, interventii din partea avocatului la jandamerie (neoficial...) si alte naluci care mai de care. Cand solutiile sunt relativ simple si legale. Reiterez: nu mai credeti ca ceea ce vedeti in filmele americane se intampla si in viata de zi cu zi. Mai ales in Romania. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yon |
![]()
|
bai klaus, cine dracu a zis ca neoficial?? mai citeste si ai sa vezi ce am spus mai sus. eu spune-am ca si avocatul poate sa ceara numele acelor jandarmi sau sa ceara judecatorului sa o faca, oricum tu ai ceva de comentat la mai toate sfaturile pe care le d-au alti
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
klaus |
![]()
|
Daca tu ai spus sa fie citati de judecator, imi retrag cuvintele si imi cer scuze. Doar ca eu nu am cititi unde ai spus. Ai zis de cautat procese verbale, sa dea EL de cei doi, sa-i citeze EL dupa ce le ia numele.
QUOTE(yon @ 26 Apr 2009, 13:03) daca te agiti putin poti sa dai de cei doi jandarmi(aia de ce erau acolo? banuiesc eu ca faceau serviciu de paza la obiectiv) in cazul asta se gasesc procesele verbale semnate de ei la data respectiva, procese verbale din care tu poti sa iei numele celor doi oameni si sa ii citezi ca martori in proces. eu zic ca daca te agiti putin vei reusii sa ii gasesti pe cei doi. Deci care ziceai ca ar fi procedura sa-i gaseasca? Ca eu nu am inteles-o foarte bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yon |
![]()
|
Nu klaus, eu am vrut spus ca daca se agita la modul daca isi da interesul sa isi ia un avocat care stie procedurile si poate sa ceara numele celor doi jandarmi. Eu am adus aminte de procesele verbale semnate de cei doi la iesirea din tura pt ca acolo se gasesc numele celor doi. Exista undeva mai sus un post al meu in care chiar am precizat ca nu pe giany il trimit sa afle cine sunt cei doi ci pe avocat, care spune-am eu ca stie ce si cum, adica stie cum poate cere de la jandarmerie numele celor doi. Sunt de acord ca poate nu am dat prea multe detalii despre cum poate face ce am zis mai sus dar eu cred ca idea in sine nu este rea, daca avocatul lui ar reusi sa mearga la jandarmerie sa ceara procesul vb si sa ii citeze pe cei doi atunci gyani ar castiga sigur procesul, si tinand cont ca este vb de un proces eu cred ca poate reusi sa afle numele jandarmilor relativ usor
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:09 |